Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoll21
tag
Kérnék egy pirospontot classifieds
sata-dvd olvasót vettem tőle.
korrekt eladóKeress telefonon vagy email-en bármikor.
-
lasjoz
csendes tag
Kérnék fi:zi'k részére egy piros pontot, egy HD681 EVO WH fejhallgatót vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
sfecy88
újonc
válasz Neil Watts #1 üzenetére
Egy pirosat szeretnék kérni daniellong -nak ezért az üzletért [link] Gyors, korrekt, megbízható partner. Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
nileve
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat zupermen kollégának egy hibás Samsung monitorért. Nagyon korrekt partner, a leírásnak teljesen megfelelő volt a termék állapota, hosszas egyeztetés után is állta a szavát! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm!Ha nem írsz helyesen, legalább olvasd el figyelmesen, amit írok.
-
neutron22
tag
Sziasztok szeretnék kérni egy nagy pirosat howkeddlee Mesternek , EZÉRT az üzletért. Nagyon ajánlom
-
snake1977
őstag
Kérnék Rookye úrnak ezért a monitorért egy nagy pirosat bevésni, korrekt hardveraprós.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
senior tag
válasz neutron22 #11861 üzenetére
Szeretnék kérni visszafelé is egy nagy pirospontot neutron22 kollégának!
Ezt a Logitech G700-as egeret vette meg tőlem! Korrekt,pontos vásárló,minden a megbeszéltek szerint zajlott. Csak ajánlani tudom!! Köszönöm az üzletet!! -
seniman
veterán
Piros pont McKrisz kollégának a sikeres vásárlásért.
Remélem jól linkeltem mindent,első alkalom volt
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Tomy Yayo
senior tag
Pirospontot kérek ayo kollégának a tőle vásárolt Tomb Raider Collection steames játékpakkért. Korrekt, gyors, megbízható eladó!
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Vyndree
őstag
Kérek egy nagy piros pontot HilfigerDeni-nek ezért.
-
pepegarage
tag
válasz Neil Watts #1 üzenetére
Mercedes-Benz O.C edition Ha sürgős számom:06209310509 Fortuna classic forever!!!
-
Ateszzero
őstag
Jónapot kivánok.
Szeretnék kérni egy piros pontot Hilfigerdani fórumtársnak a gyors és beszámítható vételt.Eljött a megbeszélt helyre a megbeszélt időben. Ezt vette meg tőlem.
jánlom mindenkinek. Nem a levegőbe beszél és nem kérdez fölösleges dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hello
Kérnék egy pirosat a tökéletes Kindle tok üzletért hpeti2-nek.
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
JAGER 10
tag
Piros pontot szeretnék kérni szektamokus kollégának a Lenovo ThinkPad T500 notebookért!
Minden rendben ment! Korrekt partner, bátran ajánlom másoknak is! -
ehesvagyok
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérnék rerebere kollégénak! Korrektül helyre dobta a telefononat így csak ajánlani tudom!
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot ayo kollégának. Vásárlásunk tárgya most egy Saints Row III. Steam Gift-volt és minden a tőle elvárható gyorsasággal és igényességgel zajlott le. Köszönöm!
-
rerebere
tag
válasz ehesvagyok #11880 üzenetére
Piros pontot kérnék ehesvagyok , kollégának, mert igénybe vette Szolgáltatásom. Korrekt és türelmes, ember.
-
rob72
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot nagyjani üzletembernek , mert jól sikerült az üzlet vele, és megbízható ember
ezt vettem :15.6"-HD,Led kijelző[ Szerkesztve ]
-
RtgLaci
tag
Nagy pirospont Almafej kollégának ezért a gyorsan és pontosan lebonyolított üzletért.
Angol nyelvleckéket adok - veszek :) <<Xiaomi Mi 10T... :)>>
-
törölt tag
Hatalmas piros pontot kérnék Cheesus-nak amiért "bizniszelt" velem egy Rome Total War Steam Giftet!
-
Boss001
csendes tag
Ismét Piros pont Jenei0330 kollégénak az alkuképességért és a sok DDR ramért!
-
Cazou
csendes tag
Piros pontot kérnék keszegduda fórumtársnak ezért a videokártyáért. Korrekt és megbízható, nagyon rugalmas volt a helyszín megválasztásában a személyes átvétel során. Bátran ajánlom mindenkinek!
Cazou felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
szektamokus
tag
Piros pontot kérnék Jager 10 fórumtársnak Lenovo notebook megvételéért. Korrekt és megbízható, bátran ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
PoniLoW
csendes tag
Hatalmas köszönet joe-ker barátunknak, kártyákat kaptam tőle.
-
félisten
Kérek egy pirosat GumisPeter kollégának. Üzletünk tárgya: Nokia N8 tok
Korrekt!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csendes tag
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969
-
törölt tag
egy pirosat kérnék privacy99 kollégának egy korrekt monitor üzletért.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest