Hirdetés
Aktív témák
-
-
grandtour2
tag
válasz BITBOYS #26539 üzenetére
nem tudom milyen panel van a 47LG6000-ben, de speciel én azért vettem többek között meg az 42LG6000-et, mert pont jó a horizontális betekentési szöge, összehasonlítva kb 30 tévével egy MM-ben, és mind egymás mellé volt rakva kb...
Elvérzett a sony W4500, 4000, Philipsek stb....Én legtöbbször oldalról tudom nézni, és tökéletes képe van.
Az persze más kérdés mennyire oldalról nézed, 170 fokban nyilván nem olyan szép.Más, rakta már fel valaki 42LG6000-re a 03.41.00-as firmwaret?
Az enyém speciel 03.33.00-val jött ki, és igazából a stand by fogyasztás miatt raknám fel.
-
Trak
addikt
válasz grandtour2 #26555 üzenetére
A beállításoknál is, de akár a Q.MENU gombot megnyomva is a képüzemmódnál (intelligens szenzor).
Néha nem mindig tetszik, ahogy beállítja, de nálam általában be van kapcsolva, sokkal kevesebbet is fogyaszt így állatólag, leveszi a felesleges fényerőt.Hol találom meg a firmware verziót?
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
grandtour2
tag
Szia,
bazz, tenyleg ott van.. eddig nem lattam, pedig ma vagy 10 percig kerestem ezt...
Nalad mi most a firmware verzioszama?
Természetesen LG szakszervízben teszik fel az új firmet, én még nem rakattam fel.
A fő gondom az, h stand by módban 20W-ot eszik a TV, es nem 1W körül.. Vettem egy fogyasztásmérőt, és azzal mértem ki.
Más elektronikai cuccom 1W körül fogyaszt, van olyan is ami 10W, majd deep stand by-ba kerül pár 10 perc után, és lemegy 1W-ra.Ami jó hír, még nem romlott el LG6000 náluk (bár nem tudom mióta ők a hivatalos szakszervíz)
Azt lenne jo megtudni, h mi a különbség, mit javitottak a 03.33.00 firmware ota, mint pl a 03.41.00-ban
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem olyan LCD TV-t, amire teljesülnek az alábbiak:
- Nincs benne digitális tuner (se MPEG2-es, se MPEG4-es). Nem fogom használni, így fölöslegesen fizetni sem akarok érte.
- Legalább 32"-os, de lehet 37"-es is (40" talán már túl nagy).
- Full HD felbontású (1920x1080)
- Többféle bemenete legyen: HDMI, SCART, Komponens (+ opcióként lehet még DVI - ha van LCD TV-n egyáltalán - és USB)
- TV-zés mellett képszerkesztésre is használnám, így a panel típusa sem mindegy: ne TN-s legyen! S-IPS S-PVA? Sony Bravia-t néztem, gyönyörű képe volt, így gondolom más is tudja ugyanezt.
- A fekete legyen fekete, de ha lehet, akkor ne tükröződő felülettel legyen ez megoldva.
- És végül az ár: 150.000 Ft környéke talán. De ha lehet, akkor inkább alatta.Légyszives segítsetek! Régóta próbálom már megtalálni az "igazit", de eddig nem sikerült. Hátha Ti tudtok segíteni!
Köszönöm!
-
No.01
őstag
Aki esetlegesen tudna segiteni Samsung A656 firmwire frissitesben az kerem legyen kedves irja mar be ide vagy kuldje el nekem privatba amilyan step-by-step valtozatba.
Nagyon halas lennek!
-
papa1
tag
Hello mindenkinek.
Először is bocsi,hogy ide írok,de ennél jobb fórumot nem találtam itt a ph-n.
Szóval a kérdésem a következő lenne:
-Van egy 72cm-es 50hz-es orion tv-m,nyáron volt benne egy processzorcsere(a szerelő mondta),most elkezdte váltogatni magától a képarányt.Bekapcsolom 16:9,megint bekapcsolom,4:3.De a direkt képarányváltó gombra nem reagál+mindkét oldalra ki van csúszva a kép.Érdemes-e még vele foglalkozni,vagy dobjam ki.
Még egy lcd javaslatot ha kérhetnék 120000-ig.
Előre is köszönöm."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
Quiksilver
aktív tag
"A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére" ez mit jelent? Nekem most egy sima kis dobozos tv-m van akkor ami kábel csatlakozik hozzá az nem lesz jó egy LCD TV-hez?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
Symbio
senior tag
válasz Quiksilver #26564 üzenetére
A szövegben benne volt: földfelszíni, tehát semmi köze a kábeles adáshoz.
(magyarul nem tartalmaz mpeg4-es digitális tunert a földfelszíni digitális adás vételéhez) -
Taci
addikt
válasz Quiksilver #26565 üzenetére
Igen, ennek a Full HD-s változata van 200.000 Ft körül. Nagyon jónak néz ki, sőt, gyönyörű képe van. Épp csak jóval drágább annál, mint amit szeretnék
(Plusz van benne tuner - ez is dob az árán)
Várok további ajánlatokat!
[ Szerkesztve ]
-
hamiska
csendes tag
Honnan lehet letölteni 42Lg6000 firmware frissítést?
Nekem a 03.25.00 van,és ahogy látom van már 03.41.00 is.
Köszi. -
eddhunter
tag
Lehet,hogy nem a legjobb helyre, de azért hátha tudtok segíteni: Adott ugye ez az 551es Samsung. Namost az van,hogy egy elég ócska gépem van:2800+amd,1giga ram, agp foglalat. Lehet-e ezzel Hdt(1080p?) lejátszani egy új videókártyával, és ha mondjuk csak dvi kimenete lenne az mennyire gond?Köszi!
-
Quiksilver
aktív tag
válasz eddhunter #26571 üzenetére
Hali! az attól függ h milyen az az "új videókártya". A DVI csatinál arra gondolsz ami a vidkarin van? mert az annyira nem gond h ha van DVI->RGB(analóg) átalakítód és akkor már mehet is a buli!
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Quiksilver #26573 üzenetére
Húú de nagy baromságot írtam hisz sima VGA kábelen nem is lehet 1080p-t nézni nem?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A Videoton LCD-kről mi a vélemény? Milyen panelt használnak?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Yahhher
aktív tag
válasz Quiksilver #26574 üzenetére
Lehet vga-n 1080p-t küldeni. Bár van tv, ami nem fogadja. Dvi-hez hdmi átalakító kell neki.
-
hattorihanzo
aktív tag
Na, fater elvitte a kártyát, így ismét analógot élvezek. Ami megint feltűnt, nem sokkal rosszabb, sőt, némely jobb minőségű adó semmivel, a szellemképet leszámítva.
Viszont, a fekete/sötét részek kockásodása gyenge minőségű műsoroknál ( bekapcsolt din.kontraszt mellett is ) megszűnt. Nem tudom mire vélni a dolgot, egyre biztosabb vagyok benne, hogy tömörítési hiba, analógnál ha jól tudom nincs tömörítés.
Várom a Digitv-t, de azt mondják, az tényleg kockás és nem csak a sötét részek. Majd meglátjuk. -
nike_
addikt
Sziasztok!
32"-os HD Ready LCD TV-t szeretnék venni ~120.000 Ft-ig. Melyik lenne a legjobb alternatíva?
Ezt néztem, ez megfelelne?
A HD Ready TV-ken ugye van HDMI csatlakozó?
Előre is köszönöm
Üdv
-
grandtour2
tag
válasz Quiksilver #26574 üzenetére
miért ne lehetne. csak megfelelő TV kell hozzá.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz grandtour2 #26580 üzenetére
hopp ezt nem tudtam azt hittem PC-n nél csak HDMI kábelen keresztül lehet de ha nem így van akkor sorry.. pár hsz-el feljebb belinkeltem egy Sony Bravia 82cm-es LCD TV-t, az vajon tudhat ilyet?
-
_ak_
addikt
válasz dabadab #26548 üzenetére
[link] itt aszondják , h pofon egyszerű az átalakítás dp-ről hdmi-re, meg h mennyire szuper is az a dp. nyilván ha szar lenne akkor is ezt mondanák, de ez ez relatíve megnyugtató (lenne ha legalább egy valaki írta volna, h igen kipróbáltam és működik)
Let's begin, de gozaimasu!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Max 120.000ft-ig milyen 82cm-es LCD TV ajánlanátok? Az se baj ha olcsóbb, talán még jobb is. Főként notebookal lenne összekötve és filmet néznék rajta (D-sub-on keresztül) meg néha TV.
-
grandtour2
tag
válasz Quiksilver #26581 üzenetére
"PC-n nél csak HDMI kábelen keresztül lehet "
nem. pl 42LG6000, olyan ütős 1920*1080 (vagy mennyi) felbontast nyom VGA kimenetről h ihaj.... próbáld ki bármely boltban laptoprol.. -
eddhunter
tag
Köszi a válaszokat!most jutott eszembe, hogy van egy 3,2es pentium procim is,amihez csak egy alaplap kell+mondjuk egy 3650 és sztem így menni fog..
-
Witya
tag
Nekem egy olyan érdekes kérdésem lenne hogy van egy LG TV-nk és az van ráírva hogy HD Ready meg fölé, hogy 1080p input
szal ezt nem vágomAki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
DigitXT
nagyúr
válasz spyduck #26583 üzenetére
Akkor nem árt, ha olyat választasz, amin van D-SUB bemenet...
(Nekem pl. egy SONY KDL32L4000K-m van, ezen épp van. De tény,
hogy HDMI-n meghajtva jobb a kép, de filmet nézni* lehet analógon is.)* Szerk: én monitornak használom, szóval minden HDMI-n megy, csak
mondtam példának, hogy anyósjelöltéknél ment laptopról film D-SUB-on.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz spyduck #26593 üzenetére
Miután nem vagyok szakértő, nem tudok sok típust felsorolni.
Az enyémről tudok nyilatkozni (de 2 példányban): D-SUB-on is
jó a kép, csak a betűk nem annyira élesek: érezni némi zavart
az Erőben. De filmet úgy néztünk Karácsonykor, arra tökéletes.
(Más kérdés, hogy a noti is elég erős kell legyen egy HD anyaghoz.) -
sb
veterán
válasz dabadab #26544 üzenetére
Nem csak hozzád intézem a kérdéseket, de ha már írtál róla...
A 676 csak az mpeg4 tunerben különbözik a 656-tól? Erre is igaz, hogy nem tükröződik a 37-es?
És még egy dolog érdekelne 6x6 tulajoktól: Olvastam már pár helyen, hogy a 656 input lagja nem a legjobb, de a későbbi fw frissítések ezen javítottak. Bármely részéből igaz valami?
Illetve a http://www.hdtvtest.co.uk-n azt írják, hogy Game módban kisebb az input lag, de "rossz" lesz a kép és inaktív a legtöbb beállítás.
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy már eléggé a vásárlás előtti hetekben vagyok, nagyon nézegetem a készülékeket és az a megfigyelésem, hogy egy 100Hz-es áráért egy mérettel nagyobbat kapok 50-60Hz-eset. (csak Full HD jöhet szóba)
A kérdésem az, hogy ha megelégszem az 50-60Hz-es példánnyal, akkor miben szenvedek hátrányt? Szaggatni fog a kép? Nagy lesz az input lag? Elmosódnak a képek?Alapvetően PC-s használat lenne, játékra és .mkv videókra.
Ilyen alternatívákra gondoltam:
100 Hz: Samsung 40A656
50HZ: LG 47LG5000
Persze, egy nagyon picit drágább az LG, de sokkal nagyobb, cserébe viszont csak 50 Hz...
Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest