Új hozzászólás Aktív témák

  • Skip

    újonc

    válasz Zugi #1306 üzenetére

    Szia! Segway Ninebot ES2 elektromos rollerreink vannak, az egyikre tettünk gyári nyerget. Ez csak erre a rollerre és az ismert 365-re jó, de eltérő a felszerelési alsó szerelékük. Amennyiben ilyen vennél, nagyon ügyelj rá, különben barkácsolhatsz.
    A nyereg nagyon átgondolt. A fényezés abszolút azonos a rollerével, pár mozdulattal jól összecsukható és a rollerre ráfektethető, súlya kb. 1,5 kg. A nyereg ülése ergonomikus és a rúdon az ülés maga rugózik (!), kényelmesnek mondanám. Hátránya, hogy alig szerezhető be Európában. Hosszabb úton gyakran használjuk felváltva, ezzel gyakorlatilag a roller egy kiskerekű robogóvá lényegül át.
    A gyári 25 km-es teljesítmény adattal szemben valós körülmények között kb. 16-18 km-t tudnak, a sebességükben nincs eltérés a gyárihoz képest. Az egyenletes tempó tartása nagyon fontos a hatótáv miatt.
    A Kínából közvetlenül vásárolt márkás rollerek kapcsán felmerülhet, hogy egyes fontos, drága és házilag nem cserélhető alkatrészeik gyengébbek, mint az európai márkakereskedésekből vásároltak! Mi ezért elálltunk a drága, de nagyon ígéretes, rászerelhető kiegészítő akkuk megvételétől, amelyekkel pedig a sebesség és a hatótáv közel megduplázható lett volna, mert féltünk, hogy a Control Board le fog égni, amely legközelebb csak Ausztriában cseréltethető és programozható, persze iszonyú drágán.

Új hozzászólás Aktív témák