Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Freddy76 #6251 üzenetére

    No, összeraktuk. Építési élmény az elején 7/10, ez a második óra végére lemegy 2/10-re, majd megállapítom, hogy ennél még a lányom duplóit és klasszabb rakosgatni. Nagyon unalmas. Lentről megyünk felfelé, marha sok az 1X1 elem, ugyanazt csinálom szintről szintre. Semmi furmányos trükk, semmi érdekes technika. Komolyan, kukoricát morzsolni izgalmasabb, mint a Tower Bridge-t építeni...

    És minden duplán van. Lol. Felépíted az egyik tornyot, tököd tele, és jön még egyszer ugyanaz. Majd az összekötő elem. És még egyszer ugyanaz. Majd a torony teteje. És még egyszer ugyanaz. Majd a híd külső része. És még egyszer ugyanaz... Mi négyen raktuk, két fős "csapatokban", egyik az útmutatóval, a másik letöltött útmutató alapján (monitorról).

    Ellenben a legmutatósabb építmény, amit eddig láttam. Elég sok londoni magyar, illetve Magyarországon ténykedő londoni cég az ügyfelünk, szóval ezt eleve irodai dekornak szántuk az is lett (így legalább számlára ment, le lehetett költségelni...), és arra kiváló. Kint van a tárgyalóban a polcon, fölé a falra veszünk egy Tower Bridge képet.

    Szerintem ne vegye meg senki. Inkább vegyetek egy modulart, egy X-Winget, a maradékot meg igyátok el.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák