Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz TayRol #48651 üzenetére
fogalmam sincs! gondolom ennek is az epronban kellene lennie. de nem tudom.
a servicében bevan kapcsolva. de írtam ezt már valamikor. meg hogy az e matrica sincs mikor üzleti beállításon van. mondjuk ezek nem kellenek de...
az univerzális távirányítót is a servicében kapcsoltam be. igaz azt se tudom használni mert a dimarsonnak /samu/ nincs kódja. /a service mondta mert felhívtam őket/ de a táv se találja meg.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Noh, nagyjából sikerült helyre tenni a TV-t.
Egy kérdésem volna; már az előző Samunál is a hang pocsék volt, ahogy ennél is. Így egy 2.1-es hangfal van rádugva, 3,5-es Jack-kel.
Noh de... a notim képét, hangját szeretném átvinni erre is. A kép Dvi-hdmi kábellel megoldva, a hangot meg Jack - 2 RCA kábellel szeretném - azaz, azt szeretném elérni, h ugyanúgy a 2.1-es cucc szóljon, de nyilván a notiból kijövő hang szólaljon meg...
A hdmi kábelt bedugtam a DVI-re optimalizált hdmi 1-be, de a hang 2 RCA kábelét akárhova dugom egyszerűen nincs hang..Mit tudok tenni?
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #48654 üzenetére
nem ismerem a samut de nem jack-jack kábel megy a tv-be?ha így viszed a hangot a notiról?
pc audio in.
vagy esetleg menüből ahoz a bemenethez rendelni a hangot. -
runner 125
nagyúr
Hopp, azt hittem egyértelmű, h az LG 47LH3010-ről beszélek, bocs.
Mivel az összes TV-n egy Jack csati van - arra meg a 2.1-es hangfal dugva, így Jack - (gépből.) 2 RCA kábellel oldottam meg / szeretném megoldani a hangot.
A Samsung-nál működött, itt most valamiért nem..mod.
Nah basszus, most látom, h van a hátulján egy "Audio ni, RGB/DVI" - csak, h ez is 3,5-es Jack.
Akkor most cseszhetem a Jack - RCA kábelem mi?! Ezek szerint akkor Jack-Jack kell.
Még jó, h 2 hete szétborítottam a szobát, felszedtem 6 méteren a szegélylécet, és elrejtettem az összes kábelt.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #48656 üzenetére
"Samunál is a hang pocsék volt, ahogy ennél is."
ezért gondoltam hogy samu. de tök mindegy.
a lényeg hogy megvan a jack bemenet.
az az rca hang bemenet a kompozit video bemenet része szerintem.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Aham, akkor viszont elvileg működni fog úgy, h a TV "fülhallgató" Jack részén marad a 2.1-es hangfalam, míg ebbe a másikba beviszem a gépről a hangot..
Reméljük, 250ft-ért találtam átalakítót.Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Sikerült ideiglenesen megszólaltatnom, szal' az lesz a hang bemenet a TV-be.
..de mindent felhangosítva, is éppen, h élvezhető a dolog. Ezt mi okozza?!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nightshadow
veterán
Cifu-ék letesztelték a Sony EX500-at: [link]
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz nightshadow #48660 üzenetére
tetszik, hogy van benne pip. (de vajon 2 tuneres?)
-
dvogabi
tag
Jó reggelt mindenkinek.A napokban vettem egy Philips 7404H-t és az lenne a kérdésem, hogyha frissítem a firmware-t akkor a magyar menü megmarad?
Egyértelműnek kellene lennie de a végén az ENG megzavart.
Előre is köszi a választ. -
anrab
addikt
válasz runner 125 #48659 üzenetére
húzd le a hangfalakat és csak a tv szóljon. ha úgy is halk akkor rossz a zsinór.
a két hangfalat ne a fejhallgató kimenetbe dugd hanem a tv RCA hangkimeneti csatlakozójába, mert más az impedenciája vagy mi a f@szság. -
zack
nagyúr
válasz nightshadow #48660 üzenetére
Bár majdnem Sony-t vettem...Jobb hogy a Philips mellett döntöttem. Jó a Sony is, de úgy érzem a Philips jobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Többet tud kevesebb pénzért. Azon kívül nem tetszik a Sony-nál hogy a dinamikus kontrasztot ha kell, ha nem, lenyomják a vevő torkán. Ha már vesz az ember egy 170-180k tv-t (32") akkor engedtessék már meg neki hogy kikapcsolja. Philips-nek nem okozott gondot beépíteni egy "off" lehetőséget is 30k-val olcsóbban.
De mindenképpen a mai forgalomban levő mezőnyben a Philips, Sony ott van az élen, és bár a cikkben az LG, Samu van említve, hogy ők az első számú gyártók, ez maximum az eladott darabszámra, és nem pedig a minőségre utal.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
runner 125
nagyúr
Megtettem, de kb ugyanolyan halk volt..
A köv héten, ha meglesz az RCA-Jack átalakító, megpróbálom azzal is, lehet, h jobb lesz.Ha nem, akkor megpróbálom a TV RCA hangkimenetébe dugni, de ahhoz is átalakítót kell szereznem.
Köszönöm.
-
gabor1000
csendes tag
Hello
TV vásárlás előtt állok, segítség kellene a döntés előtt.
LG 42SL8000 vagy Samsung 40b653T5W vagy Philips 42PFL7404H
Számítógéppel lenne összekötve, szóval leginkább a minél szebb kép érdekelne, segíthetnétek, hogy melyik tv-nél mik az előnyök-hátrányok. -
zack
nagyúr
válasz gabor1000 #48668 üzenetére
Ha a vásárlást nem akarod megbánni SL8000-et felejtsd el. Olvass vissza egy kicsit a topikba, esetleg keress rá a hozzászólásaimra, és máris kicsit okosabb leszel.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #48667 üzenetére
valahol levan húzva a hang!
tálca, media lejátszó, tv automata hangerő szabályzó... nem tudom még hol lehet állítani. -
runner 125
nagyúr
Tuti nem..
Az volt az első, h végignéztem mindenhol.
Nem azt mondom, h nem szól.. de érted, a gépre rákötve csak simán egy 2.1-es hangfalat, maxon nem lehet elviselni, úgy szól.
A TV-re átkötve, meg éppen, h élvezhető/érhető a hang."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
anrab
addikt
válasz runner 125 #48674 üzenetére
hát ez valóban érdekes.
azért ha megoldottad ne tartsd magadba. nekm nem jut eszembe más. -
zack
nagyúr
válasz TayRol #48672 üzenetére
Hol olvastál tőlem olyat hogy az LG panel nem jó? Azt mondtam az SL8000 egy kaki. Úgy globálisan. A panel az lehet jó amivel szerelik, de azon kívül semmi, és mint tudjuk az elektronika többet nyom a latban mint a panel.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz TayRol #48677 üzenetére
Az hogy Sharp vagy LG S-IPS lényegében mindegy. Nagy különbség nem lehet minőségben. Az hogy mindenki az LG panelosat keresi egy fórum alapján kijelenteni könnyelműség. Ez is egy urban legend kezd lenni, ahogy a Samsung-nál is a 3 fajta panel tipus, ki ezt, ki azt mondja jobbnak, de alapjában véve tök mindegy.
Az egyik legjobb panel van a tévénkben, ez bőven elég, hogy én is és te is elégedettek legyünk.
Szóval hagyjuk ezt az LG, SHARP panel vitát, mert se eleje se vége.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
joe007
tag
Lehet nem ide tartozik, de tud nekem vki olyan oldalt, linket adni ahol LG monitorokhoz lehet FW találni. Jelen esetbe engem egy LG M228WD-BZ-hez érdekelne! Ez egy PC-s monitor Digit tunnerel. Thx a helpet.
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
Egyéb okok miatt az Euronics-ben kell, hogy vásároljak LCD TV-t.
Az összeg amit rá tudok szánni az olyan 220k körül.
Esetleg mellé valami értelmesebb Blu-ray lejátszó és úgy max. 250k.
Igazából Samsung-ok érdekelnek...
Minden konstruktív hozzászólást szívesen fogadok!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
zack
nagyúr
válasz (Darkwood) #48686 üzenetére
Mégis milyen méretre gondoltál? Mert 42"-ig szinte minden normális tv belefér ebbe az árba... Én ezt venném 42" méretben: Philips 42PFL7404H. 200-210k között meg is kapod.
-
runner 125
nagyúr
Ilyen árért tényleg jóféle 42"-osat kapsz, bár ezek a boltok 10-20k-val többért adják, mint a netes shopok..
De ha van helyed, érdemes esetleg a 47"-os kategóriát is nézegetni, ennyiért bőven kapsz azt is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
gabor1000
csendes tag
Zack, lenne hozzád egy kérdésem
Miért a Philips-et választottad, mondjuk miben jobb szerinted a Samsung b650-nél?
És mi a különbség a 7404 és a 8404 között?
Válaszodat előre is köszönöm -
runner 125
nagyúr
Jut eszembe, ha mégis sikerül elkerülni a boltit, nekem is van egy kis eldzsím. 200-ért.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz gabor1000 #48689 üzenetére
Szerintem szebb, természetesebb szinei vannak a Philips-nek, de persze ez szubjektív. Én PC-s használathoz vettem, erre nem hinném hogy van jobb. S-MVA 24" monitorom volt előtte, ami ugye szintén nem belépőszintű panel, de a 7404 oda vissza pofánveri, fekete mélységben is, ill. a szineket tekintve is. Valahogy a monitor nem tudott ennyire természetes szineket reprodukálni. Crysis Wars alatt még a csajom is megjegyezte, hogy szebbek, természetesebbek a szinek, pedig aztán ez a téma nagyon nem érdekli őt.
-
zack
nagyúr
Ahogy mondod.
Iszonyat tükröződik, pont annyira zavaró mint az SL8000 esetében.
Talán egy fokkal jobb csak.Azt nem tudjátok véletlenül miért lehet, hogy Crysis Wars-ban 1920x1080-ban van egy 3-4cm fekete keret, mintha ablakban játszanék. Pedig a full screen van beállítva. Desktop-nál jó, csak a játékban nem jó valami. Tehát nem overscan gond, mert akkor a desktop mérete is kaki lenne.
-
Henry06
tag
Szasztok Samsung LE40B550 szeretnék tőletek érdeklődni,
http://www.avforums.com/reviews/Samsung-LE40B550-LCD-HDTV-Review.html ebben a tesztben azt írják hogy 47 ms a válaszideje a tv-nek, a game módban csak 32 ms, csak hát ha átváltják akkor újra bekel kalibrálni a tv-ét! Na megszeretném érdeklődni hogy ez a magas Ms mennyire zavaró játék közben? itt a fórumon olvastam hogy sokaknak van ilyen tv-je, de a játékokkal kapcsolatban nem igazán írt senki, ezért az érdekelne hogy ti hogyan használjátok a tv-ét? Köszönöm a válaszotokat.Go Gunners!
-
zack
nagyúr
válasz Henry06 #48695 üzenetére
Mi kipróbáltuk Saturn-ban az összes normális tv-t input lag szempontból fps játékkal...nem éreztünk egyiknél sem input lag-ot, de ez lehet erősen szubjektív. Ne ez alapján dönts. Egy B650 is köztük volt, ott se éreztünk lag-ot, igaz B550-et nem néztük, de nagy különbség nem lehet ami a lag-ot illeti.
Laptop-ot csapd a hónod alá, és próbálgasd végig őket egy üzletközpontban, eladó segítségével.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Henry06 #48697 üzenetére
Persze, egy B550 tulaj véleménye lesz az igazi. De ha ő azt mondja minden okés, te meg elmész megvenni, és mégsem tetszik mit fogsz vele csinálni? Egy B550 tulaj is szubjektív véleményt fog mondani, ami lehet hogy neki megfelel, de lehet hogy neked jobb a szemed, profibb vagy, és neked nem lesz jó. Ezért a legjobb az, ha te magad nézed meg a 2 szemeddel, azokat a tulajdonságokat amik fontosak lehetnek. Nem hinném hogy mások véleménye alapján fogsz láttatlanban tv-t venni.
-
-
Henry06
tag
Ez is igaz, de én igazából csak a zavaró tényezőre voltam kíváncsi(ugye a válaszidő), mert az Avforum tesztjéből kiderül a képe valóban remek, már csak azon múlik a dolog hogy valóban zavaró-e a magas ms. Élőben egyébként láttam már a tv-t, állítgattam is és meglepődtem hogy mennyire jó a feketéje(+ még ugye, hogy mennyi mindent lejátszik usb-ről), pont ezért gondolkodok ez, és még néhány azonos áron lévő plazma között. A kipróbálásról meg nincs túl jó véleményem, a legtöbb eladó már akkor a seggembe másznak mikor a tv képét állítgatom(azt nem értem minek, félnek talán hogy ellopom, és ez engem rohadtul zavar, hát még ha laptoppal próbálgatnám ,aztán közölném vele hogy köszi de kell egy kis gondolkodási idő(egy két nap Szóval ezért érdekel mások véleménye, ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai