Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz TFSi #1336 üzenetére

    <SÓHAJ>...így nagyon nehéz lesz...próbálsz menekülni a tények elől, nem tudom érzed-e hogy nem sikerül. De, biztosan lehetett tudni, mivel állunk szemben (egy ótvaros nagy társadalommérnöki művelettel, de ez most "mellékes"), mert tömegesen voltak olyan szakértők, TUDÓSOK, akik már az elején határozottan a homlokegyenest ellentétét mondták, mint ami a csapból is folyt, és mint írtam, NEKIK LETT IGAZUK.
    Hagyjuk ezt egy kicsit, tegyük félre a "JÁRVÁÁÁNY!t", és próbálj koncentrálni egy korábbi ügyre, itt nemrég felhoztam az RFID-témát. Ehhez próbálj kérlek valamit nyögni, bejött vagy nem jött be? A 30+ éve még "alusisakos" "konteó"-ról mára bebizonyosodott hogy valójában terv volt, vagy nem?
    (Azt persze nem tudhatom, hogy olyan régen hallhattál-e róla egyáltalán, mert ha még csak a csattogós lepkét tologattad, vagy csak a szüleid fantáziájában léteztél stb, akkor most el kell hinned, hogy ez a téma tényleg ilyen régi. Tudod, ha az ember elég ideje él úgy hogy figyel is a körülötte zajló eseményekre, akkor lesz alkalma látni a "konteó"kat valóra válni.)

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák