Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-rac
senior tag
Vki küldje el a Samurize config-fájlját,amiben van TV2,RTLKLUB,Cartoon n.,VIASAT,COOL tvadók,és sok más dolog (szabadterületek,időjárás meg minden ilyen dolog),szal pakoljátok teli,és aki lenne olyan rendes hogy elküldené nekem az övét,az ide küldje:
trac90@gmail.com -
BigK
csendes tag
válasz Digital #1137 üzenetére
WindowsBlinds-hoz Vista theme (wincustomize.com):
Bővebben: link
[Szerkesztve]Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél a himalájára
-
nkpolip
tag
Nekem a Konfabulator The weather nevü cucca a feladatkezelőben azt írja hogy nem válaszol. Aki ugyan azt a progit használja az legyen olyan szives és küldje el nekem emailbe ezt a widgetet.
-
EmThor
addikt
BigK honnan van windowblinds 5-öd?????
weather widget jó a mini meg nagy is!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
nkpolip
tag
Köszi Vapor. Mihelyt betettem már működött is rendesen. Aztán a restartoknál kiderül hogy minden ok e.
-
BigK
csendes tag
válasz Digital #1158 üzenetére
Töltsd le valahonnan a WindowBlinds 4.5 enhanced-et, aztán indítsd el és a jobb felső sarokban van egy olyan, hogy telepítés háttértárról (install from disk). Válaszd ki a letöltött skint. Ekkor lekerül alulra a listába. Válaszd ki, aztán klikk to Alkalmaz.
Elég részletes volt?
Megj.: A WindowBlinds némileg korlátozott verzióját letöltheted innen:
[Szerkesztve]Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél a himalájára
-
BigK
csendes tag
Ha valakit érdekel egyébként egy pár screenshot a WindowBlinds 5 glass-effektjéről:
...és a rend kedvéért, hogy gyönyörködjünk egy kicsit a Vista eredeti glass effekktjén.
Bővebben: linkHa a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél a himalájára
-
Shodan
addikt
válasz nkpolip #1156 üzenetére
Nekem meg mindig azt csinálja hogy nem mutatja a teljes időjárást és nem tudok ráállni a kis + jelre sem, csak ha ujraindítom az egész konfabulátort, ezt másnak is csinálja?
Meg mostanában állandóan explorer fagyást okoz, nem jönnek be widgetek meg ilyesmi. Próbáltam újra tenni a konfabulátort, de ugyanez.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Protezis
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok hogy a windowblinds 5 mikor jelenik pontosan?
-
EmThor
addikt
[Szerkesztve]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
vcsabesz
tag
Hogy tudom megoldani hogy kint legyen az asztalon az aktuális hőmérséklet pl Győrben? Meg azt a tennivaló listát hogy lehet kirakni?
-
vcsabesz
tag
Nem jövök rá, hogy kell beállítani, hogy nekem a Győri hőmérsékletet mutassa, ne a Palo Alto-it. Még ebben segítenétek? Köszi előre is
-
vcsabesz
tag
Megtaláltam közben.
-
Protezis
őstag
-
moonman
titán
fogtam és beizzítottam a DesktopSidebar nevű desktop sidebar-t jól
fentről lefelé:
időjárásjelentés: Bővebben: link
óra naptárral: Bővebben: link
futtatás: Bővebben: link
ami kulcsszavas webkeresőként is funkcionál: Bővebben: link
rss-olvasó: Bővebben: link
riasztás, sokféle opcióval (egy alkalmas, napi, heti, éves): Bővebben: link
e-mail: Bővebben: link
e-mail értesítője: Bővebben: link
windows media player: (van winamp is) Bővebben: link
ebben az a nagyszerű, hogy első zeneindításkor indul el a wmp de csak processzként, egy gombbal elő lehet hívni az eredeti wmp ablakot, de a bezárás gombra nem bezárja, hanem eltűnteti az ablakot, majd a sidebaron zenél tovább. cool Bővebben: link
van egy Windows Messenger/MSN Messenger beépülő is, ami faszán működik, de feltétel, hogy a Windows Messenger is telepítve legyen, mert ezen keresztül kommunikál az MSN-el. nem kell elindítani, meg automatikus indulást is ki lehet kapcsolni benne, de fent kell lennie.
a paneleket (ha nincs zárolva a sidebar) szabadon lehet tologatni: Bővebben: link
alapállapotban most így néz ki a desktopom: Bővebben: link
(glass effekt láthatóan annyira nem villanyoz fel ) -
TiMoN
senior tag
na ezt erősen kipróbálom...
Már próbálkoztam a SmartbarXP vel... de az ... szörnyü lassu volt és tele hibával :S-TiMoN-
-
moonman
titán
na most hogy elindítottam minden létező plugint, wmp zenél, msn fut, azért felment 29-re, de ez még mindig érzékelhetetlen. bootolásnál is gyorsan indul, szal nekem bejött.
skin: Vista_Beta_1_Aero_Style_Large-Beta_3 (azóta lecseréltem erre, ebben nagyobb az analóg óra)
ja és a magyarításon is dolgozom, hogy még pofásabb legyen, de 1900 sort kell lefordítani, szal türelem... (az hozzá adott magyarítás kritikán aluli)
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz _Blank_ #1146 üzenetére
Javaslom keresd meg a total commanderrel vagy más fájlkezelő progival az eredeti fájlt. Itt kell lennie: C:\windows\system32\uxtheme.dll
Azt indítsd el a progit, először húzd át ezt a fájlt a progiba azt utána meg az új fájlt húzd be és kész.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
TiMoN
senior tag
nemtoom nekem valahogy nem teccik, tul sok helyet fog le az asztalból... ha ''hide''ra teszem meg felesleges...
-TiMoN-
-
moonman
titán
hát, hidd el eleget használtam régen, le is fordítottam, de már elég régóta nem fejlesztik és a villogásától idegbajt kapok. ez tegnap éjjel óta van a gépen és annyira belesimul, hogy észre sem veszem.
persze előbb mindenki tesztelje ha tudja, nehogy aztán megvárjatok a kapu előtt
TiMoN: nekem úgy van beállítva, hogy ráhúzhatom az ablakokat szóval egy centit nem foglal el, ha nem akarom.
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
az igaz hogy meglehetősen sok helyet elfoglal a láthatóságból, de azért hasznos....notin megy nekem is és szinte mindent el tudtam helyezni egy helyen, ami fontos, és sokszor használom....hide módban is hasznos szerintem
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
_Hunter_
őstag
válasz moonman #1177 üzenetére
Szia!
Nekem is nagyon megtetszett. Fel is raktam de lenne pár kérdésem:
1. Hogyan tudom beállítani a Vista skint. Letöltöttem netről, bemásoltam a skin könyvtárba de az Apperance skinnél nincs.
2. Msn akkor most hogyan van. Msn fut, és hogyan tudom megoldani hogy ahol írja hogy messenger ott lássam a partnereimet?
3. Leszedtem a skype plugint de nem tudom hozzáadni mint panel mert ott nem találja.
Most egyenlőre ennyi. Amúgy tényleg nagyon jó. És várom a magyarosítást.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
moonman
titán
válasz _Hunter_ #1190 üzenetére
a skineket és plugineket duplakattintással ''elindítva'' lehet telepíteni, ezzel kicsomagolja őket és bemásolja a dll-eket a megfelelő könyvtárba.
msn: legyen telepítve a windows messenger és az msn messenger is. (és ne legyen letiltva egyik se) amikor az msn messengert elindítod, a sidebar a háttérben elindítja a windows messenger processzét, de ezt csak az msn messengerhez való csatlakozáshoz használja. az msn messengert rendeltetésszerűen indítsd el, jelentkezz be, majd meg kell jelennie a kontaktoknak a messenger panelen is.
a fordítással a negyedénél járok. -
_Hunter_
őstag
válasz moonman #1191 üzenetére
Dupla kattintás telepítés? Huh ezt nem vágom. Ilyen fájlom van, hogy:
Aero Style.dspackage
Skype.dspackage
Ha kettőt klikkelek akkor bedobja a könytvárat ami alatta van, meg ugye egy csomó fájlt. Semmi telepítés nincs.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Pala
veterán
Valaki tudna abban segíteni, hogy a Vistás füves hátteret honnan lehet letölteni? Nekem csak ennyi kellene, tetszik az a kép
-
_Hunter_
őstag
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
hu-Ízirájder
tag
Sziasztok, nem olvastam el a teljes topicot, de azt láttam hogy sokan sokféle dolgot használtok, én a samurizet használom egy ideje. Most fejeztem be a desktopomat, remélem tetszeni fog nektek is.
még egy pár screenshot:
innen töltheted le: Bővebben: link
ami szükséges hozzá az a samurize 1.63 amit a www.samurize.com ról ingyen le is szedhetsz, illetve az MBM, ne meg hogy elolvasd a mellékelt readmet
---enjoy -
_Hunter_
őstag
válasz moonman #1191 üzenetére
Messenger viszont még nem ok.
Alap indításkor belép az MSN Messenger. A windows messenger kilépteti és azon keresztül belép. Akkor ok mert írja a partnereket. Azt utána az msn messenger megint belép és a sidebarról eltűnnek a partnerek és azt írja, hogy bejelentkezés.
Windows messenger beállításnál ki van lőve az automatikus indítás winkor csak a program futtatása a háttérben van bepipálva.
Mi nem jó?Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest