Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mancer7151

    tag

    válasz edgR #65458 üzenetére

    #65458 edgR pontosan.Ez drága! Basszus ez kell...

    Ami meg ugye ebből jön hogy lego maga alatt vágja a fát. Jönnek a másolatok - némelyik lekörözi már most minőségben - olcsóbban és nagyobb palettával, ezért is veszik sokan. Tudom hogy bazi nagy a piacuk és tudom mennyi lego fogy, rengeteg. Mondjuk nem nálunk mert itt minden pab dublája mint máshol.

    De már a dizájn is eltünt az útmutatókból, semmitmondó fehér boritó de azért 1 oldal 1 lépés nehogymá nézni kelljen több dolgot egy oldalon (másszóval hülyének néznek igaz butul az átlag), spórolnak a festéken, védjük a természetet aztán 800 oldalas lexikon az 1000 darabos szetben...
    Áremelés van mert többe kerül a termelés a szállítás? Akkor minden szet többe kerülne majd egyformán, mégsem ez van. Az drágul ami tuti fogy :)

    Mindig elröhögöm magam mikor látom a nagy pirost piacos oldalon használt 80 új 160 ezerért, 60e-ért vettem polcról nulla kopás, vezettem érte, dobozzal, lexikonnal. Tudtam várni.

    Szerk: arra költi a pénzét mindenki amire akarja, csak sose értem a kínlódást amikor kétkézzel szórják a pénzt feleslegesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák