Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez eddig is pont ilyen volt nem? -> https://www.youtube.com/watch?v=9eNJDztAm_U
Most mintha kicsit kozelebb kerult volna a karakter fejehez de ennyi kulonbseget velek felfedezni
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Ganz-[HUN] #56549 üzenetére
Az, most éppen Ryze ADC, Shen support vs Vladimir ADC, Fiddle support Nemsoká le fog szivágorni EUNE-be is ez valszeg.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Látom megjelent low elon is ez a Karthus+Nunu és Yi+Taric.
Aki nem akar ezek ellen jönni, bannolja őket. Ha még se egy taktika:
Kempeljétek be a jungelüket. Toljátok a laneket megállás nélkül.
Később split pusbal könnyen kijátszhatóak, főleg miután 2 support van náluk.
Azért írom ezt, mert majdnem vesztettem egy ilyen ellen, mert a csapatom persze sose pusholt.
Csak a 25. perctől kezdtek el rám hallgatni..Press "F" to pay respects.
-
Enigma1945
őstag
Mai termés rankeden 2win 2 loose 20LP.
Kemény menet lesz kijutni innen, az biztos..De képes vagyok rá!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Lokids
addikt
válasz Enigma1945 #56556 üzenetére
Nekem tegnap 1w 4 lose. És abból 2 lose-ban elég nagy szerepem volt.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Imilenni
addikt
Press "F" to pay respects.
-
R̲e̲m̲
senior tag
senki nem játszik innen low eloban? gondolok itt a poros silverre
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #56561 üzenetére
everywhere
éjszakásműszak ilyen
egyébként mi ez a "clash"-izé?
holnap majd meglesem azt a discordot, hátha van élet[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Ti hogyan elitek meg a vereseget? Pl ha nem sikerul egy meccs, amibe apai anyait beleadtal..Vagy ha a promod megy el? Hogyan teszitek tul magatokat? Illetve, mit kell tenni az ellen, hogy leszokj a flamerol? Tudom, a rovid valasz, ne flamelj, mute all es problem solved, de megis? Valamikor nem megy ilyen egyszeruen. Ugy erzem, kepes vagyok support mainkent Goldot elerni, de csak akkor ha ezekre a dolgokra talalok vegleges megoldast. Elvegre, ha most meg is lenne a Gold, jovore ismet silverben kotnek ki a besorolok utan, aztan megint ki kell jonni onnan..Sry a sok rizsaert, de igazad erdekelne a velemenyetek. Mindenki velemenye erdekel! Koszi ha elolvastad!
Szerk: Gold V low elonak szamit?[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Enigma1945 #56565 üzenetére
Minden ember máshogy veszi a vereséget. Te túl komolyan veszed pl. Nem szabad. Szokj le a rankedről. Gyakorolj draftban. Az MMR-ed is azt mutatja hogy nem vagy odavaló.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
R̲e̲m̲
senior tag
Én szórakozni járok fel, kikapcsolni.
Ne vedd véresen komolyan, mert játék. Ha kikapsz, mindegy hogy puffogsz rajta, összetöröd a billentyűzetet, vagy röhögsz egyet és túlteszed magad, a végeredményen nem változtat. Én nem élem meg veszteségnek ha lose, ennyit tudtam tenni a csapatér, és pont. Legközelebb jobb lesz.
Amikor nagyon nem megy, én nekiállok aramozni, és ad-lulut meg sorakát buildelek... Néha szórakoztató tud lenni banánnal oneshotolni egy adc-t[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Hát, nem lehet minden meccset megnyerni. Ha a csapat béna, akkor csak megyek a kövire. Ha pedig érzed hogy miattad vesztettetek, akkor arra a napra hagyd a rankedet. (Én így játszok)
-
GabN73
addikt
Van valami magyarázat erre a sok török playerre EUW-n?
G*cire idegesítőek, és 90%-a végig inteli a gamet, majd ha meghalnak sz-rrá flamelnek mindenkit.... -
grimm2015
senior tag
A játék végén megkaptam a ládát S osztályzattal, 5 cucc volt benne, láda+őrszem+kulcs+drágakő+150narancs. A következő láda meg egy gyenge poppy skint adott
Am tényleg felejtsd el ezeket a rangokat... sajnos nem tükrözi a játékot a rangot.
Ma is platina3 lv6 panteon 8/17/16 volt 148farmmal 40+perc alatt, egy silver3 kente el...És persze elég egyértelmű, hogy kinek volt a csapatban a legnagyobb pofája
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
Enigma1945
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ganz-[HUN] Ne haragudj, de most nem értelek. Alul látod a képet, op.gg is azt mutatja ahol vagyok, akkor miért írtad, hogy nem Silver 1-be való vagyok? Félre ne értsd, szeretem az építőjellegű kritikákat, de amit írtál azzal nem vagyunk egy véleményen. De igazad van. Komolyan veszem a vereséget.
R̲e̲m̲: Neem, ott nem tartok hogy összetörjek bármit is, amiért megdolgoztam, de olyanok szoktak lenni a fejemben, hogy beveszek egy fél nyugtatót játék előtt!
" Én, őrült? Nem kizárt! "Imilenni: Köszönöm a tippedet, próbálom betartani! De az a baj, hogy nem rajtam mennek el a meccsek. Igen, vannak hibáim, nem jól buildelek, vagy rosszul helyezkedek, de az ilyen lee jg-el, vagy caitlyn adc-vel mit kezdjek? ( Kép lent, meccs bukta )
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Enigma1945 #56571 üzenetére
Ezt az MMR dolgot felejtsük már el... ez csak rankedre szól. Meg azért kétséges dolog, tegnap még
Hasonló az MMRem, mint a tiéd, igaz ebben a szezonban még nem sokat rankedeztem.
(bár ezt írja Your MMR is higher than average for your league. Gj! )A másik meg az, hogy hasonló mmrel rendelkező játékos csapetban, még van aki nagyon gyengén játszik, még a többi mondjuk kiemelkedik.
-
olloczky
senior tag
Hat pedig tenyleg ennyit tudsz tenni. Ne vedd komolyan oket es az elso flamejuk utan muteold oket. Nem kell mindenkit, csak akit muszaj
Ritkan idegesit engem a lose. Menni kell tovabb es kesz.
Valamelyik nap volt egy meccs, ahol jungleztem es az enemy jungle skarner az elso 20 percben valamiert nagyon eros volt, szetvert mindenkit, es meg a jungle-ombol is lopkodott.
Ilyenkor szoktam az enemyvel kiabalni hogy a k.rva anyadat meg stb (azert mert jol jatszik ). Aztan itt ereztem, hogy nem jo ha felbaszom magam, es arra figyeltem, hogy en probaljak mindent jol csinalni. Vegul megnyertuk a meccset#56567 Rem-mel ertek egyet.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Gentlelelele
aktív tag
Win.
All chat: GG WpLose:
All chat: gg WpLose(mindent beleadtál és bukó)
Team chat: U dont deserve the win(ritkán)
All chat: gg WpAmúgy feleslegesen görcsölsz a semmin. Biztos nyertél már meccset 0/10+/3 ban és veszthetsz meccset 19/2/7-ben Nincs különbség. Amúgy meg ha veszítesz ne azt nézd, hogy a csapat mit cseszett el, inkább nézd azt, hogy te mit csinálhattál volna jobban. Jah és ha neked szarul esik, ha flamelnek, akkor gondolkodj el azon milyen az, amikor te flamelsz mást végig flamelsz egy csapattársad, aki ezért csak még rosszabbul fog teljesíteni. Nyeld le a büszkeséged és ha 10 elcseszett gank után csinál egy jót, akkor mehet a gj. Illetve ha elcsesz egyet, akkor semmibe nem kerül egy nt(nice try). Ha pozitívan állsz a többiekhez, akkor meghálálja magat.
Jah és engem csak és kizárólag a premade társaim tudnak kiégetni, főleg ha nyomják a baromságot.
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Enigma1945
őstag
Köszönöm a válaszokat srácok! Igyekszem megfogadni!
Más: Mi ez a Patch?? Hihetetlen a supportokat megint gyengítik, sőt még az itemeket is..Eközben az Uralom rúna és Yasuo is buffot kapott
Nem értem ezt komolyan, így sem lehet egy assassintól megvédeni az adc-t, így meg aztán..Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Yodamest
veterán
Én is csak azt tudom javasolni, amit Gentlelelele kolléga nagyon jól leírt, hogy nézd azt, hogy te mit csinálhattál volna jobban. A saját teljesítményeddel foglalkozz, mert ahogy elkezdesz a csapatoddal foglalkozni, már nem magadra figyelsz és csökken a teljesítményed. Én is rengeteget szívtam silver1-ben, az egy igazi elohell, de ha olyan hőssel játszol, amivel jó vagy akkor meg kell legyen a gold.
Lehet pont az a baj, hogy nem a számodra megfelelő hőst erőlteted, csak azt hiszed, hogy ő vele jól megy, de közben nem ideális. Próbálj ki sok sok hőst, míg megtalálod azt akivel igazán jó vagy. Míg silver1-ben lényegében vagy 20 fajta hőssel eljátszogattam, addig gold szinten már nem mernék ennyivel, ott kb van 4-5 safe pickem a többi már kérdéses.
A supportokat gyengítik, mert már pro szinten is support mideket játszanak a játékosok. Ezt akarják megfékezni.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Enigma1945 #56575 üzenetére
Reddit-en (nem tudom mennyit szoktad olvasgatni) eleg surun jon fel ez a tema, most azt irom le neked ami szinte mindig a konkluzio szokott lenni:
1. Gold elo az mar jonak szamit, foleg igy, hogy mar lassan 10? eve megy a jatek, egy mai goldos egy 3,4 evvel ezelotti diamondos szintjen jatszik. Igazabol aki mar gold-ban van az sem jatszik rosszul csak az osszkep es a koordinaltsag hianyzik nala ahhoz hogy feljebb jusson. @scarra
2. Hogy hogyan kell megbirkozni a veresegekkel? Hat peldaul ugy, hogy elfogadod a 40-40-20 szabalyt. 40% az esely arra, hogy barhogy, tenyleg barhogy jatszol kikapsz. Kikapsz mert az ellenfel annyival jobb, vagy mert az egyik (akar tobb) csapattarsad feedel satobbi. 40% az, hogy kb barhogy jatszol nyersz, mert az ellenfelben van egy afk, vagy az ellenfel feedel stb. Es csak a maradek 20% az ami rajtad mulik. Ha te tokeletesen jatszanal minden egyes meccsen akkor is a meccseid 40%-at bukod, de mivel abban a 20%-ban ami igazan szamit is jol teljesitesz ezert hosszu tavon feljebb fogsz jutni. Ezert kell minden meccsen jol teljesiteni, hogy az a meccs epp a 20%-ba esik akkor feled billenjen a merleg. Latszik, hogy ezen logika szerint lez olyan hogy jol jatszol, megis abba a 40%-ba tartozik a meccs amit nem tudsz megnyerni.
3. Biztos tapasztaltd mar, hogy nagggyon surun loose es win-streakek valtogatjak egymast. Ez teljesen normalis es masokkal is megesik, sot szerintem mindenkivel. Ha ezt elfogadod, hogy a jatek ilyen akkor talan kevesbe tiltelsz ha sorozatban kikapsz. Pl en elertem Gold5-ot nemreg, es sokaig annak a mezsgyejen voltam, hogy visszaesek. Aztan feljutottam Gold4-be egy winstreakkel, majd egy loosestreakkel visszaestem gold5-be majd egy 18-2-es winstreakkel gold3-ba Szoval ez ilyen. Ha kapod sorozatban a rossz csapattarsakat akkor is nyomd ugyanugy tovabb mintha mi sem tortent volna mert elobb uton megjon a winstreak.Ezekbol talan mar latszik, hogy egyetlenegy konstans van a jatekban, es az te vagy, es a te jatekod. Ha te arra koncentralsz, hogy mindig minden egyes jatekban stabil teljesitmenyt hozz akkor fejlodni fogsz.
-
nuke7
veterán
válasz Gentlelelele #56574 üzenetére
na ez az... én 7 év alatt talán 1-2x nyertem úgy ranked meccset, hogy 0/10 körüli statom volt...
https://youtube.com/user/nuke7
-
kenwood
veterán
válasz olloczky #56578 üzenetére
pedig kethetente leirjuk.
te legalabb ezt megjegyzed.
van nehany jomadar,aki writeonly uzemmodban van. es kethetente elsirja ugyanazt a 100X megvalaszolt/megcafolt problemajat.
Halisten nem vok topicgazda,mert nagyon kemeny kasza lenne ezekert,es kihalna az egesz
nalam az ilyen "100 bol 90 meccsen nalam van a feeder, es miattuk van 3-4 farmom percenkent" tipusu hazugsagok instant 1 het bant vonnanak maguk utanmeg amikor belink 5-6 meccset,ami a tarsain ment el,aztan megnezed az elozmenyeket,es elotte-utana feedelt esz nelkul,csak azt "veletlenul elfejtette" screenshotolni,es meg az is a tarsai hibaja,hogy full ap team ellen ninja tabival ment
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
hát szerintem is sántít ez kicsit, mert én is tapasztaltam, hogy ha nem megy a játék és rossz vagyok, most nem feltétlen 0-10, de vesztettem a lanen, akkor sokkal kevésbé fordul elő az hogy a csapat mégis nyer, mintha nyerem a lanet jól megy a játék, de valaki a csapatunkból beragel feladja, elúszik az egész stb... magyarán a rossz játékosnak nagyobb a kihatása a végeredményre mint a jó játékosnak.
Valami olyasmi jut eszembe, hogy ha nem megy a játék , akkor 80% hogy vesztünk, ha egál vagyok lanen akkor 50-50 és ha jól megy akkor 60% hogy nyerünk.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #56583 üzenetére
eddig ignoreon voltak ezek az agyhalottak,csak lejart a premium ,es azota latom a hozzaszolasaikat,
hamarosan veszem a kovetkezot,es megoldodik a dolog[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz olloczky #56581 üzenetére
pontosan igy valoban nem sokszor,de ha megnezed a challengerek is 55-60% winraten vannak,tehat meg csacsira,vagy fakerre is igaz ez.
es nekem rengeteg meccsem van,amit ketto alatti kdaval (lenyegeben feederkent)nyertem.
maskent nem kompenzalna semmi a 10 kdas veresegeket.
ha nincs onkritika,nem birsz vesziteni,akkor felejtos minden csapatjatek[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Imilenni #56586 üzenetére
En is igy latom,es premium elofizuval egesz jol mukodik is a dolog
egyedul az a necces,amikor egy ingorealt ember hozzoaoszolasara valaki ugy reagal,hogy nem az adott hozzaszolasra valaszkent.
Ezeket sajnos nem szuri a rendszer,es pici fejtores rajonni,mirol is beszel.
a masik gond az,hogy a tiltott felhasznalok hozzaszolasa szama is latszik a sidebarban.
vagyis,latom,hogy van 8 uj hozzaszolas,belepek,es semmi,mert ott mar szurve van.[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Azért az mondjuk engem érdekelne, hogy ki miből gondolja azt, ha feljut Silver/Gold/Platina 1 ből magasabbra, az világmegváltás. Mert azon kívül, hogy más (lesz) a kereted, meg magyarázhatsz a náladnál kisebbnek, hogy mondjuk te szutyok silveres (Aki S1), persze ezt úgy, hogy 1vereséggel már vissza is esnél gold5ből...
Ugyanazokkal a gyökerekkel fog a játék besorolni mint előtte (és te sem leszel jobb)..., csak (első) ránézésre te egy kicsit "jobb" szemszögből fogsz feltűnni...
De túlságosan is nagy hangsúly van fektetve a divízióra, holott egy rakat játékos tényleg, ha a mainjától megvan fosztva, már egy középszerű játékos szintjét sem tudja hozni. Ezért nem vagyok már elájulva attól, hogy valaki gyémántos stb, mert nem egyszer volt már, hogy ő volt a csapat leggyengébb láncszeme...
-
Enigma1945
őstag
-
grimm2015
senior tag
Hogy én is sírjak... tegnap rankeden kikaptam ezt az emberkét, én jelentettem is, valószínű a csapattagok is.. most megint kifogtam el is ment vele a promóm... ez, hogy a bann szitán átmenjen a 2/26 nevetséges...
-
grimm2015
senior tag
válasz Enigma1945 #56591 üzenetére
Összetudsz, csak meghívni nem tud, írni stb, de besorolhat bármikor a csapatába, vagy ellene.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grimm2015 #56588 üzenetére
Mint szar platos/"gyémántos" akkor én is véleményt nyilvánitanék itt pár témában. Egy Diamondos játékos minden esetben jobb mint egy Silver/Gold játékosnál, ha(!) komolyan veszi a játékot. Nem kell itt jönni normal gamekkel amiket senki sem vesz komolyan (jobb esetben), hogy "de én lanen elvertem a Diamondost, akkor nekem is annak kell lennem!!!!44!!44 "vagy biztos "ebay akkont". Mert nem, csak nem vette komolyan. Utálom, ha ilyet látok, de hálisten már nem sokat, mivel csak smurf accokon játszok.
A másik téma a feljutás.
Ha Diamondos szinten játszol akkor fel tudsz jutni, lehet, hogy 200 game alatt, de feljutsz, és nem ragadsz be 200 game-re Gold alján. (többszörös tapasztalat)Amit itt egyesek (no offense) irnak, hogy csak a csapat szar meg ilyenek az lehet, hogy nekik vélemény nyilvánítás. De statisztikailag és többszörösen bizonyitottan nem igaz. Sajnálom, hogy nekem kell közölnöm, de ez elvakultság. Nincs azzal baj, ha csak Silver/Gold/plat v akármi vagy, ez csak egy játék. Én senkit se nézek le ha kisebb divizióban van nálam. Viszont ne tegyünk úgy mintha ez semmit sem számitana. Igenis jobb gamek vannak Diamondban, mint Goldban. Nem túl nagy százalékban, de minőségibbek. Mindenhol van "feeder" meg "afk", ez hozzátartozik a játékhoz.
És szerintem egy Platot akárki elérhet elég gyakorlással/ tanulással. Én is silveresként(sőt lehet bronzként) kezdtem Season 2-ben. De annyit tanultam a játékról, hogy folyamatosan fejlődtem. Én is átmentem ezen a fázison, hogy azért vagyok Silveres mert visszatart a csapat. És lássatok csodát, miután egy csomó streamet/ Youtube videot néztem/ figyeltem a patcheket mentem felfele.
Abban van igazság, hogy sokan mainelnek 1 champet és ha azt banolják, vagy elviszik akkor gyengébbek. De ez a másik oldalról viszont előny, mert annyival jobbak ha megkapják őket, hogy igy is pozitivba jönnek ki. Nem véletlenül Challengerek nagy része OTP, vagyis csak 1 champpel játszik.
"Röviden" ennyi lenne az én inputom a témához. Engem nem zavarnak ezek a posztok, elolvasom őket, csak nem igazak sajnos, még ha igy is érzitek
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #56594 üzenetére
Jah. Ha 4 random tarssal nem tudsz megverni 5 random embert,akkor a random atlaga alatt vagy.
nyilvan nem egy meccset kell nezni,de ha 100 utan is az adott tierben vagy,akkor fejlodnod kell a kovetkezohoz,nem pedig a veled egy szinten levoket szidni,mert kifogtak egy rossz meccset.belefutottam ma egy csunya bugba,nem indult a jatek,mert nem tudta leszedni a patchet (error 003), repair sem futott le.
halisten talaltam ra megoldast :
Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client
innen kellett a realeses mappat torolni.[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Teljesen egyetértek veled.
kenwood: Ezt lehet ki kéne tenni az összefoglalóba, hátha másnak is lesz ilyen problémája
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Nem ehhez a témához tartozik, de úgy láttam páran követik az LCS-t.. Lenne kedve valakinek csatlakozni pH! fantasy ligába ha megcsinálom? Ez ilyen igényfelmérés, hogy mekkora legyen a liga, ha szeretnétek jönni.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Enigma1945
őstag
-
nuke7
veterán
Fuh 200 ranked Game töredékétől is kiégek... ( jobb esetben kb 100-at vesztek, ugye...)
Engem érdekel minden liga, miről lenne szó?
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Imilenni
addikt
válasz Enigma1945 #56598 üzenetére
FOR THE ALLIANCE
Egyébként ütős skin lett!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest