Új hozzászólás Aktív témák

  • hompikaapi

    újonc

    Teny hogy a posta (hangos rohej) szolgaltatasai az elmult 2 honapban lementek a beka valaga ala.

    Konkretan USA-bol rendelt kis meretu csomag, 80 dodo koruli ertekben 2 het alatt beert az orszagba.
    Tovabbi 2 hetig tartott mire kipakoltak a kontenert, zsakot mittudomen es megjelent az info hogy vamkoteles. 1 hetre ra jott meg a papir alapu nyomtatvany. Azonnal bekuldtem a szukseges dokumentumokat. Eltelt 1 het se kep se hang, erdeklodtem. Varjak turelemmel mondtak. Tovabbi 1 het eltelt ujra erdeklodtem. Se kep se hang. Tovabbi 1 het elteltevel rakerdeztem hajlandoak-e egyaltalan vamolni vagy nekem kell. Ekkor valami megmozdult, vegre a NAV befogadta a nyilatkozatot. Innentol mar csak ujabb 1 het kellett hogy - kapaszkodjal !!! - bemenjek a vamkoteles cuccert szemelyesen a helyi postafiokba es ott kifizessem ! Tehat az USPS vamkoteles csomagot amiert fizetek a postanak pluszban az ugyintezesert mar ki sem hozzak !!! A legnagyobb virusjarvany kozepen. Bementem kifizettem. Ott helyben ki is bontottam mert volt egy sanda gyanum. Igazam volt, korabban kibontottak, a belso tasak fel volt vagva. Megneztek mi az de nyilvan nem tudtak igy szartak ra visszaraktak es a kulso boritekot is ujra leragasztottak. Szerencsere amit rendeltem benne volt hianytalanul, igy nem kellett visszamennem egy domperrel es eldozerolni az egesz kocerajt.

    Szoval nem a kinai cuccokkal van a baj se a kulfoldi szallitassal. Nyilvanvaloan a posta szolgaltatasa mint olyan megszunoben van. Valoszinuleg lecsokkent az emberkapacitas de akkor ezt legalabb jelezhetnek valahogyan, ha mas nem a szarfos oldalukon kiirhatnak. Az sem normalis hogy a "nyomkovetes"-nek nevezett "szolgaltatas" hibasan vagy sehogyan sem mukodik hetekig. Egy masik csomagom amit mar regen megkaptam a nyomkovetes szerint meg a kicsereloben van. Pffff

    Megoldas: nem rendelni SEMMIT ami atmehet ezeken keresztul, csak es kizarolag olyan futarszolgalattal rendelni ami haztol hazig szallit. GLS, DHL es tarsaik.
    Megjegyzes: tiszteletem azoknak a postai alkalmazottaknak akik a valos munkat vegzik. Nem veluk van bajom. A management viszont huzza le magat a klotyon vagy elve rohadjon meg. A sok dilettans, tobb tiz eve ott vegetalo irodabutor, agyatlan pafrany, na ok basszak szet a ceget evek ota.

Új hozzászólás Aktív témák