Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Tegnap kezdtem el ranked besorolókat (nem siettem el :U ), és rögtön első meccsen szerintem egy smurf enemy jungler-t kaptam. Arra alapozom, hogy elejétől chat-en jó fejeskedett: megkérdezte tisztán vagy piszkosan játszunk-e, szólt, hogy vigyázzak a pirosamnál, majd miután elüldöztem, később megint visszajött mikor ütöttem, sikerült elsújtanom, és ezzel menekülésre, villanásra kényszeríteni, ami után megdicsért. Később kék buffnál is lebukott, és hárman körbezártuk, elkaptuk, ezután is gratulált nekünk (és nem gúnyosan, hanem mint aki tényleg elismeri a kevés jó megmozdulásunk). Lehet csapattársai is smurfok voltak, vagy ő volt a kis vezető, mert később is láttam őt északi jungelemben, és átakartam nézni az ő déli részükbe, erre azonnal a blitz bement oda tornyuk alól. Sajna bukta lett, egyszerűen ők jól össze dolgoztak, nálunk pedig mindenki szenvedett, egyedül a végén Illaoi-nak kezdett jönni a sebzés, de akkor már késő volt. Vagyis hozzánk sajna nem jutott egy smurf se. :DDD
    Jah, és a legfontosabb, ami miatt smurf lehet: gold5 volt, de a legmagasabb hősismerete Caitlyn-el is csak lvl3. Ezt azért kicsit nehezen lehet mással magyarázni. Legalább második meccsemen az enemybe került egy fél meccsen afk topos, és flamelték egymást, szóval 1 győzelmet behúztam.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák