Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz lemmy71 #124703 üzenetére

    Igen, mar nem vagyok teljes felujitasban. Csak a furdo es wc helysegek belso oldalai vannak hatra, a kulso oldalakon nem mokolok :D.

    A koronafuroval nem en furtam, - az villanyasz volt - foggalmam sincs mennyire nyomta. Nekem egy DeWalt DCH273-am van a panel furasara, azt ha egyaltalan nem nyomom is "kiszakitja" ennek a falnak a hatoldalat a 1.5-2cm melysegben. Annyira vekony a betonfedes a vasalaton hogy egyszeruen ledobja (nemtudok ra jobb jelzot). 6-os furoval baromi ovatosan furtam szinte zero nyomast kifejtve, ime az eredmeny:

    Feltoltottem a lyukat akril tomitovel (ez megis vizes helysegben van) azt annyi. Majd most javitom mivel a furdo jon. Szoval ezt a falat nem fogom furkalni az biztos. Pont annyira kemeny hogy utvefuras nelkul nem megy, utvefurassal meg szakad.

    Kalapacsal meg csak leverem a vasalatrol a betonfedest :D az se jatszik. Ezert nem akarom eroltetni a csemperagaszto levereset ahol tapad rendesen. A levalo reszek lejonnek, ami ragad marad. Tobb anyag kell majd ra de azt majd tudja a festo aki glettel utanam (ahhoz bena vagyok).

Új hozzászólás Aktív témák