Új hozzászólás Aktív témák

  • Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem.

    A főzőlap aljánál a szélein mivel szokás tömíteni, mielőtt rácsavarozzuk alulról a munkalapra? Ez egy gáz főzőlap, aminek valami ragacs-szerű anyag van alul a szélein, de még nem tudtam eldönteni, h ez az előző tulajdonosnál az évek során felhalmozódott odapréselődött zsír, vagy valami direkt erre a célra oda felvitt tömítő anyag? Mert akkor nem távolítom el, bár hiányos, úgyhogy lehet inkább pótolni/cserélni kellene? Csak ugye nem vágom, h ez direkt van ott, vagy mossam csak ki onnét, mert nem kell tömíteni semmivel, légmentesen zár, és rászorul ha jól rá van csavarozva.

    A kerámia lapoknál szintén ez a kérdésem, azt hiszem Ikeás pdf-ben láttam, h a kerámia főzőlap beszerelésekor valami szigetelő szerű csíkot kell végighúzni a lap alsó szélén, és ez után kell a lapot ráfektetni és beszerelni a munkalapra.
    Mivel rajzolt ábra volt, és holland nyelvű, ezért nem fordítottam le, de mi ez az anyag?
    Gondolom új főzőlapokhoz adják is, ezt értem, de használt lapoknál hogyan kell ilyet beszerezni, mi ennek a neve, mit keressek egyáltalán?

    Egy 4-es (két indukciós és két elektromos zónás) kerámia, és egy 2-es gáz főzőlap lesz egymás mellett, ezért érdekel mind a kettő féle.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák