Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz csemberlen #24333 üzenetére

    Köszi.

    Sajnos azokon már nem tudok változtatni, mivel már kb. 6-7 éve történt a burkolás. Akkor lett lerakva a járólap, és végig a csempe, azt meg biztosan nem fogom megbontani ezért, úgyhogy a fali konnektorok maradnak ott ahol vannak.

    Inti

    Köszi.

    szabjan

    Fentebb a válasz. :)

    zoltan6

    Szintúgy.
    A felső elemek is ugyanúgy 90-esek lesznek, szimpla helykihasználás végett választottam ezt a magasságot oda is. Max. a felső részeken azok a holmik kapnak helyet, amelyeket ritkán használunk.

    DeFranco

    15 éve van a mikrón ebben a magasságban, csak most nem fali konzolon, hanem bútorelemen. Soha nem borult ki semmi, de tényleg. :F
    Persze ahogy látszik is, a mikró miatt direkt megbontottam azt a felső szekrény sort, h az ideális magassága meglegyen, illetve célom volt az is, h az alatta lévő helyet minél jobban lehessen (ki)használni.
    Sajnos nem nagy a konyha, így ha a mikrót is a munkalapra teszem, alig marad hely.

    Köszi.

    _

    Vasalatokból egyébként mindenhol a Blum-ot javasolták, megnéztem élőben is, nagyon állat. A bemutatóteremben össze tudtam hasonlítani a sima görgős vasalattal, hát ég és föld. Ráadásul filléres összegért tudtam még kérni fékeket és csillapítókat is.

    Várom már, h kész legyen. :))

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák