Hirdetés

Aktív témák

  • NetRolller3D

    csendes tag

    Az LG 32LG5700-ról tudja valaki, hogy van-e benne MPEG4? Az 5500-asban van, de az 5700-ashoz nem írja az LG, hogy milyen tuner van benne (a 6000-esben és a 6100-asban pedig megint csak MPEG2 van).

    Oxox: A "kábelen is, vagy csak tányéron" kérdésre a válasz: mindkettőn - de a beépitett DVB-T tuner egyikhez sem jó, az ugyanis a földfelszíni (tehát szobaantennával vehető) adáshoz kell. (Kábelen ugyanis DVB-C, műholdon pedig DVB-S és DVB-S2 van.)

    Bwoay: Az "amit a TV beépített tunerével meg egy szobaantennával tudsz fogni, az jó esetben kb 3 adó" egy kicsit sántít - első körben szobaantennával 11 adó lesz fogható (ebből 2 kódolt, CI modullal+előfizetőkártyával vehető; valamint az A multiplex 4 adója közül először 2, majd 3 HD-ben van - mindkettő kódolatlan), és várhatóan a C multiplexben marad néhány SD-csatornányi hely a jövőre - 2012-ben pedig indul a D és E multiplex.

    [ Szerkesztve ]

    Villanyszerelő gyászbeszéde: "Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség; de most, hogy kiverted a biztosítékot - földelünk!"

Aktív témák