Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Throme #17758 üzenetére

    Tegyük fel, hogy örökölsz 25 milliót. Vagy nyersz kaszinóban. Vagy ennyit fizet neked egy dúsgazdag amerikai özvegyasszony, hogy vele tölts egy éjszakát. Te gondolkodsz azon, hogy mit csinálj a pénzzel. Majd elkezded bújni az ingatlanhirdetéseket, és találsz egy jó ingatlant egy jó környéken, 25 millióért. Gyorsan odamész, lefoglalózod, megveszed. A célod, hogy rövid időn belül eladd 27 millióért, és keress rajta 2 millát.

    Utánad húsz perccel érkezett egy másik vevő, aki szeretett volna beköltözni a lakásba. Nem eladni akarta, lakni akart itt a feleségével, a két hónapos gyermekével, és a cuki, piros pamutgombolyaggal játszó kiscicájával. De nem lakhat itt, mert te, aki csak nyerészkedni akarsz az ingatlanon, előbb megvetted.

    Most akkor te szemét nepper vagy, vagy sem? Szerintem egyáltalán nem, teljesen normális dolog, amit tettél.

    Most akkor szemét nepper az, aki meg tud venni egy Falcont, és csak azért megveszi, hogy drágábban eladja? Az én válaszomat lásd egy bekezdéssel feljebb.

    Akinek van Falconja, az sorban állt éjszaka a bolt előtt, vagy ott ült a betöltött Lego webshoppal a gép előtt, másodpercenként frissített, majd gyorsan megvette a Falcont. Aki itt neppert kiált, megtette ezek közül valamelyiket?

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák