Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Segal #30889 üzenetére

    Én úgy gondolom hogy semmivel sem kevésbé kreatív a Technic legozás mint x évvel ezelőtt, max az ember hozzáállása és az elvárások változnak az évek alatt. Bár újabban van egy sajnálatos trend miszerint egyre több olyan komolyabb szett bukkan fel aminél lespórolják a B modellt, de ettől függetlenül a szabad építés lehetősége mindig is adott volt és adott is lesz.
    Szerintem első körben tisztázd magadban hogy milyen élményt vársz a legozástól, utána könnyebb lesz dönteni. Először azt írtad hogy régen megépítetted az A-B modelleket és utána egyedi dolgokat gyártottál, utána meg azt hogy a mai szettekből nem építenéd meg a (hasonló) B modellt vagy az egyedi kreálmányokat mert nem azért vesz az ember egy Porsche-t hogy szétszedje :)
    Ha rászánod magad hogy megvedd az új (adott esetben drágább) szetteket és az építés élményét keresed, akkor összerakod belőle a gyári készletet, nézegeted-kipróbálod aztán irány a rebrickable.com és kismillió lehetőség közül lehet válogatni. Vagy ugyanúgy mint hajdanában leülsz a kupac mellé és nekiállsz építeni valamit, vagy átépíteni egy gyári szettet, a lehetőségek továbbra is adottak.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák