Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz Kanczy #28850 üzenetére
Én szásinak hallottam..
Meanwhile in Gold V:
Kontext: Megbeszéltük Leevel hogy swapolunk, de aztán elfelejtette és az utolsó p-ben már nem tudtam smiteot betenni. Úgyhogy AP LEE Flash + Heal jungle és AD Ziggs Flash+Smite mid. Hogy hogy a ******ba nyertük meg azt nem tudom, de a végén 4-szer egymás után TF-ben levertük őket nagyon.
Be Victorious!
-
kenwood
veterán
http://www.lolking.net/models/?champion=24&skin=1
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Devas
őstag
Valaki tudna adni egy video linket erről a CSÁCSI Százsi kommentálásról? Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Mottie
őstag
Viszonlyag hamar beütötték a mid inhibünket, én egy darabig még splitpusholtam hogy valamennyire visszajöjjek goldban... Aztán simán összeálltunk 5-en és 3-szer megvertük őket úgy, hogy szimplán nekünkjöttek. De ennyi ment kb a végéig hogy 5-en vonultunk szépen
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Sikerült elkapni egy Creation lyukat. Aki kedvet érez csatlakozzon, aztán meghatározunk egy Draft időpontot.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz ClydeBeka2 #28859 üzenetére
Nekem 2-t sikerült.. Egyet hajnali 4-kor, a másikat most, de az kell hozáá, hogy pár percenként frissítse az ember az oldalt és egy másik ablakban már legyen egy 1 kattintásra váró creation. Így amikor elérhető, kb 1 mp megcsinálni és sikerült is
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz marked one94 #28864 üzenetére
Még van 2 hely
Csatlakozni, hogy kezdhessül a Draftot minél előbb
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz marked one94 #28868 üzenetére
A Draft során kiválasztjuk a játékosokat (mindenki körönként 1-et választ) a csapatunkba. Ezek után minden héten pontot szereznek a játékosaink az adott kritériumok alapján. A ligában pedig minden körben egy másik csapattal versenyzel a megszerzett pontokban.
Ha sikerülne még egy embert szerezni akkor akár ma is lezavarhatnánk a draftot fél9 - 9 környékén
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
Itt van mindenki? Akkor 9 körül mehetne.
Mottie: Kulacs épp team rankedezik, szóval fél 9 tuti nem jó.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mottie
őstag
válasz marked one94 #28870 üzenetére
Megvagyunk 8-an. Ha mindenki itt van, Lezavarhatnánk a draftot Ha mindenki válaszol addig fél 9-kor, ha nem 9-kor
Be Victorious!
-
zeli
aktív tag
Ha mindenki EUNE-n van, akkor gyertek a prohardver szobába, úgy talán egyszerűbb.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Devas
őstag
West-nek lőttek?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Kanczy
Topikgazda
Winnerb0y és markedone94: fél tízkor lenne a draft. Itt vagytok?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Mottie
őstag
Elkezdtük a draftot, lehet késve csatlakozni!
Be Victorious!
-
Mister_X
nagyúr
El lett feedelve egy menetben az enemy Fiora-ja, el volt ájulva magától. Egészen addig, amíg össze nem szedtem egy Thornmailt majd Sunfire Cape-t. Egy Randuin's Omen után már a harmad HP-m se karcolta le. Warmog után pedig be lettek ütve a francba A gond az, hogy egyedül több killje volt, mint a csapattársainak összesen. Tudtam, hogy late game-ig ki kell húzni valahogy.
Jarvan powa!
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mottie #28883 üzenetére
Azért összehozott 44 killt (én csak 4 voltam), ami szép lenne, de late game-ben jobban előjön a skill, mint a szerencse. Ha noobokat kapnék én is, akkor én is tudnék ilyen szépet produkálni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #28882 üzenetére
Most már én is leszek.
Sorry, csak tegnap már rég nem voltam itthon.EUNE: iNeeko
-
CptMisi
őstag
Helló!
Ranked teambe keresek 2-3 embert, Gold3, Gold5, Gold5, Silver 3 játékosok mellé.
TS használata szükséges, ha érdekel valakit, írjon.[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Mottie
őstag
válasz ClydeBeka2 #28889 üzenetére
9-kor biztos nem mert akkor éppen kézilabdázom
Ha mindenki itt lenne a következő 2 órán belül akkor elkezdhetjük Viszont én most nem tudok felmenni EUNE chatszobába, úgyhogy szóljatok ha készen állunk (6 fő alatt nem szívesen indítom el)
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
Nem tudom, miért nem dodgeolom azokat a meccseket, amikor exhaustos shaco dzsungelem és már a lobbyban flamelő premade botom van.
-
KaiMorden
csendes tag
Én most csináltam egyet, ha valakit érdekel jöhet, még 4 hely van. "legrosszabb" esetben feltöltöm random külföldiekkel
(6os liga, eddig két magyarral)Amint megtelik, draft
http://fantasy.lolesports.com/en-US/join/league/137808/FtrrTkGfYK2asXYy5T6E
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Ez igaz... és meg is jutalmazott a játék
-
Mottie
őstag
válasz marked one94 #28896 üzenetére
Írjatok ide pls ha megvagytok 5-en 6-an én 5v5 meccsben vagyok
Be Victorious!
-
ClydeBeka2
őstag
válasz marked one94 #28896 üzenetére
EUNE prohardver szobában vagyok, tegnap is ott gyülekeztünk
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Lokids
addikt
Ti mit csináltok, mire szervezkedtek?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
WinnerB0Y
senior tag
High elo nesze neked: [link]EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- DIGI internet
- Politika
- Ukrajnai háború
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR