Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #60651 üzenetére

    Amikor talán idén, év elején rákattantunk akkor pl. kifutott SC-ket én vettem még normális áron, 6-8k-ért. Azok belefértek. Egy nem elszállt Téli Tűzoltóságon is gondolkodom, árban ha oké akkor bármi jöhet.
    Használt is volt már, ez a rész kettős, mert a tisztogatással sokat sz*ptam, de így utólag a 25k-s Technic Mack Anthem elég jó vétel volt.

    Mostanában volt elég új is, (túl)vettem, így a régiek nem foglalkoztattak. Plusz ha jó áron sikerül beszerezni akkor nem is kérdés a régi vs új dilemma. De azért lenne pár régi ami tetszik. Itt szerintem ketté fog válni a dolog:
    1. Ha nagyon tuti szett, nem elszállt árral akkor nincs akadálya a használtnak.
    2. Ha így is-úgy is drága akkor pedig nálam a BL-es összedobás sem akadály, akár 95%-os formában sem. Pl. a téli piactér tetszik de durva ára van és abban a hangulaton felül nekem nincs egyedi igényem: alkatrészre ha 1-2 extra kimarad akkor a maradék szinte filléres/tök kommersz lista, alig van benne drágább cucc is. Az 1-2 extra nélkül pedig bőven hozza ugyanazt a hangulatot nekem. Hasonló a Toy Shop is, de talán a piactéren még inkább látszik a dolog...

    Több lehetőséget inkább nem írok le, de ha ez sem meg az sem akkor is marad C terv... :)
    Amúgy is látok egy rakás jó cuccot, pl. modularból ami nem is létezik hivatalos szett formájában, ott ez eleve kiesik.

    Világítás, motorizálásban meg megintcsak muszáj sztem mást keresni. Utóbbira még jó a Lego, arra be is rendezkedtünk de innen továbblépni már nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák