Új hozzászólás Aktív témák

  • NSiS

    csendes tag

    válasz macilaci78 #57558 üzenetére

    Igyekszek nem személyeskedni, de nem tudom mire fel ez a leminősítő hangnem egy honlap tartalma alapján, ami neked esetleg nem tetszik, és a válaszod alapján még végig sem nézted rendesen..
    Talán csak rossz napod van, vagy egyéb problémáid lehetnek. :U

    Nos, én csak ajánlottam egy egyébként megbízható és korrekt kisvállalkozást, akik hozzák az elvárt határidőket és minőséget, a mintateremben az eladó jó fej, normálisan, türelmesen válaszol az embernek, ami azért valljuk be nem minden helyen van így és még sorolhatnám.

    Ez a cég alternatíva, mindenki maga dönti el, hogy melyik céget választja, a kapott árat jónak tartja-e vagy nem és megrendel-e valamit a termékek és szolgáltatások közül. Az pedig, hogy melyik cég honnan szerzi be a termékeit, gyártótól vagy kereskedőtől egy dolog és nem releváns (miért nem vizsgáltad meg a többi termék beszerzését is ennyi erővel :) ), a megrendelő szempontjából úgy gondolom az árajánlatban szereplő összeg és határidő az elsődleges (továbbá a beszerelés minősége és pontosság, de ez csak később derül ki, hacsak nem ajánlották). :) És akkor még ne is beszéljünk arról, hogy mennyire van pontosan felmérve egy munka , ami valljuk be nem minden ajtó/ablakos üzlet esetén működik úgy, ahogy kellene. Itt működik.

    "Vosterről egy szót nem írnak" -> Katalógusok fülről komplett katalógus..

    Magyarországon elterjedt tiszta kávaméret panelokban 206 [cm], egyébként tényleg 210 [cm], a takaró pedig 6 [cm]. Az áthidalót nem kell "babrálni" egyik ajtó esetében sem (nem volt még ilyenről példa - évekről beszélünk). A Borovi 12 hetes gyártási ideje is túlzó némiképp. Gondolom te az a fajta ember vagy, aki mindent, mindenkinél jobban tud. Néhány topicban mindig előfordul 1-2, van ilyen.. ;]

    A Voster pont MDF és nem is tudod a szállítási idejét (pozitívan csalódnál, de szándékosan nem írok konkrét szállítási időt). Kérdem én, te minek alapján szoktál véleményt alkotni? :)

    Csak, hogy tudjuk a korlátaidat.. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák