Hirdetés
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Én a digitalplazanal már vásároltam. Netes rendelés volt, nem volt velük probléma. Garijuk tudomásom szerint csak bolti van, de telefonon állították, hogy gyártói. Így ezt nem tudom pontosan, és azt se, hogy mennyire korrektek garancia ügyben, mert szerencsére még nem volt probléma a rendelt tv-vel
Mi az az ekezet dragasag??
-
Vladi
nagyúr
Nokéremszépen.
Végül ez a samu lett, 46 colos. Ami a nagyságot illeti: picikét nagy volt eleinte, de meg lehetett szokni. 44-lett volna az ideális, de ugye ilyen nincs. 42 meg már kicsi lett volna.
Eddig elégedett vagyok vele, annyi, hogy a gagyi tv-k képe nagyon gagyi rajta.
De a hd adások nagyon szépek, még a régebbi avik is szépek rajta. Biztos van valami javító elektronika.Csak rövid sztori: asszony először morgott érte, hogy úristen de nagy meg stb. aztán betettem neki a ... nem azt te Magic Mike című filmet full hd-ben: Azt mondja erre: látom a pasas seggén a szőrt! Na azután megbékélt vele.
az okos funkcióból keveset használtam eddig. Az időzített felvelőt szeretném majd beüzemelni, csak nem tudom mekkora pendrájvot eszik meg. Meg mondjuk egy 2,5 óránya 1080i adást mekkora fájlba vesz fel.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest