Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz maross #46935 üzenetére

    Szerintem félreértettük egymást itt-ott.
    Egyrészt én nem állítottam be senkit semminek. Amire reagáltam azt a gondolatot más indította el. Én a tiédre és félig az előző - nem sajátra - reagáltam, de arra már fordítva mint ahogy te gondolod.

    tldr:
    - A tiédre, hogy ez csak fél óra és 1 milla is összeszedhető: Ez nem igaz szerintem. Nagy tételben erősen pénzéhes meló ami nagy befektetés igényel. Ergo nem olyan kezdi el aki órabérben gondolkodik. Meg több idő szvsz, ebben nincs semmi csavar.
    - A másik meg amit Mauzes ír: "csak munkanélküliként érdemes mert máshogy nem éri meg". Erre ugyanezen a vonalon válaszoltam: tehát, hogy ezt SEM tudom elképzelni. A befektetés/összegek nagyságrendek miatt.

    A végét nem fejtettem ki, de épp az marad amit te írsz: kiegészítésként jó és nem nagy tételben. Gyk. 150-200k fizu mellé látható összeg lesz +50-70k is. Cserébe az még belefér időben... ha nem is 10x0.5 óra és az említett órabér nem is jön ki, csak sokkal rosszabb. Attól még az extra jó lehet, azért is mert mondjuk nincs más lehetősége rosszabb órabérrel sem.

    Szóval a másik kettő ami sztem nem életképes verzió. Csak ebből élni 2-3-400k bevétellel és munkanélküliként milliókat forgatni. :) Meg viszonylag normáls fizetés/órabér, pl. 3-500k mellett +100k-t hozzákalapozni, mert 0 órából megvan. Az meg szimplán nem fogja megérni vélhetően.

    @kbalage2
    Ha fordítva nézem jogos. Nyilván új mellé minek maradjon régi. De, hogy egy meglévő mellé van-e erre masszív igény azt nem tudom belőni. Elég spec téma, árban/méretben is az lesz. Kisebb se lehet mert az hülyén nézne ki. :D
    Ha infód nincs is, ezeket jobban látod azért. :)

Új hozzászólás Aktív témák