Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Csekk aláírás
-
Elrood
őstag
Jó kis game volt köszi, csak miért vádoltak állandóan lean-nel
Anyám által munkára használt gépen (huh de jól sikerült mondat kezdés), bedöglött a floppy meghajtó még a hét közepén. Anyám mondta, hogy ne vegyek, mert már Apám beszerzett egy újat.
Hazajövök, erre mit vett? Egy dvdírót
Tanulság: semmilyen hw vásárlást ne bízzatok szülőkre.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Végzettségüknek nincs köze a számítástechnikához.
Egyébként valszeg valami kommunikációs félreértés miatt vett dvdírót, de sebaj, legalább az új gépemhez ősszel nekem nem kell venni.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
FlasH-BacK
senior tag
Robaj mi van? elment a net?
-
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #705 üzenetére
Nem voltam otthon dután... Néha el kell menni haverokkal szórakázni, nemcsak gép előtt egeret b@sztatni
-
Pacák
senior tag
Gyerekek a 192.168.2.10:28960 IP cím nem biztos, hogy egészséges... Ezt nem fejből mondom, hanem innen: [link]
Nuclear launch detected
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
norbiphu
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #710 üzenetére
nem...
mind1 többit kiszedtem
[Szerkesztve]"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
norbiphu
őstag
válasz FlasH-BacK #712 üzenetére
látom
japán érettségid jó lett?
[Szerkesztve]"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Zsadi
őstag
[link]
nc -
FlasH-BacK
senior tag
válasz norbiphu #713 üzenetére
hát, a fele az olyan volt hogy kb a 20%-át értettem a szövegnek, úgyhogy ott erősen tippelnem kellett, a másik fele meg halás értés meg fogalmazás volt, az egy fokkal jobban ment persze a 2haverom akik kinnt voltak 1évet japánban ők meg azt mondták h nevetségesen könnyű volt
Te is most érettségizel? -
Elrood
őstag
Nicsak, új pb frissítés cod2höz: [link]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
norbiphu
őstag
válasz FlasH-BacK #716 üzenetére
Jó a memóriád! [link]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
norbiphu
őstag
válasz FlasH-BacK #719 üzenetére
Matek meg az infó érdekele de az emelt szint, arról meg úgyse tudok semmit. Vidékről járok be suliba, és azért most nem tolom be magam délelőtt hogy tanárokat keresgéljek és faggassak, meg nem is tartom valószínűnek, hogy megmondanák.
Ja az angolomat tudom: 100%
Grat a töridhez"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
norbiphu
őstag
válasz FlasH-BacK #721 üzenetére
tavaly novemberben középfokú angol nyelvvizsgával kiváltottam, amit idén update-eltem felsőfokúvá (pont múlt héten jött meg a papír )
na mostmár befejezem az offot mert még a végén megköveztek"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz norbiphu #722 üzenetére
ja értem. hát nekem nem sikerült időben megszerezni, úgyhogy maradt a japán.. mondjuk ha megcsináltad a felsőfokút, akkor lehet hogy valóban meg tudtad volna írni 100%-ra
na de én is befejezem már, mondjuk más nem nagyon irkálja tele a topikot, úgyhogy legalább uppolunk (nem mintha kéne) -
e=mc²
őstag
válasz FlasH-BacK #700 üzenetére
az az igazsag, hogy nem nagyon van kedvem ezzel jatszani...
ezert sem lattok monstanaban...Ambulimax Provider
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát nem tudom, én is játszok már egy ideje, de még nem untam meg, persze van amikor elegem lesz belőle, de aztán megint megjön hozzá a kedvem. És azért lássuk be, a néhány bugtól eltekintve azér elég játszható játék szerintem, legalább is a cs-t biztos kenterbe veri
Zé, miért nem azzal kezdted, hogy csak azért játszol ilyen ritkán, mert úgy is mindenkit kenterbe versz, és nem akarod, hogy elegünk legyen belőle -
mejte
csendes tag
mé' nem ír senki?
..:: member of [Lam[PH!]a] CoD team ::..
-
norbiphu
őstag
Mert az ilyenek tönkretették az agyam:
''Az eszközök használatának fizikai és pszichés veszélyei.'' - Informatika szóbeli érettségi
Nem vágom ilyen szarokat minek kell belerakni (a könyvtártételekről nem is beszélve)"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Robaj
addikt
mé' nem jön codozni senki?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mondjuk én is már egy órája nyomom az ipart, és kinéz mára egy laza 12-14 órás műszak. Tegnap szintén...
[w]: Ezt az awatart...
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Elrood
őstag
Én szimplán nem érek rá, majd talán 5 hét múlva.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Robaj
addikt
W: Az meg micsoda?
Tegnap páran éjjeli 3-ig nyomták szerverünkön... Azé ez már fanatizmus
UI: jujj, 1 este alatt 677 kép készült. Mire átnézem őket fuck
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Inkább olyan, mintha meg akarná ütni a pingvin a csúnyán néző mézeskalácswét. Pedig a valóságban ez biztos nem így van. A fordítottja viszont előfordulhat...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
[w]
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #741 üzenetére
DaSilva felejthetetlen aranyköpése jut eszembe: ''... anoním környezetben egyszer úgy pofáncsapnám egy sorompóval!''
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Bagya
csendes tag
Ha jól megnézed a mézeskalácsot, akkor láthatod, hogy pont azt figyeli, mire is készül a pingvin. És már töri a fejét közben, miképp is okozhatna, minél több szenvedéssel járó halált a madárkádnak...
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
retros
tag
q-t hiányolom mostanában.
értelmes fiatalembert ismertem meg benne.
de be kell érni Robajjal, ZsAdIval, néha LJoEval esténként''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
Pffff Flash-el jáccunk chim HQ-n.
1x csak kick form the szerver... map vége előtt
mék vissza, ki volt mié? no válasz, ill. csil, hogy én voltam, de nem ő volt mint utóbb kiderült
jáccok nagyban, 32/8-as statnál kicked... anyád...
Megyek vissza, belépek, még be sem állok és BANNED
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest