Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Szerver megint down.. Fasza.
-
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #27752 üzenetére
Ty riot. Csapatunkból mindenki kifagyva állt a bázisban, enemy meg 5v0-ban végignyomta a meccset.
Enemy Vayne: "win riot"
Megköszönhetik nekik...
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
Újra kellett húzzam a win-t, ami után a LOL nem fogadja el sem a fiam, sem az én accountomat.
Van valakinek valami ötlete, mi okozhatja ezt?Köszi!
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
ígyvanferi
addikt
válasz Doki-HUN1978 #27759 üzenetére
Bár evidens, de első körben győződj meg arról, hogy a megfelelő régióba próbáltok belépni.
-
-=Vacsek=-
senior tag
tud vki olyat aki szokott dravennel steam-elni?
-
hugi0
őstag
Azert raktad ujra a win-t mert nem logolt be ?
- egy cimbim is csinalt ilyet.
Aztan azt mondta:
"Ez volt a tanulopenz a figyelmetlensegem miatt. Nem neztem meg, melyik szerverre akarok logolni.""Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
zeli
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #27761 üzenetére
Geranimo, Fabbbby
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Cyberneko
tag
Windows tuzfal feldobta a kerdest, hogy akarod-e, hogy felmenjen a netre?
Es igennel valaszoltal ra?(Csak mint egy lehetseges hiba irom...)
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #27758 üzenetére
Egyébként.
egyáltalán nem alázom őket.
ADC t játszok. Nagyon balfaszul.
Engem aláznak be a kicsik.
Ezért kellett a smurf. Ha ADC t meg akarom tanulni, akkor onnan kell kezdenem.
Egy Silver adc is megvert ma.
Szóval...
Egyébként én nem akarom ott tartani a smurföt. De hogy jussak feljebb vele, ha nem játszom a kicsik ellen?EUNE: iNeeko
-
csipszikutya
senior tag
válasz WinnerB0Y #27766 üzenetére
mi 5-en haverok játszunk és ha új hőst akarunk kipróbálni akkor botozunk solo-ba egyet és utána mehet. Ha nagyon csira lennék vagy valaki más akkor úgyis lehozzák jobb esetbe, ha pedig nem akkor defeat...
az meg, hogy valaki silver.. khm.. gyaláztam el már diás malpot a jaksszal pedig akkor még simán bronz voltam... szerintem a rankeden elért eredmény max. 15-20%ban fedi a valóságot...[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz ígyvanferi #27764 üzenetére
Meg mindig fent all a problema ?
- ha nem, hogy oldottad meg ?Mas : nezte tegnap (ma az ejjel) LMQ vs C9T dontot ?
- ez a "tower rush" europaiaknal meg az azsiaiaknal miert nem mukodik ?
- kesobb egy jo backdoorhoz nyitott kapu lenne.
Epp ezt akarjak elkerulni ?[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Dolby
senior tag
válasz csipszikutya #27767 üzenetére
Szerintem meg átlagosan fedi a valóságot (nyilván valamilyen idő intervallumot tekintve), és természetesen egy-egy játék alatt ettől lényegesen eltérhet az eredményed a veled szembe kerülő ellenfélhez képest.
hugi0: Te mobilról olvasol, vagy munkahelyről és kapkodsz? Mert olyan mintha nem lennél teljesen itt :-D Nem ígyvanferi problémája volt :-D
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
ígyvanferi
addikt
Azt jól érzékelem, miután felléptem egy szintet (jelen esetben lenyűgöző teljesítménnyel bronz I-ben landoltam) az első meccset elbukva már vissza is kerülök az előzőre? Azt értem, hogy szükséges a visszafelé haladás is, de mondjuk ha nem 0 pontról kéne kezdeni az adott szintet, hogy esetleg egy lose még beleférjen, az egész korrekt lenne. Na mindegy, ezek szerint a következő meccsen is mindenképp nyernem kéne.
-
Dinter
addikt
válasz ígyvanferi #27770 üzenetére
MMR-től függ, van amikor egyből visszadob egy meccs után, van amikor akár 5 után se. Ha most léptél fel, akkor szerintem 2-3 lose belefér.
-
deatom
tag
válasz Dinter #27771 üzenetére
engem nemrég dobott be silver 2-be, 0 pontnál 5öt buktam.... de nem dobott le....utána 5 win 98 pont, aztán 4 loose
érdekesen válogatja be az embereket, az egyik ilyen vesztes szériában rajtam kívül még 2en írták, hogy ők is ilyen szériában vannak....enemybe meg szinte az összes win streakes, nyerő szériában meg fordítva -
Dinter
addikt
válasz ígyvanferi #27773 üzenetére
Igen, ugyanúgy 0-n maradsz, csak az mmr-ed csökken. Aztán majd ha annyira kicsi lesz, akkor dob vissza. S1-ben én is 4-5-t vesztettem talán, mire nyertem egyet, de hálistennek nem dobott vissza még akkor sem.
-
Dolby
senior tag
válasz csipszikutya #27776 üzenetére
Az a gond, hogy sosem tudhatod mi áll mögöttük, nem nagyon tudsz semmit hosszútávon róluk, gondolom csak egy-egy játék erejéig találkozol velük. Lehet rossz nap, vagy olyan pozíció ahol nagyon ritkán/gyakran játszik, illetve nem tudni h tényleg az játszik-e aki feljutott az adott szintre, vagy van akiről tudom pl h szándékosan tarja magát bronz aljában, így tehát természetesen előfordulhatnak kiugró esetek, de nagy átlagban azért nem ez a megszokott szerintem.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ígyvanferi #27760 üzenetére
Köszi a válaszokat Urak!
Igen, az volt a probléma, hogy más régióba léptem,be a költözésünk miatt...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #27780 üzenetére
Az Ap Vayne egyszerű poén volt.
Nézd meg ezt az accountot: jebaccc98
Nem fogsz látni AP Vaynet. Komolyan vettem.EUNE: iNeeko
-
csipszikutya
senior tag
Igen, ebben igazad van.
De ha valaki eljut platináig pl. (mert elég sok ebay és "na akkor felhúzlak goldba" ismerősőm), hogy ha valaki már ott van akkor tudnia kellene játszania minden lane-t. Persze kifoghat jó/rossz napot és akármit vagy egy nem túl gyakran játszott lane-n kikap egy pro enemy lanert vagy egy countert (ebbe nem hiszek annyira).
De igen, ki tudja, nem ismerem őket, csak arra a 20-60 percig. -
Dinter
addikt
Miért vannak, akik még mindig barriert használnak? És magas elon is.
-
Dinter
addikt
válasz csipszikutya #27784 üzenetére
Heal most jobb.
-
-=Vacsek=-
senior tag
a heal valóban jobb mint a barrier. főleg azoknak az adc-nek amik noescpae-esek. a + 30% movement speed elég hasznos ha menekülni kéne vagy ha épp a supportod-on kéne helpelni, nekem nem is olyan rég volt h kog ellen voltam boton és a passivját 3x kijátszottam h rányomtam a healt nagyon opé lett barier felejtős.
-
Dolby
senior tag
válasz csipszikutya #27787 üzenetére
"Heals the caster and the target nearest to the cursor (prioritizes the most wounded allied champion if no allied champions are near the cursor) for 95-475 health (depending on level) and subsequently cleanses both of healing reduction effects, also granting +30% movement speed for 2 seconds"
Én nem is figyeltem h változott, csak most olvastam utána. Nem olyan rossz ez tényleg, 18-as szinten barrier 455 absorb, heal pedig 485 (2x) + movement speed + healcsökkentést leszedi ha minden igaz. Viszont barrier cc alatt is használható, a heal csak utána szóval szerintem emiatt adc-nek még mindig biztosabb a barrier, de ha nincs ellenségnél túl sok cc akkor tényleg jobban megéri a heal talán
-
ClydeBeka2
őstag
Barrier 20-al ad több shieldet egy ideig és csak magadnak. Heal 2 embernek és még movementet is kapsz. Én már mindenkinél Heal-t használok
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-
-
Dinter
addikt
Red trinkettel fel lehet fedni pl. Khazixot, vagy csak a kék jó arra?
-
afrojack1
senior tag
Van itt valakinek thresh karaktere ?
Jó erős?Hanyas szintnél lehet megszerezni? Vagy mi?
Ma kezdtem és videók alapján bejön![ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Evil Snowman
őstag
Srácok a véleményetekre lennék kíváncsi. Lux vagy Nautilus supportnak nagyon elvetemült ötlet?
-
nuke7
veterán
válasz Evil Snowman #27799 üzenetére
attól függ milyen szinten....
ranked-re nem vinném, de nyertek már ellenünk is ilyen felállásban és nekünk is volt már szerencsénk.
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest