Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
jó lett volna a tegnapi
csak Robaj bírná felfogni, hogy a funwar nem azt jelenti, hogy elmegy az esze teljsen és hülyébb a sokévi átlagnál
sorry, hogy leléptem, de nem volt kedvem felidegesíteni magamatHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Flash lé megjött.
Joe: mit csináltam tegnap? Mert úgy carentan csipázás még homályosan rémlik, viszont utánna full sötétség, remélem semmi baj nem volt velem. -
LJoE
senior tag
hát ez az, hogy full sötétség
mint a marha összevissza rohangáltál
a végső lökést a hülye kick vote-od adta meg, mikor próbáltam már harmadjára kilőni az ellen, erre felugrik az idióta színes szöveg már 20adjára
nagyon gázos voltál, biztos nyügös voltam, vagy nem tudom, de nem bírtam jól viselni a hülyeségedetHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Most egyet kell értsek JoE-val, tényleg idióta módon viselkedtél...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
de minek iszik aki nem bírja
nem engem kickeltél, hanem a Corpsoskra kick vote-oltál felváltva
egyszer én kickeltelek, de akkor visszajöttél
aztán mikor a basen akartál minket legránátozni, csak mindig korábban dobtad el, akkor le is lőttelek, na itt rágtam be véglegesenHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Robaj
addikt
Ma este ki lenne?
Ventrin van W én, msn-en papi várakozik
Esetleg ma este vmi war? -
e=mc²
őstag
Robaj
azt azert nem hiszem el, hogy ne emlekezzel mi volt tegnap.
1. 2 uveg bor utan nem ugy viselkedik az ember, mint te tetted.
2. lehet hogy bor volt, de tuti, hogy nem ennyi mennyiseg, mikor neked meg az asvanyviz is annyira megart a bubik miatt, mint a szomszed piroskaneninek a puffasztott rizs...
a hulyet nem kell megjatsznod, amugy is az vagy, a reszeget meg foleg nem, mert az meg nem tudsz lenni... (ugye inni esszel kell)
ma leszek keveset
[Szerkesztve]Ambulimax Provider
-
Bagya
csendes tag
Írd múlt időben és akkor helyes lesz. Mostanság, ha elmegyek este otthonról (ha nem dolgozok, akkor tuti megyek), akkor sem iszok többet 3-4 korsó sörnél, és ez simán belefér szerintem.
Egyébként is, korábban, mikor még a dúrván sokat ivós időszakomat éltem, akkor se otthon rúgtam be, hanem jó társaságban. Így visszautasítok mindenféle negatív hangvételű észrevételtmember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Ultram3jor
senior tag
Mért van zárva a szreveretek? Mentem volna zuzni, de kéri a kodot...
Üdv, Dávid
-
Robaj
addikt
válasz Ultram3jor #313 üzenetére
Most egymást között barmulunk
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz Ultram3jor #315 üzenetére
Bőven elég.
-
Robaj
addikt
válasz Ultram3jor #317 üzenetére
Ph!acák szted ki takar?
-
LJoE
senior tag
nem muszáj, miért lenne muszáj???
ha majd úgy akarjuk akkor kinyitjuk
ennyi
kinyitottam, mehetsz játszani
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Bagya
csendes tag
Ha zárva van, annak többnyire oka van, és nem nyílik ki, csak úgy kérésre..
member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Robaj
addikt
Töltöm föl demókat.
-
Zsadi
őstag
Flash:Ha minden jó, este töltöm fel a demokat, majd linket adok. Kiválogatni/átnézni se volt semmi... ). Majd átnézed a küldött lista alapján mi jó bele/mi nem. Első demóknál még elég sok hanyagolható frag van, akkor még nem láttam előre, mennyi is kell kb.
Lett kb 240 frag. Válogass!
Valahogy így írtam a listát:
1.dm_2 Carentan
3.kör: utolsó percek
6.kör: 2:32
9.kör 2:03
Halftime
2.kör(12.): 2:31, 1:32
5.kör(15.): 1:54
7.kör(17.): 2:29, 1:28, majd az utsó 2 lövés
8.kör(18.): 1:37
9.kör(19.): 1:33, 1:27
3.dm_2 Railyard
1.kör: 1v4 a végén
2.kör: 2:37
5.kör: bombarakás után
6.kör: 2:46
7.kör: 2:25, 2:05
8.kör: bombarakás után
Halftime
3.kör(13.): 2:40
5.kör(15.): 2:44
8.kör(18.): 2:43
10.kör(20.): bombarakás után stb stb...
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
-
Robaj
addikt
Ma ki lesz?
-
Zsadi
őstag
Miután közölted hogy elmész inkább a géppel ismerkedni, és Robajka elment csicsikálni, én is leléptem, mert nem voltam ellenfele magamnak Kb 10 perc múlva jött Mejte, de akkor már úton voltam a tollasbálba...
Szégyen ahogy ez a Cod1 kihalt,tegnap este 23h körül a chim hq 0, rifleonly 0, pár serveren max kevés élet, szutyok Cod2 meg tömve van.... -
Zsadi
őstag
Flash: [link]
Válogass!
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Zsadi: jó lesz az a lista, és már szedem a demokat! Viszont kéne 1-2 zene, amiből válogathatok alá, mert ha az megvan, akkor már el is kezdeném megkomponálni
Bagya: ha nincs sok demód, akkor az is jó ha csak feltöltöd ftp-re, én majd kiválogatom belőle a szép frageket, azzal ne fáradj. ma este folyamán megpróbálok felszabadítani helyet a lampha.dox-os ftp-n.
Robaj: megy Zsadi linkjével is flashget... ja, amúgy ma lehet h beesek valamikor, warra max 1mapot tudok maradni előreláthatólag.
Többiek is gyüjtögethetik a demókat, például Q, neked biztos van egy csomó!
Ja Robaj! nem így írtam le az időpontok meghatározását a körlevélben!! azt írtam, hogy egy txt fileba, vagy akárhova írd le, hogy hanyadik kör, hanyadik p:mp körül volt! most nézhetem végig az összes kört amit leirtál, utána felírom h mikor volt a frag, után még1x végignézem, felveszem, ez kb +5-10perc minden jelenetnél. nem hiszem h ne lenne annyi időd hogy rendesen megcsináld ahogy kértem ... ahh, na mindegy.. mert aki jómunkásember, vagy nincs a demói közelében mindig, annak kiválogatom szivesen, de Te legalább megkönnyíthetnéd a munkámat...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #342 üzenetére
Nálam vmiért nem megy Hiányzik a referer... na mind1...
Tőccsé le 240 megát és törölheted is, pls írd meg ide is, ha kész, mert akkor azokat törlöm.
UI: A zenéim közül válogathacc
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz FlasH-BacK #344 üzenetére
Még van 300 megányi, okés, akkor az szépen lassan cekával kezemben írogatom
-
Robaj
addikt
Flash ha lennél olyan jó és jönnél 9-re, akkor akár 5vs5 is mehetne 9-kor Loháék ellen.
Lenne: Ljoe, W, Te, Papi (elvileg vele még nem sikerült beszélni, de remélem), én -
Zsadi
őstag
válasz FlasH-BacK #344 üzenetére
Privi ment.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
W köszi a tegnapi megjegyzést, jól esett...
Látszik mennyire ismered a csapattársad... -
[w]
őstag
konkrétan nem tudom melyik megjegyzésemre gondolsz, de az tény, hogy kurvára elegem van belőled. ezt bizonyára már sokszor hallhattad/olvashattad tőlem.
ha fenti véleményemmel egyedül lennék akkor megkövetlek és pingvines szobrot állíttatok a Hősök terére, ugyanakkor a tegnapi műsorod valóban nagyon sok volt. nem tudom mi faszért vergődők én még mindig ebben a csapatban. talán azért, mert a tízenakárhány emberből csak 1 dilettáns van?cmdr PETER W. VOLKOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...