Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz Mozaart #64689 üzenetére
Én rengeteg szettet raktam össze az utóbbi években és egyáltalán nem tapasztaltam ilyen tendenciózus minőségromlást. Bár nagyrészt Technic vonalon mozgok tehát elsősorban ilyen alkatrészekkel találkozok, azért Speed Champions / Creator Expert szetteknél elő kellett volna hogy jöjjön ha valami konzekvensen törik/reped stb. Egy biztos, minifigekről nem tudok érdemben nyilatkozni.
A környezettudatos törekvésekkel szerintem kár egybemosni a dolgot. A cég alapból tucatnyi műanyag fajtát használ és folyamatosan kísérletezik a különböző megoldásokkal, de perpill az alkatrészállomány elenyésző részénél tudták csak bevezetni az új "bio" anyagokat, kizárólag a puha elemeknél lehet velük találkozni. Egy csomó esetben azért kénytelenek változtatni mert x,y vagy z komponenst többé nem lehet használni az aktuális szabályozások szerint.
Nem fényezni akarom a LEGO-t, de problémák ugyanúgy voltak régen is és ma is, max más fronton jelentkeznek, és mivel folyamatosan új elemekkel és színekkel jelentkezik a cég ezért logikus hogy új problémák is jelentkeznek. Van csomó régi törött / repedt elemem még 30 évvel ezelőttről, volt a híres-hírhedt problémájuk a barna elemekkel, időről időre felbukkan valami új gebasz. A Mercedes Arocs modellemen pl szinte az összes 6536-os connector el van repedve adott helyen. 8 éves szett, abból a korból származó elemekkel, látszik hogy ez az elem azon a ponton gyenge.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest