Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Dilikutya #66853 üzenetére

    Tudom, Friendsből én is írtam úgy emlékszem a Színház előtt vmi Tesco akciót, vagy talán azt is. Kifutókból több akad, relatíve új szettekből mint amit fentebb írtam itthon nem annyira jellemző sajnos az ilyen nagy akciózás.

    (Az meg már egyéni szoc problem, hogy itt az egyik nagy bp-i Tescoban gyk. semmi nincs soha. Egy-két napja voltam más miatt de nyilván ránéztem a polcokra.
    - A legnagyobb Technic szett - és ez már szerintem kb. 1 éve így van - nagyjából a Jeepnél kimerül. Most volt Vespa, talán az volt a legnagyobb szett. szerk: nem teljesen igaz, karácsony előtt volt pár nagyobb készlet...
    - Akció nulla. Anno volt 1-2 a Színházból és 1-2 szettből, de azóta érdemit nem láttam. Ha van -X% akkor annyival növelt árak.
    - Most a harmadik ingyen akcióban is ehhez igazítottak szvsz, Bonsai talán 22-23k-ért, háromnál már kijön egy ÁK akciós ár. :D )

    A 3D lapot BL-ről vetted?
    Én is nézegettem nemrég őket, ill. nem 3D-s, de speckóbb city lapokat de aztán hagytam a dolgot. Ilyen régi elemeknél kicsit tartok a minőségi szórástól. Bár City daru lábakat már szereztem ami hasonló korosztály, azok végül is használhatók, bár viseltesek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák