Új hozzászólás Aktív témák

  • szombatitomi

    aktív tag

    Megépítettem a legendát. :)

    Imádom, nem véletlenül van ekkora hype körülötte, bár az is lehet, hogy Porsche rajongóként elfogult vagyok. Amikor az RSR-t összeraktuk tesómmal karácsony előtt, végig a Bugattiról áradozott, hogy mennyire bejön neki. Még akkor este elkezdtem nézegetni, és nekem is nagyon megtetszett, aztán láttam, hogy hamarosan kivezetik, szóval meg is rendeltem, gondoltam januárban úgyis diplomaosztója lesz, ez meg emlékezetes ajándék lenne neki. Épp akciós volt, úgyhogy nem bírtam magammal és megrendeltem magamnak is. :DDD

    Az akkori diplomaosztó kicsit, hát... megcsúszott :D úgyhogy azóta a szekrényemben pihent, persze amikor kiderült, hogy fél évet még erre várnom kell, akkor az enyémet összeraktam, viszont tudtam, hogy néha itt lurkol read onlyban, szóval emiatt nem is posztoltam róla, de a napokban végre összeraktuk őket.

    Szerencsém volt a Porschével, még februárban találtam egy bontatlant marketplace-en nagyon jó áron, az eladóval néha azóta is dumálunk és üzletelünk. Pár hétig beszélgettünk róla, hogy hogy csináljuk az átvételt, aztán végül postázás lett és éppen a háború kitörésének reggelén jött meg, ez sokat elvett az örömből, amikor végül megérkezett.

    Szóval egy hétvégén nekiültünk, és 3 nap alatt raktuk össze őket, végig nagy élmény volt.



    Az abszolút kedvenc rész a marriage volt, kb egyszerre értünk oda. A Porsche egyszerűbb, nekem a Bugatti is elsőre sikerült, de tesóm egy másfél óra szenvedés után átpasszolta, hogy csináljam inkább én. :D A Bugatti építése közben végighallgattam a podcasteket, sokat hozzáadott ez is.

    A W16-os motort egyértelműen jobb volt építeni (még ha nem is valós W16, a 3 külön forgattyús tengely miatt) mint a Porsche hathengeresét. Összességében nekem a Porsche alváza jobban tetszett, de a Bugattié a marriage után jóval masszívabb.


    A matricázást nem szerettem, de azért sikerült szépen felrakni őket, az RSR után már lett benne gyakorlatom... :D A beltér kidolgozottsága persze ég és föld, a Bugattiban sokkal több részlet van, és nagyon jól mutatnak a bézs ülések, persze a GT3 RS igazából is jóval puritánabb.

    A karosszériaelemek felrakása már nagyon hasonló volt mindkét autónál. Mindkettő sokkal jobban néz ki élőben, mint a képeken, viszont míg a Bugattinak a hátulja, a Porschének az eleje tetszik jobban.


    Végül egy pár kép együtt:

    Alig várom, hogy teljes legyen a szuperautó gyűjtemény, de mostanában nem hiszem, hogy be fogom szerezni a Lamborghinit és a Ferrarit, egy ideig még úgyis a piacon lesznek.

    Köszi a végigolvasást, krumpli helyett egy ajándék 2000 forintos emag kupon 15k feletti vásárláshoz, holnapig érvényes: 8171-0873-9054-7113

Új hozzászólás Aktív témák