Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz bucketb0b #37679 üzenetére

    Amugy en nem akarok veszekedni, mert meg ott van a tojashej a fejemen, szoval csak beszelgetesnek vedd kerlek :)

    elején nem túl sok, de okos játékkal megoldható és mivel nem volt betolva a lane sosem nálunk ezért nem kellett sok felé wardolni, erre egy 0,5 pontot adnék magamnak/magunknak

    En ugy gondolom, hogy Supportkent ha az elejen ilyen jol meg tudtatok oldani, akkor ez annyit kene jelentsen, hogy mondjuk nem first buy SS-t veszel hanem pl first buy boots es 2. itemnek veszed meg az SS-t, vagy ha tenyleg nagyon jol osszedolgoztok, akkor 3. itemkent, de mindenkepp venni kell, ez Supportnal nem olyan, hogy vagy veszek, vagy nem, hanem max az valtozhat, hogy mikor veszed meg, legalabbis szerintem :) Vagy akkor mar nem support vagy, hanem max support szeru. :)

    bot lane farm megakadályozása? kereteken belül folyamatosan szedve voltak bár farmolni így is tudott valamennyire, majd meghaltak, szerintem ez belefér 1 pontot adnék

    En elhiszem neked, hogy nem szedted el elole a farmot es tenyleg csak azon voltal, hogy "enemy CS denial", de akkor baromi rossz volt nalatok az ADC ha csak ennyit szotyizott ossze a vegere.

    akkor 4/3? Ez rossz? :F

    Nem, jo mage jatekot toltal. Supportoskent 0/4 ellenben. Az ADC sokszor halt meg, nincs SS, szar az ADC farmja es tul sok a killed.

Új hozzászólás Aktív témák