Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Ton-ton #30763 üzenetére

    szia,
    van egy bazinagy 645 pro al-ko benyás fűnyíróm és istenkirály, egész telelés után is első rántásra indul, gyönyörűen vág, fém, minőségi anyaghasználat, mulcsoz, magasság állítható, önjáró etc, maximálisan elégedett vagyok vele, 2 szezonon vagyok túl vele. ok, mocsok nehéz és egy helyen lépcsőznöm kell vele, mert nem szabályos a telek, na de erős vagyok vagy mi.. :DDD
    érdekes amúgy, mert számomra pont a másik nem bizalom gerjesztő, ráadásul alig találtam róla infot, ami persze nem jelenti azt, hogy nem lehet jó. elképzelhető, hogy valami saját márkás termék. viszont az al-ko lazítóról sok írást találtam. holnap meghozzák, majd beszámolok róla. a nagyobbikat vettem, 800m2-re ajánlva. ja és 3 év jótállást adtak rá. a másikra 1 van.
    világos, lehetne makita meg gardena etc. de kérdés, hogy évente 2 gyeplazításhoz mennyire vegyek drága eszközt? ez 2x 600m2 netto fűfelületet jelent. ha kibírja 3 évet, tehát 6x2 alkalmat, akkor már megérte, mint az, hogy kijön a kertész horror áron és megcsinálja.
    jah, és próbálom nem megint elnyírni az öntözőfejeket..... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák