Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz h3lios #44514 üzenetére

    Örülök hogy tetszik a kontent :) A YouTube ajánlások egyébként jobban működnek mint bárkinek az említése a videóban, az oldalsávra inkább kattint az ember :)

    @Sundesz - Jang szerintem sosem volt direkt kapcsolatban a LEGO-val, gondolom megvannak a saját forrásai honnan szerzi be gyorsan a szetteket, lehet hogy ezek most nem működnek éppen vagy nem akar annyira tolongani az első sorban.

    Ez egyébként egy örök feloldhatatlan vita, ki miben hisz és kit miért tart éppen hitelesnek vagy nem...

    Van aki "Recognized LEGO Fan Media" és azért kap a LEGO-tól review szetteket, van aki pl csak a helyi LEGO irodával áll eseti kapcsolatban, és van aki pedig azt az utat választja hogy "függetlenként" próbál hitelesebbnek tűnni mint mások. Ez utóbbira van normális példa (pl Jang), van aki meg direkt nyomja fullba a fikázást mert csak az lehet az igazság semmi más (pl Held Der Steine).

    Jang-ot bírom egyébként nagyon nagy arc, ő szerintem csak simán nem akarja hogy bárki beleszóljon abba hogy miket mutat be a csatornáján, mostanában pl. elég sok COBI készletet láttam nála.

    Azt hogy a LEGO konkrétan a review tartalmába nem szól bele hiába írom le mert aki nem akarja úgy se hiszi el, ahogy azt se hogy én pl. sose próbáltam szebbre-jobbra kihozni egy bemutatót csak azért mert épp a LEGO-tól jött a szett. Ami nem tetszik azt általában nem mutatom be, minek fikázzak egy Harry Potter szettet ha baromira nem érdekel? Ha egy Technicben nem tetszik valami azt elmondom, így is kb minden videó alatt kapok mind a két szélső tábortól beszólást - van aki szerint túl pozitív a véleményem, van aki szerint meg túl negatív. És persze mindez ugyanarra a videóra érkezik :U

    Ez az egész "ingyen szett" dolog meg szövegnek jó de semmi sincs ingyen, több meló van vele mint amennyiért megvehetném a boltban magamnak. Senkinek ne legyen illúziója, Jang se csinálná ha a milliós követőtáborból meg a nézettségből nem tudná finanszírozni a cuccokat amiket bemutat.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák