Hirdetés
Aktív témák
-
jocy66
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung LE-37A557 vagy 558 tipusú LCD TV vásárlása előtt állok.
Azt szeretném megtudni,hogy tudja-e ez a tipus a 24Hz-s megjelenítést. -
-
Csete
csendes tag
Sziasztok! Némi tanácsra ill. tapasztalatra lenne szükségem.
Adott két Toshiba tv egyik 42 XV500 ,ez 20000:1 kontr., a másik 42 XV550 ez pedig 30000:1 kontr.arányú. A mostani Toshibám is 20000:1 (32AV500) és meg vagyok elégedve vele, de nem tudom hogy ennél a 42-es méretnél ez jobban előjön e. A két tv között a különbség 10000ft, csak az XV500 helyben van a XV550 pedig 60km. Megéri a 30000:1 az utazást? Vagy valaki tud jobb típust hasonló áron és méretben ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm. -
dabadab
titán
válasz szasanyi #26432 üzenetére
ilyen olcsó kategóriájú készülék
Hat, 150k szerintem annyira nem olcso Mindenesetre semmi nyomat nem lattam annak, hogy ezek elettartamm teren barmivel is elmaradnanak a dragabb testvereikkel: nem annyira csinosak, hianyzik beloluk egy csomo elektronikus kepfeldolgozo dolog, de azt soha senki nem allitotta, hogy a dragabb TV-k barmivel is hosszabb eletuek lennenek: es bar azt nem nagyon szabad elhinni, amit a marketingesek mondanak, de amint nem mondanak, az idonkent nagyon jo kapaszkodo tud lenni
Mindezen tul persze a sokeves garancia is megnyugtato tud lenni, valassz olyat, amihez olyan van (mondom, Samsunghoz harom ev jar, a tobbit sajnos nem tudom).DRM is theft
-
Möhe
addikt
Sharp-nál hogyan van a kategórialépcső kódok alapján?
-
RockHaRD
addikt
időközben sikerült megcsinálni. Először a jó öreg Google-hoz fordultam, és láttam, hogy van egy modtool, amivel bármelyik cc rámegy, aztán a legegyszerűbb megoldás nyert. Driver Cleaner, minden ATi cucc leszed, és az eredeti driver a Sony honlapjárol fel. És lásd csodát, van Control Center, és jó a kép is. A furcsa az, hogy a teljesen friss windows-ra ugyanigy raktam fel az alap drivert a sony honlaprol, és mégse ment. Konkrétan ujra felraktam és jó lett...
Lényeg a lényeg; köszönöm a sok segítséget
-
RockHaRD
addikt
időközben sikerült megcsinálni. Először a jó öreg Google-hoz fordultam, és láttam, hogy van egy modtool, amivel bármelyik cc rámegy, aztán a legegyszerűbb megoldás nyert. Driver Cleaner, minden ATi cucc leszed, és az eredeti driver a Sony honlapjárol fel. És lásd csodát, van Control Center, és jó a kép is. A furcsa az, hogy a teljesen friss windows-ra ugyanigy raktam fel az alap drivert a sony honlaprol, és mégse ment. Konkrétan ujra felraktam és jó lett...
Lényeg a lényeg; köszönöm a sok segítséget
-
bolha23
aktív tag
Idén megjelenő plazma, és lcd tévék.[link]
-
Greg03
csendes tag
Sziasztok,
aki az edigitalban vett tévét (én 40A656-ot vettem tőlük most), milyen garanciajegyet kapott? Hogy néz ki a magyar 2+1 év jótállást biztosító papír?
A választ előre is köszönöm.
Ha azt akarom, hogy egyenesbe jöjjön az életem, miért kell jobbra fordulnia?
-
wombation
tag
Analóg tévéadás egy 32" full HD Tv-n valóban olyan x@r?
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
eddhunter
tag
A tőletek kapott tanácsok-amit köszönök szépen! -, és a MM-ban tett látogatásom alapján a 37A551-re esett a választásom, amit az edigitaltól rendeltem meg. Ki is hozták másnap nagyon király egyenlőre sd-re(dvd, upc digit.) használtam,de arra is elég szépnek tűnik.
Edigitalos gari(Samsung le37a551): egy szürke lap szlovák,cseh,és magyar nyelvek vannak rajta.A lap az első oldalon van signalva a bolt áltan kb ennyi.Van a csomagban egy másik samu gailevél is(kék színű), de ez teljesen szűz.
Viszont egy nap után felfedeztem egy db. hotpixelt, tegnap felhítam őket, kis szájhúzás után azt mondták holnap küldik érte a futárt és csere, szóval elég korrekt a bolt sztem.
-
tsabbi
csendes tag
ez a reklámos dolog nem olyan egyszerű,mint ahogy gondoltam.maradok a dvd playernél...
csak az akciók futtatására fogom használni..ilyen esetben számít a kontrasztarány és a felbontás?mármint van értelme a drágábbat megvenni?ez megfelelne ilyen célra?hilips 37PFL3403D LCD
-
neo-geo
aktív tag
Új Philips firmware 7603H/10-hez. 2009-01-16
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Lipton
őstag
Sziasztok,
szükségem lenne egy olcsó 32-es LCD-re a hálószobámba. Kb. 3m-ről nézném.
Gyakorltailag csak T-Kábel menne rajta, és szerintem később sem nagyon
használnám másra. Elvárás lenne egy jó tuner, jó távirányító...
Tényleg szempont, hogy minél olcsóbban meglegyen.Javaslat(ok)?
Lipton
-
anrab
addikt
válasz bigdigit #26491 üzenetére
szia bigdigit! nem tudom milyen bekapcsolási problémák lehetnek, de ezek szerint nekem nincs!
viszont olyan van hogy nem tudok egy kukkot se angolul.
leginkább az érdekelne hogy belerakták-e azt a k...va egyedi képbeállítást, mert a tö...m tele van hogy ha beállítom mondjuk az élest nappal, utána ujra végig kell menni az egyedi beállításokon ha a sajátomat akarom!!! -
OTee
aktív tag
webforditas.hu:
A tévé nem reagál a távirányítóra vagy a helyi vezérlőgombokra a tévényomdok után-fent
tartalék a következő nap alatt. (Alkalmazható egyetlen analóg továbbítással rendelkező országokért.)A lényege: (és nekem sajna előjött ez a hiba 42PFL5603/12)
Este kikapcsolod a távval a TV-t, és másnap már csak bekapcsolni tudod, ezután nem reagál semmire sem, csak 1 áramtalanítás után.
Rövidebb kikapcsnál nem jelentkedik, csak hosszabb, több órás (4-5-6 ...) után.bigdigit!
Ez az enyémhez is jó?
THX: OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
tsabbi
csendes tag
Valaki?
Kirakatba,képek,mozgóképek futtatására napi 15-18 órán keresztül dvd player-ről alkalmas lenne ez:philips 37PFL3403D LCD
tapasztalat a tv-ről esetleg? -
hdmi
tag
The HDTVs of CES 2009 [link]
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest