Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    válasz Callisto #64212 üzenetére

    Elképesztő ez a mentalitás, ne haragudj. Személyeskedsz, nulla bizonyítékod van bármire (persze, hiszen a személyes tapasztaláson kívül semmi alapja a mondandódnak), és hallomásból sem ismered a vitakultúrát. Ezt így kicsit sem lehet komolyan venni.

    "Olvasgattam és belefutottam. Ha érdekel biztos megtalálod, miért én keressem meg neked?"

    Azért, mert újra és újra úgy állítasz dolgokat, hogy azoknak semmi alapja. Egy normális világban az bizonyítja / támasztja alá az állításait, aki kimondja azokat.

    "Nem összeesküvés elmélet... nekem. Neked az lesz amíg meg nem halsz. Kit érdekel?
    Van egy hited valamiben, ami ezzel az erővel ugyanúgy összeesküvés elmélet.
    Egy apró különbséggel, te vakon hiszel. Én kipróbáltam."

    Engem érdekel (mint topikgazda, és mint magánember), hogy idejössz megmondani a tutit, közben sértegetsz, de még véletlenül sem adtál bizonyítékot semmiről. Én pedig nem vakon hiszek, hanem amíg nem bizonyítja be valaki, hogy x és y között összefüggés van, nem hiszek benne, főleg ha ahhoz elképesztő logikai bukfenceket kell hányni.

    "Megmutatni? Minek?"

    Mert így csak a levegőbe beszélsz. Ha holnap jön valaki, aki azt mondja, hogy 35.000 meccset lejátszott, és azt tapasztalta, hogy ha belefütyül a mikrofonba, miközben elindul a kliens, 90% lesz a winrate-je, elhiszed?

    "Tapasztalt ember vagyok, ismerem az ilyeneket. Az elvakult rajongást."

    Igen, én elvakult rajongó vagyok, mert nem a random soloqueue játékos összesküvésének hiszek, aki még egyszer sem adott bizonyítékot egyetlen állításáról sem.

    "Gyerekként én is sok minden iránt az voltam, de felnőttem."

    Ez a mondat azért rendkívül vicces, mert abszolút nem így írsz / érvelsz. Az állandó sértegetés, a bizonyítékok hiánya (holott azt mondod, hogy van), az egész stílus.

    Na de igazad van, zárjuk le a dolgot, mert parttalan. Itt nincs tovább helye. Ha gondolod, beszélhetünk még privátban, én nyitott vagyok rá.

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák