Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
róland
veterán
Az azért nem ilyen egyszerűen összehozható dolog, mint a fentiek. Egy jó Samurize konfighoz sok idő, türelem, barkácsolás kell, de megéri a fáradtságot, mert sokkal személyreszabottabb lesz a desktopja az embernek.
Én épp most álltam neki a második konfigomnak, ami már menüzős lesz. Na ezt nem tudja a Konfabulator. Annak idején én is Konfab-bal kezdtem, de hamar meguntam. Nem tetszett az RSS olvasója.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
The DJ
addikt
Én az e-mail scriptre mondtam, hogy nem nehéz összehozni....
A többi tényleg igényel türelmet és némi programozási tudást, de nekem türelmem nem sok van, ezért az alapoknál megmaradtam.
De kétségtelenül olyan dolgokat lehet vele produkálni, hogy az ver minden előre elkészített témát....
[Szerkesztve]https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
xedos
addikt
Bedobom már én is...
Bővebben: link
Van benne Samurize, konfabulator, Objectdock plus mobilmeter stb.. -
-
moonman
titán
nem, nem Vista Bővebben: link
-
Vapor
aktív tag
Nekem most ilyen: Bővebben: link
Csak az a probléma, hogy nem hajlandó behozni a budapesti időjárást, az angliai pedig nem nagyon izgat...
Esetleg valaki ki tudna segíteni budapest location ID-vel?PSN ID: SaLa17
-
nofreenick
aktív tag
ha vkit érdekel jövő 7 kedden jelenik meg a windowblinds 5 béta verziója, ami már támogatni fogja XP-n a ''glass'' effektet, plusz lesz benne pár hasznos újítás...
forrás: Bővebben: link -
capafog23
őstag
válasz nofreenick #966 üzenetére
Mi az a glass effekt?
-
nofreenick
aktív tag
válasz capafog23 #967 üzenetére
itt találsz screenshotokat róla: Bővebben: link
-
lapa
veterán
ugyan nem az enyém, de most csináltam ilyet a jómunkásembereknek irodába Bővebben: link Bővebben: link
a csillogás ne tévesszen meg senkit, az igazi gépeken eltűnik a futtatás, és a start menü --> programok is kimerül egy árva indítópult --> outlook parancsban. viszont minden asztalon lévő cucc indítható ctrl+shift+kezdőbetűvel... -
lapa
veterán
korábban minden szervezeti egységnek külön volt megosztás volt mappolva a betűjel alá, aztán jobbnak láttuk egy közös megosztást csinálni, az alatt van 6-7 könyvtár ntfs / gp jogokkal, lehet próbálkozni.
így valamivel egyszerűbb az élet, átszervezések esetén sok az összefonódás, hogy ezt is akarja meg azt is. szal kicsit kaotikus lenne egykét jóembernél a soksok betű.
aztán ettől függetlenül lehet developpolok majd olyat, hogy ebben mindenki a primary csoportját látja, egy másik bötű alatt meg az egész megosztást. bár sok gizike sztem arra is homokórát dobna, ha csak egy ikon lenne az asztalon.
ntfs jogokkal eddig nem tudtam megoldani, hogy csak az engedélyezett könyvtárak látsszanak, mondjuk nem is erőlködtem túlzottan. -
moonman
titán
válasz nofreenick #973 üzenetére
nem titok, egy egyszerű téma, háttér és tálca-halványító egyvelege.
sőt azóta árnyék is van a zablakok alatt.
majd összeszedem a csomagot és felteszem. -
TexT-BoY
addikt
Srácok valaki adjon segitséget... egy aktiv nemaktiv de specko desktop kéne nekem kb az ''igény'': egy telepitő kéne ami egy ista ikonos de egyéni hátteres és szinvilágú témát rak fel... Namost a téma alapját aFord Focus betütius és sok ''kromos'' csillgo gomb lenne az alap... és lenne egy ilyen silizált focus embléme ami az eggyik saokba elkéne ugy helyezni hogy állando legyen egy szürke csikkal (pl régen hasonlo vol Win 98ba hogy fent win embléme elnditotta az expolerert,,, iylesmi kéne ezet hogyan leeht megcsinálni? tudom sok nagy zagyvaság amit összehozam de remélem kihámozzűtok és tudok adni programot vagy valamit... lyen telepitő cuccot hgyan lehet összehozni?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz TexT-BoY #976 üzenetére
Nem bántásként mondom, de szerintem kevesen olvasták a 2. sornál tovább a hsz-edet, és még kevesebben vannak olyanok akik a végigolvasás után meg is próbálták értelmezni...szerintem a saját érdekedben próbáld meg kicsit érthetőbben megfogalmazni hogy mi a gondod, bajod
Hogy ON is legyek:
Van olyan itt aki próbálta már a Konfabulatort és Stardock féle DesktopX-et is? Kiváncsi lennék mi a különbség a kettő között, melyik tud többet, melyiket érdemesebb használni. És a legfontosabb: melyiknek nagyobb a rendszerigénye (a konfab sajnos nem túl jeles ilyen szempontból, egyes widgetek akár 2-3%-nyi CPU-t is lefoglalnak, ami alapból még nem is lenne gond, de ha van 4-5 ilyen azt már megérzi az ember. Memória lefoglalásról ne is beszéljünk)
(most attól tekintsünk el hogy a konfabulator ingyenes a desktopx meg nem)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
EmThor
addikt
a felső panel el van rejteve, el van egy rejteve jobb oldalt, a baloldali is, meg a start menü is bújik ;) Bővebben: link
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Shim
őstag
longhorn transformation pack
Bővebben: linkReligion – causing genocides over differing imaginary friends
-
_Petya_
őstag
Ilyen: Bővebben: link
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
nofreenick
aktív tag
asszem konfabulatorban is van hasonló widget, de konkrétan amit The DJ desktopján látsz, az samurize... ajánlom figyelmedbe a totyikját: Bővebben: link
itt választ találsz a kérdésedre -
Calogero
addikt
Az enyém ilyen: Bővebben: link
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
The DJ
addikt
A konfabulatort könnyebb is használni, de ott jobban meg van kötve a kezed, a Samurize-al szinte bármit megvalósíthatsz, teljesen egyedivé teheted vele a desktopodat (példának nézz be a Samurize topikba linkelt pár felhasználó képére) viszont nehezebb valóban mint a Konfabulator, kicsi pogramozói tudás is szükségeltetik, de tényleg csak egy nyúlfarkyni
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Hikvision
senior tag
Nekem semmi extra(régimódi vagyok) Bővebben: link
20 éve a PH-n.
-
The DJ
addikt
-
mr.geeZ
aktív tag
Hertelen megörültem, h Te is Slack-es vagy, azt hittem, hogy ezt a hátteret csak Slackekhez lehet találni, de ezekszerint van feliratnélküli eredeti változata is, és látom neked Debianod van. (Nekem a Slackes van [Bővebben: link])
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest