Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz huliganboy #5950 üzenetére
szep megfogalmazas
es nagyon orulok hogy ratalaltam, es a keszitoknek is nagy elismeres.Viszont tenyleg nem tudjatok hogyan lehetne a "kovetkezo oldalak" lehetoseget elohozni az addonbol?
-
vargalex
Topikgazda
Nagyon köszönöm a felajánlást! Ez egy miniITX integrált lapból összerakott szerver, amibe DDR3 notebook memória való.
A lap garanciális ügyintézés alatt van, a memóriát még meg kell nézni, picoPSU-t már rendeltem (persze kínából, így idő, míg ideér, de lap nélkül úgysincs értelme). A HDD-knek, SSD-nek nincs semmi baja. Ma visszaköltöztem a Seagate GoFlex Net-re, így kisebb kapacitással (reményeim szerint csak sebességben lesz növekedés, de egyébként mindent kiszolgál) ma estétől újra elérhető lesz az oldal és a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Dolphine
addikt
Ha a KODI-t át akarom küldeni a tabletről a TV-re, akkor melyik a legegyszerűbb megoldás?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
morefire
tag
válasz Dolphine #5955 üzenetére
Ha csak a helyi tartalmat akarod lejátszani tv-n akkor csak egy "y"-t kell nyomnod a filmre/sorozatra és már tudod is küldeni ahova akarod (persze ehhez kell egy billenytűzet ). Kiegészítő esetére ezt a megoldást találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
vargalex
Topikgazda
Ahogy korábban írtam:
külső 12V-os adapter, picoPSU, alaplap (integrált CPU-s, úgyhogy ilyen szempontból a CPU is) meghalt. A RAM-ot még ellenőrizni kell. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy a villám miatt. Lehet, hogy a picoPSU vitte magával a többit, mert azonos konnektorból semmi más nem ment tönkre, ráadásul nálunk földkábelezés van. Úgyhogy lehet, hogy csak véletlen egybeesés az időjárással...
Alex
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a filmekhez amelyeket a MoviSharkrol erek el lehet valahogy infot varázsolni? Mirol szol az adott film, kik szerepelnek benne stb...
Köszi!Ricsi
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Szevasztok!
Ugyan off itt, de nem nagyon találtam aktuálisabb topikot.
Szóval írtam egy JS kódot, amivel rá lehet keresni filmezz.eu-n az adott filmre. Ez megvan. Viszont úgy szeretném megcsinálni, hogy csak kiválasztom az elérhető szolgáltatókat (pl youwatch, exashare, vidto.me stb...) és már streameli is a cuccot.
Namost, a direkt videó link minden szolgáltatónál máshogy van elrejtve. Eddig az exashare és a youwatch működőképes, a többinél mind elakadtam...
Ti a kodi-s appokban az indavideo-s, a vidto.me-s, a CloudZilla-s és a 1fichier-essel nem boldogulok. Mivel ezeken a helyeken vagy kódolva van a direkt link, vagy pl swf formában van beágyazva, amiből nehéz kihámozni pl egy mp4 formájú linket.
Gondolom néhány helyen POSTDATA-t küldötök... Ezt viszont sajnos a JS keretein belül nem tudom megoldani.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz LittleShark #5969 üzenetére
Köszi, válaszoltam is!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
rgaspar
csendes tag
válasz DoItYourself #5967 üzenetére
Köszönöm! Ez nagyon elkerülte a figyelmem
-
TheProb
veterán
válasz justice84 #5938 üzenetére
Próbáltad már "komolyabban" ezt az addont? Most vettem egy Beelink MiniMXIII-at és folyamatosan összef@ssa magát a KODI, főleg ha FHD filmet akarok lejátszani.
Ahogy nézem az addon miatt, mert na natívan Kodi-ból indítom el akkor meg hasít, sőt meg a 32X-es tekerést is rezzenéstelenül viszi.Kipróbálom a PleXBMC-t, hátha az stabilabb. Amúgy ahogy nézem ez Plex-en keresztül játszik le ilyenkor, holott csak az kéne, hogy a lejátszási állapotok szinkronizálja le.
+1: Titan skin h-h nincs a listában alapból?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
justice84
aktív tag
válasz TheProb #5978 üzenetére
RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz,1 GB RAM-os tabon fut a Kodi 14.2 verziója (Android 4.1 miatt )
SD tartalmat gond nélkül viszi,720p-nél nagyobb ugrásoknál (és 32x tekerésnél soha nem használtam de leteszteltem) 1-2sec mire utoléri magát, 1080p-t a tab wifin keresztűn szaggatva játssza le.
Ma 2db 720p filmet is néztem az addonnal[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Van amúgy különbség az android-os és a PC-s release között?
Pl. egy valag skin nem látszik az alap kodi repo-ban, de ha manuálisan telepítem is fel pl a Titan skin-t, utána se látható."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Hibára futott nctv-re létezik többek által bevált egyszerű megoldás?
-
bostone
addikt
válasz huliganboy #5982 üzenetére
Android alatt holt találom meg?
-
bostone
addikt
válasz huliganboy #5984 üzenetére
A log fájlt hol találom meg?
-
bostone
addikt
válasz huliganboy #5986 üzenetére
Bocs, picit már fáradt voltam.
Baromi hosszú lista az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz Mr Dini #5988 üzenetére
Telefonról vagyok sajna.
A probléma is telefonos kodiról származik.
Próbáltam már anno ezt a lehetőséget a kodiban, hasonló eredménnyel, de nem bosszantott, mivel nem éreztem hasznát.
A napokban sikerült hozzájutnom egy androidos boxhoz, ami jelen állapotában nem támogat nagyobb háttértárakat, ott merült fel ez a javaslat, ami szükségtelenné tenné.
gyakorlatilag nem teszek mást, telepítem az addont, majd hozzá a programot. Beállítom a belépőt, jelszót, ideiglenes letöltésnek helyet mutatok, de semmi.
Más lib.... programot is próbáltam, ami elvileg mindent visz. Az eredmény, molyolt vagy 5-10 másodpercig, aztán hiba.Még küzdök. Elvileg elekkel könnyebb lenne, de meg szeretném tartani a droidot.
-
huliganboy
addikt
válasz bostone #5990 üzenetére
Sokszor próbáltál belépni.. Ilyenkor lépj be weben majd vár 10-15 percet... Sajna kiegészítő nem tudja kezelni a captcha t.
Egyébként én sokáig szívtam azzal hogy olyan mappát adtam meg a kiegészítőnek hogy abba nem tudott írni, ilyenkor be sem tudtam lépni... Javaslom rakd fel a log-ot és megnézzük!
-
TheProb
veterán
Ez teljes backup-ot csinál? Ha android-ról akarok áttérni LibreElec-re, akkor ezzel mindent át tudok menteni?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
vzoli1987
aktív tag
Ugyebár pythonra épül az addon írás, hogyan érdemes megtanulni , videós anyagot tudna vki honnan érdemes kezdeni?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
-
Cocaman
újonc
Szép jó reggelt kívánok,
Kérhetném a segítséged iptv ügyben,
eddig volt egy nagyon jó listám,amit még a netboard-ról kaptam,de szépen lassan kihalt róla mindenm :-(
Jelenleg Máltán élünk kis családommal és nagyon örülnek,mikor magyar mesét nézhetnek a lányok és magyar híradót a szerelmem :-)
De minden angol film csatornának és másnak is nagyon örülünk ! ! !
Köszönöm előre is ! ! ! -
Noxy
veterán
válasz TheProb #5992 üzenetére
A puding próbája az evés. .
-1 Ott a leírás, hogy mit, meg hova ment.
-2 Backup a "szűz gépről" nem tud törölni semmit, ha még sem sikerül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TheProb
veterán
és a többiek: Este még kipróbáltam a dolgot. Mindent backup-oltam droid-on, majd restore LE-re. 1-2 dolgon kívül minden beállítás és addon átment rá. Egyedül a Nebula skin beállításait nem állította vissza, de annak meg külön van backup/restore lehetősége. Ergó át sikerült látszólag mindent menteni szerencsére.
Nemtom lett-e volna lelki erőm még 1x mindent elölről beállítani... Elmúlt 2 napban már 3x megtettem így is."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest