Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandin
senior tag
Most először próbáltam Varus-t, nem semmi, nagyon jó karakter.
-
superecneB
őstag
válasz szepi79 #8597 üzenetére
Nem gondolod rosszul, sőt, jól gondolod. Egyéni preferencia kérdése. Én jobb szeretem, hogy early game szívós vagyok főleg Graves-el. Mid-lategame szoktam venni egy quicksilver sasht (főleg ha jól megy, vagy GA-t) az meg elég MR-t ad, inkább a játék korai szakaszára szoktam koncentrálni, de ettől függetlenül igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz n a x v i L #8600 üzenetére
Mundo runs when he pleases!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
BoneDragon
veterán
Ki állította azt, hogy délelőtt értelmesebbek vannak? Most próbáltam 2 meccset játszani, mind a kettőnél leavelnem kellett. Beírom pickeljenek ad carryt, bepickeli katát, következőnél ugyan ez csak gragast pickeli be. Há wtf
-
superecneB
őstag
válasz BoneDragon #8605 üzenetére
Én biztosan. Rankedet csak délelőtt játszom.
-
ChromeX
addikt
kedves taric supportom (aki nem tudta hogy kell letenni egy wardot) elstealelte a pentámat most lehett volna elöször
-
szepi79
őstag
válasz ChromeX #8607 üzenetére
nekem tegnap volt az első quadrám sivirrel. én már annak is örültem. utána vettem észre, hogy a többiek ott toporognak baron alatt, és pingelnek rám veszettül, hogy menjek már oda.
egyébként ezt sem értem, az utóbbi 2-3 napban több olyan csapatot is találtam, akik akkor akarják leverni baront, amikor már semmi értelme, értsd: vagy 1 torony, vagy annyi sincs már a nexus előtt, és 3-4-5-6 super minion is ott tombol. tegnapi meccsen is épphogy lecsaptuk baront, rá 3 másodpercre meg a minionok szétverték helyettünk a nexust.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
ko9
addikt
válasz Stormcharger #8609 üzenetére
10 perce ezen röhögök kb
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
szepi79
őstag
SEHOVAAAA!!!!
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
mandin
senior tag
válasz superecneB #8606 üzenetére
Premade-el mész vagy solo? Egyszerűen solo ranked játszhatatlan, nem mondom, hogy én sosem hibázok de egyszerűen 2 meccs győzelem után biztos hogy vagy leavelnek, vagy trollokat kapunk...
-
ChromeX
addikt
én most hihetetlen milyen gamet mentem két mid volt ellenünk azt hittem ez viszonylag könnyu lesz de aztn a teamem elkezdett feedelni, 9/21 volt az enemynek és utana bementem midre toprol és szép lassan nem mondom hogy én egyedül de ha nem vagyok akkor nem sikerült volna felhozni... az amikor már azt hiszed hogy biztos lose és a végén nyersz kár hogy nem vettem fel mert érdemes lett volna belenézni
szerintem játszál jungel nautilust azzan nagyon jol lehet felfele huzni ha te jó vagy és csak egy kicsit értelem is szorult a csapatodba, mégha valaki feedel akkor is nyerhetsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz BoneDragon #8605 üzenetére
Elmondok egy titkot: a ranked nem függ napszaktól, évszaktól, időjárástól, a szomszéd kutyájától, de még csak a Tescoban éppen aktuális akcióktól sem!
-
n a x v i L
aktív tag
Viszont a rankeden tevékenykedő retardok száma igen, egyesek szerint. Mert ugye azt gondolják, hogy csak az lehet teljesen hülye a lol-hoz, aki délelőtt suliba jár. Mondjuk szerintem ez nem igy van, de mindenkinek meg lehet a maga véleménye.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
Én pl jobban játszok, ha akciós teszkós ropit majszolgatok. Ha nem akciós, akkor mérges vagyok, hogy 4Ft-al többet kell fizetnem érte, ezért dűhösen játszok, ami semmi jóra nem vezet. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ChromeX
addikt
akkor viszont lassan felfele mész mert ha egyedül jatszol akkor több elot kapsz mint vesztesz, ha mással játszol akinek különbözö az elo-ja a tiedtől akkor ez nem feltétlen lesz igaz, de ha egyedül tolod akkor biztos h tobb jár a winér mint a loseért tehát tudsz ilyen 4-esével felefele lépkedni
-
BoneDragon
veterán
Újabb superteemo penta kill, ajajjajaj.
-
sagem
addikt
válasz ChromeX #8618 üzenetére
ööö, ez nem igazán így van, legalábbis én nem ezt tapasztalom. 95%ban solo rankedet nyomok, és ilyen-olyan okokból, de legalább 60% az aránya annak, hogy a vereség több elot visz, mint amennyit a győzelem hoz, így ha "csak" 50% környéki a win/loss mutatod (magyarul alig nyertél többet, mint amennyit vesztettél), soha nem fogsz tudni ellépni..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ko9
addikt
Ellenfelektől függ. Ha teszem azt 1200ELOn vagy, az ellenfélbe 1400asak (is) vannak, akkor teszem azt ha nyersz, 18ELOt kapsz, de 6ot vesztel. Legalábbis szerintem így van. A számokat csak példának hoztam, nem biztos, hogy így van.
-
sagem
addikt
én tapasztalatból beszélek, nincs így 1200 elon vagyok, ha 1300+os van az ellenfélben, akkor -eddig legalábbis- nálunk is akad egy 1300+-os, így semmi extrát nem kapsz. Tegnapelőtt pl kemény 5 elot kaptam egy 25 perces győzelemért, pedig az ellenfélnél nem volt kilépő, 5vs5 volt. De az átlagos elo pontszámom a győzelmek után: 10elo..vereségre ugyanez -12 elo átlagban ..
Persze a megoldás egyszerű: sokkal többet kell nyerni, mint veszíteni s nincs gond
Csak arra reagáltam, hogy 50%os win/lose arány az nem elég az előrelépésre sajnos[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ChromeX
addikt
ha mondjuk nagyobb átlagú teamben vagy mint az enemy akkor kevesebbet kapsz a gyözelemért és többet vesztesz és forditva tehát ha a két teamnek egyelnő az eloja akkor a gyözelemnél mindenképpen több elo-t kell kapnod mint a vereségnél
btw azt nemtudom hogy csinálod hogy 10et kapsz winért, én 14eket kapok 13
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz ChromeX #8624 üzenetére
átlagot írtam, persze néha én is kapok 10+-ot, de átlagban nálam 10. Ahogy mondtam soloban megyek és kicsivel jobb a w/l arányom az 50%-nál, tehát ha minimálisan is, de többet nyerek, mint amennyit vesztek. Ez nemhogy az előrelépésre nem elég, de bizony a szinten tartáshoz sem. 400+ meccs átlaga, szóval viszonylag nagy a merítés.
Ebből a szempontból -is- szerencsejáték a solo ranked, nincs rá befolyásod, hogy hány pontot ér a győzelem, viszont a levonásnál bezzeg majd mindig vastagon fog a rendszer ceruzája..
-
sasa311
veterán
OMFG
Legjobb videó hetek óta
Figyeld azt a Mundót! Hova szaladjak?
SEHOVA! BOOM!
-
sunnymarcell
aktív tag
minek van rankedon random, ha ban jár érte?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #8627 üzenetére
Mert Pendragon hülye.
-
sunnymarcell
aktív tag
-
sasa311
veterán
válasz sunnymarcell #8629 üzenetére
Pendragon a RIOT "Director of Community Relations"-je, mi köze ennek a szponzorokhoz?
-
superecneB
őstag
Ezt nem vitatom, de nem fogok egy 12 éves kis hülye gyerekkel vitatkozni (nézd meg néha marci mennyire kiéget még téged is), és eddig végig beválik a módszer, legalábbis nekem 100%-osan ettől függetlenül nem kezelem tény ként, de az esélye, hogy egy retard kis pöcsöt kapj társnak jelentősen csökken.
htibike: Solo, EU NE szerver
-
kexksz
addikt
-
ChromeX
addikt
hogy tudtam ilyen team ellen veszíteni? [link]
a jayce akkora 0 volt hogy az hihetetlen beirta hogy ő csak topot játszik mert tournamentre gyakorol. hát sose lattam még ilyen semmi jayce-t se dmg nem volt meg is halt midnig irelia folyton eljárkált a lanejérol, o leszarta farmolt de még ha azt jol csinálta volna. a másik meg a vayne volt két low hp-s enemy kozott vagyok ő kcisit hátrébb és nem lővi oket hanem néz!! én cc-zek ahogy tudok kozbe kiabalok hogy lődd mar le őket te isten barma, és akkor ő mondta hogy még sose vesztett rankedet vaynel aha ok 500 elon biztos.ja meg bepullolok egy gragast kapta a stunt az ultit és nem birták megölni... ugy hogy négyen voltunk ott és semmi defensive itemje nemvolt csak két dorans
-
Noddy
senior tag
Ja, utána esett le, hogy mindenki bronzot kap De a bronz IV jobb mint a VII. De a ranked-hez kell 10 játszott meccs, ugye? Annyi meccsből le lehet menni 1200 alá, de ha tartod a szintet akkor megkapod az ezüstöt.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
sagem
addikt
Szerintem valami minimum ranked meccsszám is mellé rendelve, mert úgy tényleg nem lenne értelme, hogy valaki játszott egyet összesen, s mivel 1200-ról indulunk egyből silverrel nyit
-
ko9
addikt
-
cbr688
senior tag
végre találtam fórumot
ki akar este játszani? cbr688 néven vegyen fel! ja és west szerveren vagyok...[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
Oktoberfest Gragas?? Ideje pénzt költeni csak nehogy legendary legyen..
-
cbr688
senior tag
játszik egyáltalán vki west szerveren a fórumosok közül?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.