Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6250 üzenetére
Ó emiatt ne hogy feladd.
Csak ne menj a flottára.
Flottán kívül nyugi van.
Küldizel akkor békén hagynak.
De egyébként minden MMo ilyen.
Hidd el a játék sztorija nagyon megéri,na és még nem is láttad a HUtt vagy Revan kieget és utána az Eternal-t.
Az eternal tényleg egy élmény,csak nagyon hosszúúúúú.
Eternal kiegben a küldetés nem olyan mint a többi kiegben.
Sokkal összetettebb és hosszabb és minden döntésednek komoly következményei lesznek.
Én a tegnapi frissítéssel jött új fejezetet még elsem kezdtem,mert tudom hogy kell hozzá pár óra nyugi,na és az most nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
De nincs nyugi, mert Nar Shaddan vagyok, és ott is kapom a hógolyókat orrba-szájba. Igen, most olvastam, hogy minden MMORPG ilyen. Úgyhogy azok is ejtve vannak. Nekem ez illúzióromboló. Én Star Wars játékot szerettem volna játszani, és nem pedig bohóckodni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6252 üzenetére
Jaj akkor már értem.
Nézd Nar Shadda az event egyik központja.
Ha mész a következő bolygóra már nem lesz gubanc.
Főleg a tatuinon nem,ahol az eszetlen nagy sivatagban max sivatagi bolhát lelsz.
De ha már karácsonyi event.
WoT-hoz képest az Sw ToR event lópikula.
Nézd meg hogy néz ki a garázsom.
[kép]
Hátul még Arnold a Svájcinéger és Milla de Jovovich is befigyel.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Na jó, ha nem is orrba-szájba, azért egy-két hülyegyerek ott is van. Viszont hogy írjak valami pozitívot is, valamit csináltak a grafikával, mert az egész sokkal élesebb nekem, a feliratok és a különféle ikonok is (kurzor, szkennelés, stb). Meg mint ha a zörejeken is dolgoztak volna egy kicsit.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6254 üzenetére
Csak kár hogy a térképet megint elcseszték.Az új UI kicsit furi.
De a WoW-ban is ez van,a mostani kieggel úgy elcseszték az Ui-t hogy az minden csak nem warcraftos.
Valami mobilos kutyagumivá izélték. -
Hegyirabló
veterán
Régi térkép szerűség Alt+M-el előhívható, és átállítód, hogy M-el jöjjön elő, és majdnem ott vagy, mint voltál.
-
Hegyirabló
veterán
Hmm. Rák-ghoul. He-he-he.
-
Hegyirabló
veterán
Utolsó előtti kép nagyon jól néz ki. Utolsó képen a kék dropok bossoktól vannak?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6259 üzenetére
Nem,sima rosszarcok.
-
Plata
félisten
Trooper sztoriban ma vicces dolog történt.
Nar shaddán toltam Trooper sztorit,csak a sztorit mert nincs időm mellék küldikre.
Jött az a küldetés.Amikor M1-4X nevü robival össze kell csapni és le kell győzni,sikerült le győzni és mivel van scavanger crew skillem így a robi hulláját szétszedtem darabjaira. Ezután jöttek a SIS ügynökök és átvették a terepet,majd a főhadiszállásra visszatérve jött átvezető videó ahol megkapom társnak M1-4X-et.Mert megjavították.Na de hogy javították meg mikor én már alkatrészeire szedtem? [ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6252 üzenetére
-
Plata
félisten
Mellesleg ha tatuinon akarod megszerezni a datachronokat,akkor kösd fel a gatyád és vegyél be egy üveg nyugtatót.
Nem nehéz a dolog,de iszonyatosan kicseszett sok időbe telik.
Szerintem direkt szivatásnak tették be hogy olyan közlekedési eszközt kell használni ami olyan lassan megy hogy a csigák röhögve le előzik.
Na és a fél pályát be kell vele utazni. -
Hegyirabló
veterán
Jópofa ez a gomba! Sivatagban miért nem hógolyóznak? Ott lenne nagy élmény.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6267 üzenetére
Mert tatuin iszonyatosan kicseszett nagy.
Ha ezer játékost beraksz tatuinra akkor sem biztos hogy találkozol tömeggel.
Ha jól láttam 89 játékos volt a tatuinon.De nem nagyon láttam másik játékost,vagyis láttam taxival a fejem felett elhúzni. -
Hegyirabló
veterán
Amúgy játékost lehet gyíkúni? Mert akkor lehet, hogy bekapcsolom a PVP-t, és levágok annyi hógolyóst, amennyit csak bírok.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6269 üzenetére
Csak akkor ha átváltasz PVp instance-re.
Mondanám hogy a minimap jobb sarkában van,de már nincs ott mert elkúrták a minimapot.
Most fogalmam sincs hol van.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Jó levágok mindenkit, majd elmegy a kedvük a hógolyózástól!
Hallod, rákghoul pestisnél azt írtad, hogy a karakter felrobban a végén. Akkor az game over, kalandod itt véget ért, és kész?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6271 üzenetére
Nem.
Felėledsz utána.
MMO-ban nincs ilyen halál.
Kivéve egy kettőt.
Mint például EVE Online.
Azzal is játszottam rég.Csak elcsesztem és meghaltam.
Oda lett mindenem és ettől elment a kedvem.
Pefig eszetlenül jó.
Élveztem a bányász életet.
Jó volt az aszteroida mezőkben értékes ércet keresni és kitermelni.
De a játék hardcore és full pvp.
Pvp nem az én világom. -
Hegyirabló
veterán
Csodálkoztam volna, hogy nem rohamozzák meg ezután a EA székházát. De akkor mi történik. Összeállnak a darabjaid, mint T-1000-nek, miután megfagyva széjjeltört?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6273 üzenetére
Semmi csak felrobban az erősen ronda tested és feléledsz a legközelebbi medic robinál vagy ha előfizető vagy a helyszínen fel tudsz éledni.
-
Hegyirabló
veterán
Kíváncsi vagyok, karácsonykor mennyien fognak játszani. Nekem szinte mindenki meghalt, külföldre meg nem megyek a testvéremhez, elvagyok, mint a befőtt ünnepek alatt, remélem, hogy lehet nyugodtan játszani, mert azt tervezem.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6275 üzenetére
Hát flottán és nar shaddán sokan vannak,de azokon a bolygókon ahol te játszol nem,a nagy többség inkább a jelenlegi content bolygóin dekkol.
Az új bolygón vannak elég sokan,mert ugye új repu van és új napi meg heti küldik,de az 80-as terület és csak akkor tudsz oda menni szerintem ha befejezted Eternal-t és az utána lévő sztorit. -
Hegyirabló
veterán
Szerencsére csak a közösségi helyeket lepik el a hógolyózottak.
-
Hegyirabló
veterán
Borzasztóan idegesítő ez a rengeteg bug. A hógolyózás helyett inkább ezzel foglalkoztak volna az utóbbi tíz évben. Fél órával ezelőtt elkezdett futni a karakterem megállíthatatlanul. Csak szaladt, szaladt, szaladt, amíg ki nem léptem. Most előbb megint nem tudtam interakcióba lépni semmivel. Se társsal, se NPC-vel, se terminállal, semmi.
-
Hegyirabló
veterán
Milyen rendes, hogy megnézi, jó helyre esett-e!
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #6280 üzenetére
Meg kell nézni, nehogy fennakadjon valamin aztán viszamásszon!
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6280 üzenetére
Nekem asszem ennyi volt az új bolygó.
Sztori jó volt.
A bolgyó egy rakás szar.
Kb négy óra alatt nem lettem kész küldikkel.
Egy kicseszett labirinus.
Öt méterenként harcolni kell és vagy ötvenszer oda vissza kell mászkálni egy küldetésért. -
Hegyirabló
veterán
#6198 Plata És tényleg. Viszont jelzi, hogy spoileres a küldetés, ezért el sem olvastam.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6283 üzenetére
Figyelj ha befejezted az alap sztorit utána jöhet a hutt cartel.
Ne nagyon vacakolj olyan dolgokkal amiket be ad a játék,mint section x,black hole és egyebek,ezek mára már elavultak úgyis,ezek voltak az alapjáték kb endgame tartalma.
Csak csináld hutt kieget utána revant,ha nem akarod szívatni magad a hutt és revan utáni kis kitérőt is hagyod a píbe.Amúgy is mindkettőtől herótom volt nekem.
Utána jöhet az eternal,na az nem lesz két nap.
De van itt valami amiról még szót kell ejteni.De ez egy picit spoiler,de csak hangyányit.
Szóval az alap játékban a karaktered csak a másik nemmel alakíthat ki kapcsolatot,vagyis női kari pasival és fordítva.
Annó ezért volt mindig pasi karim alap játékban.
De a kiegészítőkben megváltozik a helyzet.
Már a saját nemeddel is lehet romantikus kapcsolatod.
Azóta van sok csaj karim.
Arról nem tudok hogy pasival ez hogy megy,mert nincs az az isten hogy kipróbáljam.
De csaj karival akármelyik női társaddal lehet kapcsolatod.Bár ha egyszerre többet fűzöl abból bonyodalom lesz. -
Hegyirabló
veterán
Ja, ezt sejtettem, Bioware sajátosság. Dragon Age Originsben fajtalankodtam a boszorkánnyal, de rossz vége lett, mert állapotos lett. Egyrészt családi pótlék, másrészt boszorkányok csak ne szaporodjanak. Azóta ezt a szálat elkerülöm a Dragon Age játékokban, és itt is így döntöttem.
Nem lesz két nap...hatvanhét óra játékon vagyok túl, és szó szerint sehol nem tartok még. Messze van a vége.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6285 üzenetére
Hát itt ilyesmi nincs.
Originst én végig játszottam minden fajjal és speccel.Szóval ismerem a sztorit.
Második rész nem volt olyan jó.
Hát ha tolod a bolygó mellék küldijeit is akkor lesz az 6000 óra is,mert a nagyobb bolygókon kismilliárd mellék küldi van.Ahoyg a szinted nől az egyéb kiegészítők süket küldetései is megtalálnak.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Nem tudom mit kellene kezdeni a mellékküldetésekkel, mert így tényleg sosem végzek. Hanyagoljam őket?
Másik, nekem ez a craftolás továbbra sem működik. Egyszerűen nem találok alapanyagot hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6287 üzenetére
Nézd ha szereted csinálni a mellék küldiket akkor told le.
Craftolásnál mi hiányzik?
Tudnál mutatni egy képet? -
Hegyirabló
veterán
Holnap. Ma megint nem nagyon lesz játék, két céges karácsonyi partira is hivatalos vagyok ma, legurulnék a székről. <-- Valahogy így.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Lesz három óra szerver leállás december 20-án. Remélem kiszedik a hógolyózást, vagy bug miatt tűnik el utána.
-
Hegyirabló
veterán
-
-
Hegyirabló
veterán
Csoportba verődött, ötvenes szintű sitheket kellene legyőznöm, de a társam egyszerűen használhatatlan. Gyógyítóként használhatatalan, tankként használhatatlan, támadóként szintén.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #6291 üzenetére
Január 10-ig tart az event hivatalosan. Legtöbb bolygón max annyit látsz belőe, hogy vannak life day droidok néhol. Egyedül Nar Shadda promenádon és a flottán van nagy hógolyózás, ahol sok ember van.
Aki hülye, haljon meg!
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #6293 üzenetére
Ha rámész az alapanyagra az egérrel mutatja a típusát.
Pl ez egy Grade 7 Artifact fragment.A gyüjtögetős missionök pedig írják, hogy mit adnak siker esetén. Pl ez Grade 9 Artifact fragmentet.
Szóval ha nekem G7 Artifact Fragment kéne akkor egy Level 7 Archeology küldire kéne küldenem a társamat.A te screenshotodon ha jól láttam gemstone-okból van hiányod. Azt pedig a megfelelő szintű treasure hunting küldik dobják.
Abból is a lilát meg a kéket azok a küldetések hozzák amelyek critelnek. Vagy olyanok amelyek mission discoveryből szerzel.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6293 üzenetére
Ó így már világos,ne azokat csináld,húzd a bonded attachment-el a skilled.
A társaidat küld el treasure huntingra.
Mivel 50-es szintű vagy már 5 társad is melózhat egyszerre.
Azokat a gem.eket akkor hozzák ha kritukusra sikerül egy küldetés,vagyis critel.
Olyankor lila és kék cuccot is hoznak a zöld mellé.
Minél jobban kedvel a társad annál nagyobb eséllyel hoz jó cuccot.#6294Hegyirabló
Nem vagyok a hoth-on de nem tart semeddig odamenni.
De legkorábban kilenc felé tudok fel vetődni,vagy holnap délelőtt,ha igaz.Ui:Látom közben már válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest