Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Hello!
Két kérdés:
1. ha játszani akarok (csak és kizárólag valamilyen gépen), akkor érdemes-e konzolban gondolkodni?
2. ha multiplayerben akarok nyomulni, akkor össze lehet-e a konzolokat kötni a PC LAN-jához hasonlóan (vagy csak az internet marad multira)?
Előre is kösz a választ:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
piadex2
senior tag
Hello!
Nem is akartam a pc-t és a konzolt összekötni. A kérdésem az volt, hogy a konzolt konzollal össze lehet-e kötni (internet nélkül, lan szerűen)?
Ill. most felmerült bennem egy másik kérdés is: mekkora sávszél kell a modern játékokhoz, ha interneten akarok játszani pl: crysis-t vagy red alert 3-at stb.?
És még annyit, hogy azt írtad, hogy:
Az en velemenyem szerint a konzol korlatozott minoseget nyujt
miben észlelhető a korlátozottság?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
piadex2
senior tag
Hello!
Ez jatekfuggo
Az játékfüggő, hogy össze lehet-e kötni két 360-as konzolt?
Nativ felbontas-60fps-eger hianya-hangos....stb...persze plusz koltsegert ezeknek a nagy resze mar kikuszobolheto.
Na, ezt kérlek magyarázd el, mert semmit nem tudok a konzolokról, így ezt a fenti mondatot nem értem.
Nallam a 4megas net eleg bar nappal kisse leterhelt.
Első kérdés: a "4Mbit"-es net név alatt Te mennyit kapsz? Második: hogy érted azt, hogy "nappal kissé leterhelt"? Nekem 8Mbit-es netem van, és az 0-24-ig 6,5Mbit-en megy.
Előre is kösz a válaszokat:piadex2
-
piadex2
senior tag
Hello!
Tehát lanba lehet kötni az xboxokat. Oké. Na most amit még nem értek, az az, hogy van olyan xbox-os játék, ami 15-tel megy? Meg még az sem világos, hogyha egy játék 1280x720-ra lett tervezve, akkor hogyan lehet 1680-ban éles? (Az 1280x720-at azért emlegetem, mert más fórumokon ezt adták meg mint legjellemzőbb felbontást.)
Kösz, hogy segítesz:piadex2
-
piadex2
senior tag
Hello!
Amit kifelejtettem:
Ha mindenféle játékot (FPS, RTS, RPG stb.) akarok futtatni, akkor mennyi és milyen értékű kiegészítőre van szükségem? Ill., ha nem akarom azt, hogy a 3 ledes probléma elő jöjjön, akkor milyen óvintézkedéseket kell tennem?
És még egy eszembe jutott: ha egy olyan gépet szeretnék, amin az összes fontos játék megy, akkor érdemesebb-e inkább pc-t venni, mint konzolt?
Kösz:piadex2
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest