Új hozzászólás Aktív témák

  • #16729600

    törölt tag

    válasz Kidus #18434 üzenetére

    Sok dologban egyetértek veled,de még többen nem.:)

    Az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek között,amiket kötelezően és törvényileg ellenőriznek az erre szakosodott hatóságok,apparátusok is évente több botrány van.Egészen a termékkivonásokig, egészségre veszélyes mivoltuk miatt.Ezek alapján én nem bízom a kutyakaja gyártó lobbyban-multikban.( persze ellenőrzik a kutyakajákat is,csak éppen a végfelhasználók,kutyák nem igazán tudnak nyilatkozni ,hogy mit éreznek a fogyasztásuk után )

    Kellő tartási és társas körülmények biztosítása esetén a kutya nem fog rombolni.Nem hiszem,hogy genetikailag a "dolgoztatás" ( cseléd és csicskaszerep ) kódolva lenne a kutyákban,mint törzsfejlődési ág.
    Abban sem hiszek,hogy a kutyának rá kellene hangolódnia az emberre.Fordítva már sokkal inkább.És itt van a különbség a kutyatartók között,egyik csoport a kutya felől közelíti meg a kérdést,másik pedig az emberi felülírhatatlan felsőrendűség felől.Nálam a kutya egyenértékű társ és nem alá és mellérendelt élőlény.

    Egy beagle,ha megharapnád se harapna vissza,soha semmilyen körülmények között.Ha a figyelmeztetést mint moderátori jogkört kiterjesztenéd arra, hogy teszem azt a földön rugdossál ( ugye milyen jó is lenne pár értetlen userrel szemben ? :D ) Egy Beagle akkor se támadna rád.Teljesen idegen a vérmérsékletüktől és ez nem függ a gazda milyenségétől.
    A Beagle Rescue Projectes linket,meg nemes ügy mivolta miatt egy kutyás topikból kimoderálni, hát ízlés kérdése,Nekem más..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák