Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Mozaart #60105 üzenetére

    Minél többet látok ebből a szettből, annál inkább látom úgy, hogy ez a valaha volt legrosszabb Legók egyike. (Gondolom nem kell odaírnom minden kommentem után, hogy "szerintem", mert mégis kinek a nevében beszélnék, ha nem a magaméban? :DDD )

    Nyilván az épület eredetije se egy színes-szagos, izgalmas történet, hanem egy bazi nagy vas torony, de abból legalább ki lehet látni, felmászni is élmény és onnan Párizs elképesztő látvány. Azt is aláírom, hogy egy építésznek még egész jó élmény lehet ez a szürke önismétlés ezernyi és ezernyi elemen keresztül.

    Évtizedek óta szeretek legózni... most raktam fél órája össze - a winter téma egyik lépéseként - a Charles Dickens-féle Tribute-ot (40410) és noha az csak egy GWP, de mégis ezerszer többre tartom, mint ezt a borzalmas szörnyet, ami veri a plafont, ha felteszed egy asztalra a mancavedben.

    Azt gondolom, hogy a Lego célja az otthonainkban nem az, hogy múzeum szerű monumentális szörnyetegekkel töltsük meg, hanem ÖTLETES, RÉSZLETES, színes-"szagos", kis csodákkal. Az adja a "cute" faktort, abban van ott a gyermeki lélek, meg az az érzés. Ebben a toronyban én semmi ilyet nem látok... nyomát sem.

    Az a vicc, ha valaki azt mondaná, hogy 20e(!) Ft-ért vigyem a bontatlant bajban lennék... mert nyilván rablás lenne fényes nappal, de 100%, hogy soha nem raknám ki, a Lego befektetésektől mereven elhatárolódom, így azt mondanám neki, hogy köszi, de nem. A padláson csak belepné a por.

    Minap valaki linkelt egy olyan MOC-ot, amiben 3 rágcsáló mozgott, ahogy tekerted a kart, lehetett motorizálni is... na az szerintem a Lego szíve-lelke, meg nyilván leginkább az amit Tony21 "művel".

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák