Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
Tetszenek ezek a ládák..Nem kicsit..Nagyon!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
PuMbA
titán
válasz Enigma1945 #55552 üzenetére
Végső Végleges kinézet A magyar fordításokon még mindig jól lehet nevetni...
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Enigma1945 #55552 üzenetére
Bevonzottam neked
-
kenwood
veterán
válasz Darko_addict #55547 üzenetére
az unrakednek is van mmrje.
en is unranked vagyok,mert rakattantam az aramra es meg egyik accon se toltam le a besorolokat.
Sztem meg aramon is van mmr, mert amelyik accon feljebb vegeztem elozo seasonben ,ott gyakrabban kaok platinum tarsakat/ellenfeleket.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Enigma1945
őstag
-
PuMbA
titán
válasz Enigma1945 #55557 üzenetére
10 feletti halálok szinte mindenkinél. Kemény ez a Bronz 4 Elképzeltem, hogy hogy nézhetett ki a meccs...
[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
válasz Enigma1945 #55557 üzenetére
Csapatott bizony és kiderült ő silver 5 volt xD de hihetetlen hogy egy yi mennyire erős tud lenni, 5v1- be nem tudtuk leverni és akkor még csak kb 15 killje volt
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Lokids
addikt
Oké, csak én érzem így, vagy ez a kaisa tényleg egy mocskos állat champ? Akkorát üt és olyan a mobilitye mint semmi másnak a gameben.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz Lokids #55561 üzenetére
Nekem pont más a véleményem bár lehet silverbe csak a játékosok bénák vele xD Akárhányszor volt a csapatomban egy kaisa trist vagy cait vagy miss vagy jinx úgy elkente a száját, hogy ki is kaptunk xD ha meg enemybe volt akkor is 2 ütés és finish neki
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Darko_addict
őstag
válasz pengegyerek #55562 üzenetére
Szerintem is béna most. Bronz-tól Platinum-ig minden ligában 43-44% a WR-je.
Akárhányszor volt ellenünk vagy velünk, sosem nyertek/nyertünk.
Előbbi meccsen sikerült jól supportolni egy Kaisa-t, 6/1-nél kezdődtek a csapatharcok és egészen 7/8 lett a vége. ELLENBEN Jhin - aki ellenünk volt - 1/5-ből 9/8-ban végezte. Aki előnyből sem tud nyerni, az gáz.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
SkiDev
senior tag
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Beni97
őstag
kétszer jött ki bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet a legkönnyebben elérni az új champnél azt hogy fejleszthessem a képességeket? Nem igazán értem, mi alapján nő az a sárga csík.
-
nuke7
veterán
-
kenwood
veterán
válasz csoki46 #55570 üzenetére
raneztem arra a katarinara.
minden meccsen ilyen enemyt szeretnek kapni
Amikor silverben,goldban kaptok egy feedert,arra kell gondolni,hogy ez a kata is johetett volnaaz viszont komolyan erdekelne,hogy aki b5 0 lpn is rendszeresen veszit,azt miert rakja ossze silver 5 jatekossal.
pont ezt idezte valaki multheten.
egyszeruen a silvernek nincs erteke,es a goldnak se nagyon.
van 7 divizio ,es abbol 3 ban van a jatekosok 99 szazaleka.ezen valtoztatni kellene.
ha a mostani gold 5 a plat 5 lenne, akkor lenne lehetosege a bronzeot es a silvert.
illetve a silver tetejet es az aljat is elvalasztani[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz GabN73 #55574 üzenetére
Miert idegeskednek ott?
Akik most Platosok,azok diamondba kerulnenek.igy nagyjabol ugyanazokkal jatszanek,csak kevesebb esely lenne arra,hogy sokkal jobb,vagy sokkal gyengebb ellenfelet kapjak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
GabN73
addikt
válasz kenwood #55575 üzenetére
Én meg nem látom értelmét hogy jobban széthúzzák. Szórás ugyan úgy meglenne.
Épp climbingolnék az újdonsült smurfommel, only support, 10-8 besoroló megnyerve, szinte only Soraka miatt nem a legjobb kda, így S1 lett a vége. Gold 5 mondhatni zsinórban meglett, 3. promó sikerült csak. Gold 4 is pikk pakk meglett, 2 promóból. Ma készültem a G3-ra, 97 LP-vel indultam neki. Most ért véget az utolsó meccs, most 16 LP-m van. Plat keretes Fizz, 8. perc 0/5, Dia keretes Kassadin ugyan ezt 5 perc alatt.
Ok, átlog EUW, P4. Első meccs, okoskodó ember, ő majd lecarryz mindenkit csak csináljuk amit mond. Sajnos csináltuk, mert miért ne, hátha. 20. perc 4-22 persze az enemynek.
P4 még mindig, dia keretes adc 7(!)k dmg 19 perc alatt.Ugyan azok a dolgok vannak magasabb szinten is, ugyan úgy sok a gyökér, retardált, irl fájdalmait itt kiélő szánalmas ember. Ez pedig minden csapatjáték rákfenéje, főleg ha rankrendszer is van alátolva. Nem hiába hagytam anno abba, azóta a community csak rosszabbodott ...
Vagy próbáld meg CSGO-t Global rankon....Sokkal jobban tudok élvezni egy HearthStone-t, egy Fortnite-ot, vagy egy Diablo3-PoE-t mostanság....
-
SkiDev
senior tag
válasz FoLey-v #55566 üzenetére
Mert ahhoz volt kedvem... Sokat nem változtatott a 2v5-ös szitun mint a legtöbb esetben.....
Hemzseg ezektől a szerver... Egyetlen értelmes meccsem sincs... Itt is 2v1 volt végig topon... Ott maradt a Lee a Jax mellett folyton, a többiek egálban voltak és mégis ilyen átlagokat hoztak... Rankedbe bele sem kezdek, mert ilyen meccsekkel bevágna Unrankedbe.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz SkiDev #55577 üzenetére
Csak megpróbáltam a rankedet. Hála az égnek. Azért csak nincs minden veszve... Yorick jobb Nasus-nál is.
Végre egyszer én carryzek. Kezdtem már kiégni, de ez helyrebillentett.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz GabN73 #55576 üzenetére
Én inkább azokat a meccseket nem értem, amik nagyon egyoldalúak. Pl tegnap votl egy gamem, ahol 5 perc után már minden lane vesztésre állt. Mindenki... És ez csak egyre rosszabb lett, ahogy haladott előre a játék.
Mitha egy bronz vs gm játékot nézne az ember. Én mint junler voltam a 1st kill, mert a redemnél vártak rám, és a toppos nem wardolt vagy pingelt ss-t. Majd továbbfeedelte az enemy toppost. A mideünk úgy ahogy. A botunk is halt majd flamelt. Én meg afk farmoltam, mert nem tudtam mit csinálni, csak a game végét vártam.
És ezt úgy, hogy az enemy ugyanazzal az mmr-el rendelkezik. sőt ha megézem a prev gamejeiket, nekik is vannak olyan bukott meccsei, hogy az ember azt hinné direkt feedelte. És elég sok van ilyenből. Bár tegnapi másik 2 gamet is buktam, azok furcsa módon kiegyenlítettek voltak, csak az elsőt a topposunk rontotta el, a másikat meg én.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pengegyerek
aktív tag
Bronz 5-ből tegnapi nap folyamán sikerült silver 4ig jutnom xD Valami hihetetlen szerencse vonatot kaptam el bár most így silverbe már volt ahol nem volt elég a játékom, csak néztem nagyokat, hogy miket baszok el de a végére mindig sikerült felhozni magam és megnyerni a játékot viszont így, hogy jártam mind2 divízióban a saját tapasztalataimra alapozva elmondhatom, hogy a bronz mindennek a vége és hihetetlen mekkora mázli kell 1-1 meccshez xD itt silverben is vannak alakítások tudnék mesélni de messze nem annyi mint bronzba, de majd meglátjuk mi lesz még
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz pengegyerek #55580 üzenetére
Nyugi, Silver 4-3-nál kezdődik az élet Én Bronze 3-ból Silver 4-ig felmásztam 90%-ban Braum-mal játszva, majd beestem Bronze 1-be. Most Nami-val 2/2 meccs, 100% Win rate...
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
En mostanaban nagyon sokat idegeskedek. Nalam az van hogy s2 60LP majd onnan zuhanok vissza s3 75LP re majd vissza s2 be..Milyen erdekes ha 48% koruli a winratem folyton nyerek, elerem az 51% ot behozhatatlan meccsek..bar lehet en miattam van, mostansag sokat melozok, heti 126orakat..
-
nuke7
veterán
válasz Enigma1945 #55582 üzenetére
Nem miattad van
Ahhoz, hogy 51%-nal jobb win rated legyen egy ligaval jobban kell játszani -
Tehát ha silver 3-ban 51% win rate van akkor hogy nyerj, hoznod kell egy gold3 szintet, minimum.
Gold3-nal plat3-at és így tovább...https://youtube.com/user/nuke7
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #55579 üzenetére
Ha már a nagy különbségekről beszélünk:
28 perces volt ugyan, de már kb az 5. percben eldőlt a meccs. Topon voltam az Illaoi ellen of course, de lényegében olyan sznten szarrá vert, és mindenki mást is aki topra merészkedett, hogy nem is figyeltem, de miden a Kata még nagyobb feedet kapott.... Próbáltam amennyire lehetett okosan játszani ellene, de abszolút 0 esélyem volt, egyszerűen mint egy hókotró végigtolta inhibitorig a lanet.Biztos voltam benne, hogy nem goldos, eszméletlen jól játszott amúgy, és utólag láttam csak, hogy hát igen, plat3-as a srác, én meg vagyok gold5... kösz riot. Ez 1,5 divízió különbség!!!! Ez olyan lefordítva, mintha gold5 tudásommal egy bronz 3-as ellen játszanék lol.... hatalmas differencia. Szóval itt nem hiszem, hogy ludas voltam a vereségben egy plat3-as ellenfél ellen (és még counter pickelt is rám), a fő gond inkább az volt, hogy a többiek a maguk goldos ellenfelei ellen nem tudtak nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Ma komolyan elgondolkodtam azon, hogy tényleg átmegyek EUW-re...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
TBT
addikt
Riot Merch-től rendelt már valaki?
Most látom, hogy vannak náluk szobrok is (Blizzard Gear-hez képest). Nem is drágák és csak 5-10 euró a szállítás.Ahri szobrot ma láttam először, látom előrendelésben elfogyott.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Sordoran
addikt
Én még kacérkodtam kicsit Ahri szoborral, de végül beláttam, van annak a 60ezernek jobb helye is. (persze ha Lux lett volna, instabuy ) Tegnap este magyar idő szerint 8kor vált elérhetővé, és mikor én ránéztem fél 11 fele még volt belőle, szóval aki nagyon vágyott rá, annak volt pár órája kosárba rakni. FB kommentek alapján mondjuk azt hittem pár perc alatt elfogy az az 550 db.
Egyébként tényleg nem drágák ha más játékok szobraihoz nézzük őket. Például én most a Nier-re vagyok rákattanva, és májusban jön új 2B figura. Hiába teljesen "testreszabható", mozgatható végtagok stb., azért 85 euroért egy 10 cm-es figura (+1,5) jóval kevésbé megérős, mint ez az Ahri-s 185-ért, ami 47 cm-es, és limitált.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Azért mert Lux a kedvencem, nem vagyok még Lux main, kapásból 5 hőst tudok legalább mondani akikkel elmúlt hónapokban többet játszottam mint Lux-al. Szóval nem, nem vágnám ki.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
-
olloczky
senior tag
-
Tamás88
őstag
válasz Enigma1945 #55595 üzenetére
AD Sorakaról nem hallottál még? Állítólag nagyon durva.
-
Imilenni
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Raspberry PI 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest