Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Sziasztok,

    Volt mar kerdes es valasz is volt ra de az esetemben nem jo. Epitett zuhanykabin tervezesi fazisban vagyok. Csempe teljes mertekben ki van zarva ne is menjunk bele, az 1000% hogy nem lesz.
    A Mapei-tol kaptam egy leirast LVT-vel epitett zuhanykabinhoz, de van egy sotet pont es el is erkeztunk a korabban is mar foltett kerdeshez. Ajto rogzitesehez at kell furnom a vizszigetelest. Erre korabban azt a valaszt irta itt valaki hogy csak a csempet kell atfurni.
    Oke, es mi a tendo ha csempe nincs csak egy 3mm vastag LVT. Az elkepzeles nagyban stimmel amit mar en is irtam it valakinek (es jott ra hogy egy vagyonba kerulne :D):
    1) fal
    2) mapelastic aquadefense 1reteg naturan beagyazva hajlaterositovel majd megegy reteg (de ha jol ertem ide mar nem jon kulon hajlaterosito)
    3) planiprep 4 lvt (ezzel kell az aquadefense szaradasa utan visszaallitani a sima feluleteket amikre mar lehet ragasztani az LVT-t; ez szaradas utan vizallonak irjak)
    4) A ragasztas falon Eco MS 4 LVT Wall, foldon, talcaban Eco MS 4 LVT-vel tortenjen tisztasor.
    5) erre jon az LVT (ebbol ha jol ertelmezem teljesen mindegy hogy click-es vagy ragasztosat valasztok igyis ugyis telibe kell ragasztani)
    6) es ami kimaradt tolem de mindenkeppen javasoljak: Mapecoat 4 LVT-vel lekenni az egesz feluletet. A sarkokban Mapesil T-vel kihuzni mindent (ez ha jol ertem valami szilikon).

    Amirol nem szol a fama ebben a leirasban az a zuhany ajtajanak rogzitese. Itt ugye csempe nincs es van kb 5-6mm a vizzaro retegig ami ugye nem eleg hogy megfogjon egy edzett uveg ajtot. Nekem itt konkretan at kell furnom a vizzaro reteget. Ilyenkor a kifurt lyukat feltoltom a Mapesil T-vel es ugy csavarozok rozsdamentes csavarral amit megint lekenek vagy mi lenne a megfelelo modszer?

    :R

Új hozzászólás Aktív témák