Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Elektromos roller vásárlás előtt állok!
Nem értek a témához (Összefoglalót a topik elején nem találtam)ezért a hozzáértők segítségét kérném!
200e. Ft-ot szánok rá maximum.Melyik a legjobb vétel ebben az árkategóriában?
Mi az amire figyelni kellene?
Amiket kinéztem:
SEGWAY-NINEBOT Kickscooter F30E
XIAOMI Mi 3 elektromos roller, szürke (BHR4853GL)Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Tamás9x #15308 üzenetére
Bicikli úton történő közlekedésre használnám a városba való bejutáshoz. Kb 10 Km oda vissza,hogy haza jussak egy 7-8%-os emelkedőn is fel kellene jönnie.80 Kg.-ot kellene cipelnie.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz bexinho23 #15313 üzenetére
NAGYON köszönöm a mindenre kiterjedő leírást!
Szerintem el is dőlt a kérdés!"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék mi most a best buy roller ügyben? 250e.Ft-ig bezárólag.
Mit ajánlanátok? Egy 95Kg-os férfi használná."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszönöm a válaszokat roller kérdésben. Sokan a dhgate-ről ajánlotáttok a G30 max-ot. Nem ismerem ezt az oldalt, rendelt-e már onnan valaki? Garanciát hogy tudom érvényesiteni? Ha onnan megrendelem mennyi lesz a vám?
[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz generatoros #20254 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest