Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolorado
tag
válasz gabywap #6548 üzenetére
Az android saját funkcióját szeretném működésre bírni, külön android alkalmazás nélkül.
De azért kipróbáltam az Allconnectet, ezzel legalább a képmegosztás működik. Sajnos a telefon által felvett 3gpp videókat nem viszi.
A Yatse megosztás funkciója továbbra sem működik. (ERROR) Melyik logban kellene keresnem a hiba okát? A Logfiles mappában a mai naphoz tartozó tömörített fájlban egyik logfileban sem tartalmazott bejegyzést ahhoz az időponthoz, amikro a hiba történt.
-
BKon
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kezdő vagyok Kodi téren, de azért nagyjából mennek a dolgok. Van egy kis problémám a movieshark-kal. Már kb 2 hete használom, de 2 napja nem nyitja meg a repot. Több egyéb kiegészítő is van telepítve, pl sorozatbarat és hasonlók. A Moviesharkot alapból hibával kidobja, a többit amit megnyit ott pedig mikor kiválasztom a sorozatot azt irja, hogy nincs elérhető adatfolyam. Tudna valaki segíteni ebben, hogy mi lehet a gond? Android boxon használom a Kodi-t, egy QBox-on ha ez számít valamit. Az érdekes, hogy pl indavideo bejön, tudok is videókat nézni, nincs vele gond.
Előre is köszi.
Üdv Mindenkinek! -
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Egyik pill. a másikra meghallt az összes kiegészítőm az exodus+ a movieshark semmit nem jelenít meg (nincs találat pirosan felirat) a filmek és minden más listája üres, A keresésre semmit nem dob Mi lehet a hiba? hiába raktam fel újra nincs változás.
Win 10 rendszerenElőre is köszönöm
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
BKon
csendes tag
válasz huliganboy #6557 üzenetére
Letöröltem minden összetevőt, újra felraktam, de ugyanaz a hiba. Net van a Kodi-ban, mert az indavideo megy, de a többi halott. A hiba napló log-ját hol találom? Mert a beállítások/események-ben csak az van, hogy a Kodi sikeresen elindult.
Úgy látom nem egyedi a hibám[ Szerkesztve ]
-
-
BKon
csendes tag
válasz huliganboy #6561 üzenetére
remélem jól csináltam
http://pastebin.com/sLRy9NnT -
chuchy
újonc
Sziasztok!
Új KODI felhasználó vagyok, és az IPTV Simple Client-et próbálom működésre bírni. Egyenlőre csak próbálkozom, találtam egy elvileg működő m3u fájlt a neten, a leírások alapján hozzáadtam a klienshez, de csak letöltve, helyi fájlként jeleníti meg a csatornalistát. Távoli url-ként nem. Így viszont nem fog frissülni a listám (max. kézzel). Mi lehet a gond? Bocsi a kezdő kérdésért.
-
BKon
csendes tag
válasz huliganboy #6564 üzenetére
Sajnos ez így nekem magas milyen fájlokra gondolsz? 2-3 napja még gond nélkül működött. Nem tudom mi lett vele. 2szer próbáltam újra rakni, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
BKon
csendes tag
válasz huliganboy #6569 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen előre is a segítséget mindenkinek
-
DaeMonS
tag
sziasztok,
NCTV esetében rajött már valaki, hogy hogyan lehet "Következő oldal" funkciót előhívni? (létezik egyáltalán?)
akár ajánlott tartalom esetén, de keresésnél is jól jönne, ha nem csak 25 ( tényleg ennyi?) darab találat jelenne meg.
-
vzoli1987
aktív tag
vki nézi amúgy a changelogot? mert nem történt azóta semmi foltozás kb. vagy hónapja !!!
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
nightelf
tag
Sziasztok!
A MS,a MSCC és a Filmecske sem indul.
Itt a log file:
http://data.hu/get/9962762/kodi.log
Mi lehet a baj oka?
Köszi! -
chuchy
újonc
válasz huliganboy #6568 üzenetére
Igen, ez nyilvánvaló, de csak helyi fájlként hozzáadva működik.
-
róland
veterán
LibreELEC-en működnek már a KODI Unofficial Addon kiegészítők?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
BKon
csendes tag
válasz nightelf #6573 üzenetére
Üdv. Sikerült megoldanom a problémát.
Ahogy az előttem hozzászóló is írta az MSRESOLVER-rel kell "okoskodni"
Frissítés után tökéletesen működik.
Rendszer/beállítások/kiegészítők/rendszer /függőségek/msresolver/frissítés
Frissítés után egyből indul az MS...
Érdekes, mert az automatikus frissítés be volt kapcsolva, mégis frissítenem kellett. -
Noxy
veterán
válasz huliganboy #6579 üzenetére
Az iPad Air-n lassan egy éve, a Win 10-n Febr óta van fent a Kodi. Semmi gondom nincs egy repoval sem.
Rasbery Pi 1-n szintén minden OK.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
adise
őstag
olyan repo nem létezik amiben hd/4k tartalmak vannak? netán magyarul
-
Marcipanos
újonc
Sziasztok,
pár hete - Win10 alatt és androidos boxokon futó Kodi esetén is - azt tapasztalom, hogy a 'kilépés' gombra kattintva behal a program (Isengard és Jarvis is). Gugli nem hoz friss találatokat a problémára. Ti találkoztatok már ilyennel? Valami ötlet esetleg?
Köszi!
-
mikung
aktív tag
-
LouiS22
veterán
Pl? Az Openelec kiegészítők egészen biztosan futnak. Mondjuk nem ártana tudni, hogy melyik Kodi (Jarvis vagy Krypton)? Ha nem megy, lehet, hogy az utóbbi erős béta jellege miatt van még.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
morefire
tag
4K magyar tartalmat csak NCTV-n fogsz tudni elérni. A magyar stream oldalakon még HD sincs. Egyébiránt küldöldi addonoknál voltak/vannak ilyen próbálkozások kis számban. A Navi-X kiegészítőben láttam valamikor egy 4K mappát pár filmmel. A Release HUB kiegészítőben van jópár 4K film, a legtöbb linket sokszor hamar törlik, de vannak működő linkek is.
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
pzg
tag
válasz Marcipanos #6583 üzenetére
Ez nálam is előjön, már hónapok óta. Kikapcsolni ki tudja a gépet a Kodi, de simán csak kilépni nem lehet, csak ha kilövöm task managerből.
[ Szerkesztve ]
-
Vakbolha
tag
válasz Speedcop14 #6554 üzenetére
Köszi !
A poén,hogy be volt kapcsolva a frissítés.
Azért is csodálkoztam mert eddig nem frissített magától..... -
csipuka
senior tag
Az RPI2-t (OSMC) reboot-oltam, es az IPTV azt mondja, hogy 604 csatornat toltott be. A TV-nel 102 csatornat latok, a radional meg 157-et. Hova tunt a differencia? Mit szurhatok el?
Mas.
Bar tudom, hogy ingyenesen adjatok a tamogatast es listat, lehet valahol hozzajarulni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest