Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Battlefield 2042
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Last Epoch
- Path of Exile (ARPG)
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz nemtabo #18123 üzenetére
Egy PWM ventinél tapasztaltam eddig hogy visított, de az akkor volt, amikor alacsony feszültséget kapott, és mégis gyorsan próbált pörögni. Mert olyan volt hogy a feszültséget hiába változtattam, végig ugyanannyin akart pörögni, és szenvedett alacsony feszültségnél.
Ha nálad végig visít akkor vagy a venti a hibás, vagy a szabályzó. Ki kéne próbálni a 3PIN-es csatlakozókon szabályozni, aztán az alaplapra is dugd rá hogy ott vajon visít e.
-
eszakas
senior tag
válasz nemtabo #18123 üzenetére
Én arra gondolok, hogy kevés a feszültség. Mivel már előbb leírták a PWM-es ventik működési elvét abból meríthetsz egy kicsit, mert értelmezésem szerint ott a feszültség állandó csak az inpulzus sűrűségét változtatja az alaplap. A te szabályzód pedig valószínűleg csökkenti a feszültséget. Ezért ezért a motor erőlködik és az adja a kellemetlen sípoló hangot..
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Bundle topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- Automata kávégépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest