Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN_Sector

    senior tag

    A lego szellemiségével kapcsolatban...

    Én kerek perec bevallom, azért csinálom, mert vonz a haszon \<($.$)>/
    Imádom pakolgatni a bontatlan dobozokat, rendezgetni, átvariálni a helyüket, hogy az adott helyen minél jobban elférjenek, minél kisebb üres részt hagyva. Imádom amikor elviszik és kalkulálhathatok, hogy ezen ennyi és ennyi haszon volt, persze win-win szituációban az eladónak (nekem) és a vevőnek is.
    Jó érzés a befektetéseimet a kezembe venni, nézegetni. Talán ezért van egy széfnyi drágakövem és valutám is.
    Ugyanígy van pár akciófigurám MISB állapotban, exkluzív pokemon tréner kártya szett, amelyek csak arra voltak jók, hogy kitágítsák a portfóliómat, megnézhessem, hogy azok hogy mennek. (Az akciófigurák elég jól, 3-4x szorzó is kijön 3 év alatt). De maradok a legonál.
    Viszont eljutottam a sinusgörbén megint arra a pontra, ahova általában tízévente elszoktam. Vigyenek el mindent, nem pótolom be, aztán hadd szabaduljon fel a hely másra. (Ezt úgysem tudom betartani,szóval mindegy is. Ha nem legozok, a másik hobbimnak, az ITX PC építésnek élek)

    Egy 7-800 darabos készletet megunok mire összerakom, e téren nekem a duplo való :(
    A sokezrest lepasszolom asszonynak, max a kicsiket rakom össze. De azok is idegesítenek. Bizonyára kiégett már a lego-relém.

    Néha azért akad kivétel, pl a creator kastély, amit felszereltem emberekkel, rendes sárkányra cseréltem a kockásat, textil zászlókat, köpönyeget csináltattattam a figuráknak és a várnak, feltöltöttem igaszi állatokkal. De ott sem vitt már rá a (Dagobert bácsi) lélek, hogy összeépítsem két másik készlettel, a netes óriás váraknak megfelelően. Talán az is benne van, hogy nem akarok olyant megszeretni, ami tíz év múlva széttörik.

Új hozzászólás Aktív témák