Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
válasz ChromeX #9151 üzenetére
Ranglistát nézzétek meg, ott is van aki ~3k ranked meccs után áll 2,8k-n és van aki ~400 ranked meccs után jár ugyan ekkora szinten. Vannak akik piszok jók, és vannak akik a nagy számok törvényére alapozva 7/24-be tolják a rankedet.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
-
haromegesz14
aktív tag
válasz haromegesz14 #9152 üzenetére
Na és amíg a 3k meccses ~90 win előnybe van, addig a 400 meccses ~100 winben.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #9153 üzenetére
Nem feltétlen jár -10 elo. Minap Én is leaveltam, a már a select közbeni rage/trollkodás miatt, és nem vontak le semmit, csak 30 percig nem joinolhattam sehova. Ez nem tudom minek a függvénye, de már persze volt már hogy kaptam a minusz ratinget. Még olyat hallottam, hogy ha X hétig inaktív vagy, akkor is levonnak a ratingből. Jelen esetben 1,8k-ból talán 200-at csíptek le.
Szerk.: másfél hónap inaktivitás után.
[ Szerkesztve ]
-
m4rk_
aktív tag
válasz haromegesz14 #9155 üzenetére
Talán egy hónapja van az, hogy most már nem jár érte - elo.
-
ClydeBeka2
őstag
Jaja, nem rég lett bevezetve. Kár, hogy nem alapból
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
sasa311
veterán
Bakker belenéztem hanggal is - az hagyján, hogy milyen a játék. Nem is lehet rá figyelni, mert az a kommentár jobb, mint az Esti Showder - főleg mikor a 14 éves kissrác is megszólal Na akkor majdnem leestem a székről!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Solad
addikt
Mókás Rengar bug: Ha olyan minionra ugrasz rá, amelyik meghal mire odaérsz, rögtön tovább tudsz ugrani. Double rangee
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
ChromeX
addikt
végre megtörtem a jeget amiota megvettem nem nyertem vele legalabb 7 def volt. [link]
normal volt uh pickeltem a fiora topra még egy topost flameltek is az elejen rendesen aztan befogtak
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz sasa311 #9161 üzenetére
Mégegyszer (nem kötekedésből) megkérdezem, miért nem indultok és mutatjátok meg, hogy is kéne ezt csinálni? Nem csak fikázni kéne a másikat.
És félreértés ne essék semmi közöm a csapathoz, vagy a versenyhez, mielőtt még ez is felmerülne.
-
1NST1G8R
senior tag
Na végre megvolt életem első quadrája, azaz rögtön kettő is, egy meccsen belül, az első a 17. percnél, találjátok ki kivel. Tipp: össze jött az IP a magic pen. runákra.
Fortune doesn't favor fools.
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #9167 üzenetére
Mert jelen pillanatban:
- se csapatom
- se időm
- se affinitásomhozzá.
Én játszottam 2 évig magyar top3 csapatban (másik játék), pontosan tudom mennyire sok befektetett idővel és energiával jár, szó szerint edzeni kell, mint egy sportolónak órákat naponta. Erre jelenleg nincs kapacitásom - de, hogy őszintén megmondjam kedvem sem, mert nem ér meg annyit. A WoW-al legalább kerestem elég sok pénzt, tehát valamilyen szinten megtérült a vele töltött idő. A LOL-al sosem keresnék pénzt, ahhoz hónapokig napi 8-10 órát kéne rááldozni, ami most nem menne.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
BoneDragon
veterán
Jáj milyen world championship-es háttér lett a játékba.
-
m4rk_
aktív tag
válasz BoneDragon #9170 üzenetére
Nagyon epic ez a login screen, meg a zene is!
-
mandin
senior tag
Új summoner iconok is vannak
-
kexksz
addikt
Hajrá CLG EU!
-
kexksz
addikt
Amúgy kéne ide szerintem egy új első hsz, valaki nem unatkozik annyira, hogy megcsinálja? Segítenék benne esetleg.
Illetve lehetne egy Logoutos blogot is a játékosok nevével/szerverével/elojával.
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Scooby Dou #9172 üzenetére
Talalt, Singed-el voltam. Tenyleg nem egy daralos (tulkepp quadra ks-em volt 2x, de akkoris priceless, ne tudjatok meg mekkora anyazas volt mindket csapat reszerol ) viszont TF-ben ha fel van tapolva a legjobb tank es a legnagyobb troll. AD rolet mar utaltam a folyamatos (es mivel meg noob vagyok nagyreszt sikertelen) menekules miatt, Singed-ben az a poen hogy pont forditva van, ki kell provokalnom hogy uldozzenek, es jonnek is, vesztukre. IMADOM!
EDIT: Congratulations haromegesz14, you won! Please allow us 323132156 days to credit your free RP.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Easten nem enged be patch után :-/ Azt írja nem tudott a Maestro-hoz kapcsolódni inditsam újra a klienst. Ötlet? Lol fórum is halott, legalábbis nekem nem jön be.
-
BoneDragon
veterán
Istenem mennyi szánalmas k*cs*g ember van. Bepickel rumblet ad carry helyett mert hogy ő megaop rumble. Na az ilyenek szoktak feedelni... És tényleg. 10. percben 0-6. Egyfolytába anyázik és a végén én meg irelia voltunk a hibásak hogy nem védtük meg 1v5-be és onnantól nekünk ment az anyázás. Ráadásul a xin haverjával minket akartak reportoltatni. Xin 1-16, rumble 3-16.. WTF. K*cs*g csigaevő franciák.
Sry de ez kijött.
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz #21795072 #9183 üzenetére
Igy ahogy mondod, volt MF is azon a meccsen, asszem az egyik quadra-m pont ugy jott ossze hogy epp ultizott. GP ultija lehet meg jo ha tolok egy stunt hogy ott tartsam oket a korben + ha menekulnek kifele egyet meg vissza is tudok hajitani.
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
lolra nem sűrűn fogadnék ott azér akármi megtörténhet, de azér elég durva, hogy manapság már mindenre lehet fogadni
amugy amelyiknél többet látsz mint pl az azbura gyözelmére 1.1 az skra 4.6 szoros pénzt fizetnek tehát az sk-tól nem várnak sokat. -
1NST1G8R
senior tag
Kerdes: erdemes-e Singed-nek Manamue-t venni? Kerdem ezt a passzivja miatt, vagyis hogy a mana 25%-a HP-ban manifesztalodik (ezt jol megaszontam mi? ). Amennyire tudom a Manamue adja a legnagyobb mana boostot.
Kerdes No2: ti mivel vesztek fel meccseket? Ugy ertem van erre valami bevalt program mint pl a fraps, vagy van ra mod esetleg hogy visszanezzek egy sajat meccset?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.