Hirdetés

Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz guriga1234 #35911 üzenetére

    1. "Betenni" úgy látom, hogy neked "tesz be" itt néhány vélemény, én pusztán a ködös "nem sokkal" szövegre írtam a specifikációnak megfelelően pontos adatokat (egy mérést is végezhetne valaki az adott típusokkal, hogy mi a helyzet valójában)
    2. Ne feltételezz a fogyasztási szokásaimról dolgokat, mert nem ismersz, és úgy tűnik arra nem gondoltál, hogy aki TV-t is ennek megfelelően vásárol, azt talán más fronton is ügyel a fogyasztására. :U Neked, látom, nem sok a 100W különbség sem, de ha abba belegondolsz, hogy hasonló mértékben figyelek az izzókra, a hűtőre, a mosógépre és egyéb eszközeimre, akkor már nem ugyanott vagyunk. Az 1 W-os témában nem tartottam érdemesnek, hogy én is megmondjam a véleményem, de ebben az esetben már tisztán látszik, hogy nem te fogod a Föld környezeti problémáit előrébb lendíteni, sőt... sajnos.

    A LED-re volt szintén egy nem túl konkrét kijelentésed, amit kifejthetnél picit. Mit akarsz azzal mondani, hogy "megvan a saját nyűgje"?

    Remélem, hogy nem vettél semmit személyes sértésnek és nem is szeretném ha arra terelődne a téma, de azt nem baj ha érzed, hogy nem vagyunk egy oldalon a hozzáállásunkkal. :N

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Aktív témák