Új hozzászólás Aktív témák

  • djdaniel

    senior tag

    Sziasztok! Kicsit off téma...
    Dolgozik valaki az építőiparban? Valaki elmagyarázhatná hogy mért nem szeretik a cégek a pályakezdőket.
    Júniusban végeztem építész technikusként, pályakezdőként nem akarnak sehova felvenni, őszintén már annyira nem is érdekel, ha nem a cégek attitűdje, muszáj magamból kiírni, dühít az egész :W
    Fent volt 2 állás hirdetés, az egyik egy nagy Pécsi cég, másik egy Bátaszéki.
    Telefon beszélgetés a pécsi céggel: felhívom hogy érdeklődjek, az "úriember" félperc megkérdezem a kollégámat hogy ráér-e beszélni önnel, tartom a vonalat, a háttérben beszélik " egy hülye pályakezdő már megint, nyomjam ki a picsába, vagy beszélsz vele?"
    Telefon beszélgetés a Bátaszéki céggel: felhívom szintén hogy érdeklődjek a jogfogáson látott állás után , az "az úriember" most nem alkalmas, se köszönés se semmi, hívjon délután. OK.
    Felhívom délután : elkezdi mit akar már megint? délután van, minek telefonál már megint?? Ne zavarjon már én a cégügyvezető igazgatója vagyok, k*rva életbe már bele!
    A mai építőiparban ez a divat? hogy bunkó paraszt módjára beszélnek az emberrel? Kérdem én egy megrendelővel is így beszélnek? Következő telefonhívást rögzíteni fogom, reklámként nekik feltöltöm youtube-ra, leírásban a cég nevével, köszönetképpen :))
    Eddig tele voltam motivációval hogy olyan szakmában dolgozhatok amit szeretek és ezzel szeretnék foglalkozni, nos ennek vége, inkább más lehetőségek után nézek, szerencse hogy nem egyetemre mentem építészmérnöknek akkor 2 helyet 5évet pocsékoltam volna el az időmből. Most már sikerült valamennyire megértenem hogy miért van hiány szakemberekből, ezek az emberek így beszélnek egy idegennel, kérdezem én, egy alkalmazottat mennyire becsülnek meg? :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák