Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Exodion #116549 üzenetére

    Olyan alacsonyan szerintem csak a vasháló kéne legyen. Gondolom nem nézted el, tényleg komolyabb vasak vannak ott. Csak tipp, de lehet, amikor a selejteset javították a házgyárban, valamiért beraktak ilyen plusz komolyabb vasakat.

    Ilyen vastagabb, és főleg ismeretlen célú vasat semmiképp nem iktatnék ki!! Ez statikusi szaktudást igényel! Lehet lényegtelen, lehet fontos. Volt, ahol egy panel beltéri ajtót nem engedtek kicsit nagyobbra vágni, mert az ott lévő vasaknak jelentős statikai szerepük van. Itt a két nagyszoba közt.

    Létezik ám építési ragasztó. Igaz, eddig még nem dolgoztam vele, de igen jó dolognak tűnik. Igazi veszélyt ott látok, hogy ha leázol, esetleg lejön a festék, a ragasztó meg ahhoz tapad ugye.

    Úgy tudom, a betonszeg azért jó, mert gyors, de alapvetően ideiglenes rögzítésre való. Én dübeleznék, főleg, hogy ott az öö betonstabil beton. :)
    Ha úgy is jó, kicsit átlósan próbálnék fúrni újat, megnézve, hátha látni, hova megy a vas.

    Jobb a békesség, valóban, de ha harcolni akarsz, akkor a PTK után az a mérvadó, ami az SZMSZ-ben van. Majd ha a lakók megszavazzák, akkor lesz benne. Nem cetlik a folyosón. Fel lehet vetni a közgyűlésen, ha mások is sérelmezik, akkor a hülye lakó nem te vagy.
    Előtte én kérdezősködnék a k.képviselőnél, hogy képben legyek, úgy minden szempontból. Vesztes csatát kár megvívni. Meg nyilván a másik félnek is mindig igaza van, csak a nézőpontját kell tudni megérteni. Ez az egyetlen esély a tartós békességre. :)

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák